Womanizer 2Go lipstick vibrator op luchtdruk

Womanizer 2Go lipstick vibrator op luchtdrukHeb je al gehoord over de Womanizer 2GO? Je zou zeggen: een womanizer is altijd ‘on the go’, want vanuit zijn luie stoel vangt de rokkenjager niks. Maar je begrijpt: de Womanizer 2GO heeft niks met ‘foute mannen’ te maken. De 2GO is de nieuwste clitoris stimulator op luchtdruk van het Duitse bedrijf Epi24. Na de klassieke Womanizer W100 met Swarovski kristal, de luxe en compacte W500 Pro modellen en de +Size met extra lang handvat, is er nu dus de Womanizer 2GO, een uitvoering die het uiterlijk heeft gekregen van een lippenstift: een bijzonder stijlvolle, klassieke lipstick in een iets groter formaat.

Spring naar:

1. In het kort
2. Waarin verschilt de Womanizer 2GO met andere Womanizers
3. Hoe werkt de Womanizer 2GO?

Advies: Lees over de voor- en nadelen van de Womanizer 2Go in het korte artikel: Reviews over de Womanizer 2Go wereldwijd. Toy testers hebben de luchtdruk vibrator uitvoerig getest. Wat zijn hun ervaringen? Moet je de Womanizer 2Go kopen?

›› Bestellen kan hier: Womanizer 2Go – Wit | Womanizer 2Go – Zwart | Womanizer 2Go – Mint

Lees ook: Womanizer Starlet – Kleiner en goedkoper alternatief

In het kort

In het kortDe Womanizer 2GO zuigt zachtjes aan de clitoris en stimuleert die met pulserende luchtdrukgolven. Deze nieuwe uitvoering ziet er sprekend uit als een jumbo lipstick of parfumfles, zodat hij discreet mee kan in een handtasje of toilettas. Maar misschien nog veel belangrijker: deze stimulator is bijzonder compact en ligt daardoor prettig in de hand. Afmetingen: Lengte: 12.5 cm./ Breedte: 2.5 cm.

Bedienen doe je met 1 enkele drukknop aan de onderkant. Hiermee navigeer je door de 6 verschillende standen. Deze ‘one-touch button control’ werkt veel makkelijker dan de (+) en (-) knoppen die andere Womanizers hebben. Met de drukknop zet je de lipstick ook aan en weer uit. De 2Go heeft naast de 6 standen ook een Super Soft-Mode (extra zachte zuigkracht) en een Super Power-Mode (extra harde zuigkracht). De clitoris stimulator is volledig waterdicht en oplaadbaar. Hij wordt geleverd met een normaal siliconen stimulