We-Vibe Tango krachtigste mini vibrator (+ reviews)

Does size matter? Nou en of. Heel wat vrouwen willen een kleintje. Een mini vibrator is namelijk heel geschikt voor doelgerichte externe stimulatie. De bullet vibrator bijvoorbeeld is niet langer dan 12 centimeter en past in de palm van jouw hand. Wat je noemt: handig! Zo kun je hem tijdens het spelen goed in positie brengen en bereik je alle plekjes die voor jou het lekkerst zijn.

De beste mini vibrator is de We-Vibe Tango. Over deze bullet vibrator schrijf ik vandaag. Waarom is de We-Vibe Tango zo goed? Omdat hij de krachtigste mini vibe is met bijzonder diepe, intense trillingen. Klaarkomen gaat daardoor makkelijk en snel. Maar de Tango is ook ideaal voor koppels tijdens het vrijen. En met de Tango lukt het sommige vrouwen een tepelorgasme op te wekken.

Onopvallend, compact en discreet

De bullet vibrator is dus zó handzaam dat hij makkelijk te sturen is. Maar wat dit type mini vibrator ook populair maakt is dat deze strakke, langwerpige vibrator in een handtas, toilettas en zelfs broekzak past, zodat je de vibrator altijd bij je hebt, waarheen je ook gaat. Jouw collega’s op het werk of reisgenoten op vakantie zullen niet gauw iets doorhebben, zo discreet zien sommige vibratortjes eruit. En omdat het oog óók wat wil, zien de kogels er schattig uit.

We-Vibe Tango

We-Vibe Tango krachtigste bullet vibratorMaar klein is alleen fijn als de vibrator een krachtige motor heeft die een diepe intense trilling kan leveren. Het doel van masturberen is immers om tot een heerlijk orgasme te komen en daar wil je niet uren op moeten wachten. De krachtigste mini vibrator is de bullet vibrator We-Vibe Tango. Dit roze staafje is 9 centimeter lang en 2 centimeter dik. Het is de Rolls-Royce onder de kogel vibrators. Of is ‘kalashnikov’ een betere vergelijking?

Diepe, ‘rommelende’ vibraties

De We-Vibe Tango heeft een heel krachtige motor die bijzonder diepe vibraties levert. De Tango wordt door sex toy testers en seksuologen beschouwd als de standaard voor ‘rumbly’ vibraties. ‘Rumbly’ vibrators vibreren op een lage frequentie waardoor zij diep in het lichaam doordringen. Hierdoor wordt niet alleen de clitoris aan de buitenkant geprikkeld, maar wordt ook het zenuwnetwerk (waar de G-spot deel van uitmaakt) binnenin de vagina gestimuleerd. Dit verklaart waarom vrouwen met een ‘rumbly’ vibrator vaak gemakkelijker kunnen klaarkomen en waarom zij hun orgasme vaak heel intens beleven. In mijn artikel ‘Vibrators van de beste merken’ kun je een video bekijken waarin je heel goed kunt zien hoe krachtig en diepgaand de We-Vibe Tango vibreert.

De We-Vibe Tango is ontworpen voor externe stimulatie; houd hem tegen de clitoris of leg hem op je vagina, de diepe trillingen zullen effectief hun werk doen. De Tango kun je ook bij je naar binnen brengen, maar voor G-spot stimulatie is hij niet geschikt. Er zijn 8 verschillende vibratiestanden: 4 snelheden (Low, Medium, High, Ultra) en 4 patronen (Tease, Wave, Pulse, Cha-cha). Je navigeert door de verschillende standen met de drukknop aan de onderkant.

Stil, waterdicht en oplaadbaar

De meeste bulletjes maken aardig wat geluid, de Tango is daarentegen fluisterstil. De vibrator is 100% waterdicht en oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabeltje. Na 1,5 uur laden is de accu vol. Met een volle accu kun je ± 2 uur spelen (zie de reviews verderop). Heel fraai: wanneer de accu leegraakt, gaat er een lampje knipperen. De Tango is gemaakt van ABS plastic (het goede soort, dus body safe). Het grote voordeel van ABS plastic is dat dit materiaal de trillingen het beste doorgeeft.  Prijs ligt rond de € 79,00. (Geen verzendkosten.)

Reviews wereldwijd

We-Vibe TangoReviews over de We-Vibe Tango zijn allemaal positief. Bloggers en sex toy testers beoordelen de bullet vibrator met een negen of tien. Zijn er dan helemaal geen minpuntjes? Jawel, kleintjes. De Tango is een pin-point vibrator met een intense trilling. Daar moet je van houden. Wordt het je te intens dan zet je hem in een lagere stand. De Tango is gemaakt van glad ABS plastic. In combinatie met glijmiddel (en de intense vibraties) kan het gebeuren dat het kleine staafje tijdens het masseren wegglipt. Dat voorkom je door de Tango goed vast te houden, maar doe dat wel op een ontspannen manier anders kun je na een tijdje kramp in je handen krijgen.

Dangerous Lilly

Een bekende en toonaangevende sex toy reviewer is Dangerous Lilly. Deze dame blogt al sinds 2008 en zij heeft inmiddels honderden vibrators getest. Eén vibrator is en blijft haar grote favoriet: de We-Vibe Tango. Lilly schrijft:

“The We-Vibe Tango is my vibrator obsession. It’s my holy grail, my “stranded on a deserted island”, and always my answer to “if you had to pick just one sex toy”. For me, it’s just THAT good. We-Vibe Tango is versatile, portable, has the most perfect type of vibrations and remains my #1 recommended external vibrator.” (bron: DangerousLilly.com) Haar tweede favoriete clitoris vibrator is trouwens de We-Vibe Touch. Deze is niet gemaakt van ABS maar van siliconen en is daardoor iets minder krachtig, maar de vibraties zijn heel diep en intens.

Emmeline Peaches

Een andere bekende sex toy reviewer is Emmeline Peaches. Peaches is eigenlijk geen fan van ‘pin-point’ vibrators, zij gebruikt liever een krachtige wand vibrator zoals de DOXY nr. 3. of een ‘lay-on’-vibrator zoals de We-Vibe Touch. Maar over de We-Vibe Tango is zij toch heel positief. Peaches concludeert aan het einde van haar review:

“The Tango is rumbly, it’s strong, and it’s rechargeable and effortless to clean. I really do think it’s the best bullet vibe on the market, and I cannot recommend it enough. (…) The Tango is also very quiet (even on its highest settings) so people who share a house won’t have to worry about any loud noises when using the Tango. This is particularly impressive when you consider the power of the Tango—as typically strong toys also tend to be loud toys too (with Lelo toys being the general exception).” (bron: EmmelinePeachesReviews.com)

Miss Ruby

De laatste sex toy reviewer die ik citeer is Miss Ruby. Ook Miss Ruby heeft positieve ervaringen met de We-Vibe Tango. Ze begint haar review met de woorden: “I don’t even know where to begin with this one. I mean, how? Just how? How can something be THAT good?” Ruby vertelt dat zij met de Tango orgasme na orgasme kreeg. Dit is voor haar een zeldzaamheid, omdat ze normaal gesproken na een paar orgasmes overgevoelig raakt. Ze concludeert: “Somehow, the tango’s specific rumbly vibrations don’t have this effect of me, so I’m able to keep going.” Miss Ruby eindigt haar review met: “After owning the Tango for several months, it is safe to say that this is by far my favourite vibe to date. If you only bought one vibe, I suggest this be it.” Haar enige kritiekpunt is de accuduur. In de productinformatie staat dat de Tango een run time heeft van wel 2 uur. Maar in werkelijkheid nokt de vibrator er na 40 tot 50 minuten mee. Wanneer je dus langer wil spelen, dan zit er volgens haar maar één ding op: “I’ll need to get a back-up Tango at some point. For this reason, I’d recommend that you consider buying TWO Tangos for those orgasm marathon nights.” (bron: MissRuby.com)

Voor wie geschikt?

Voor wie geschikt?De Tango is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers die graag uitwendig gestimuleerd worden met, zoals de fabrikant het formuleert: ‘deep, rumbling vibrations right where you want them’. De bullet is niet geschikt voor wie niet houdt van pin-point stimulatie. Vrouwen die moeite hebben met klaarkomen zullen verrassende resultaten behalen met de kleine maar zeer krachtige Tango.

Tijdens seks

De We-Vibe Tango is ook ideaal voor koppels om te gebruiken tijdens seks. Doggy-style is bijvoorbeeld een van de populairste standjes bij mannen. Vrouwen kunnen aan dit standje net zoveel plezier beleven wanneer zij de Tango gebruiken. In deze positie is de Tango, die licht en compact is, makkelijk tegen de clitoris te houden.

Tepelorgasme

Heb je weleens gehoord over het tepelorgasme? Op mijn weblog van Shoppie.nl schrijf ik er alles over. Het is wetenschappelijk aangetoond dat het tepelorgasme bestaat. Onderzoekers vermoeden dat 1 op de 10 vrouwen een tepelorgasme kunnen opwekken. Voor die andere 9 vrouwen doet tepelstimulatie óók wonderen, maar toch vooral in combinatie met een clitoraal orgasme. De twee versterken elkaar namelijk waardoor het clitoriaal orgasme veel heftiger en intenser zal zijn. Het tepelorgasme voelt anders dan een gewoon clitoraal orgasme. Het is minder heftig, voelt minder ‘golvend’ aan (eerder wat scherper) en duurt een stuk korter. De We-Vibe Tango is heel geschikt om een tepelorgasme mee op te wekken. Ze daarvoor de Tango in zijn laagste stand. Ga met de punt van de vibrator langs en over de tepel heen. Je zult versteld staan hoe diep de trillingen gaan.

Ook voor mannen

Ook mannen kunnen de Tango gebruiken. De trillingen voelen heerlijk aan tegen de tepels, de ballen (voorzichtig!), de penis (onderaan de eikel, het frenulum praeputii) en rondom de anaal streek, zoals het perineum. Ik raad echter af de bullet in de anus te stoppen. Het slanke staafje is daar denk ik iets te kort voor. In het archief vind je de beste vibrators voor mannen.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video: Tango by We-Vibe

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.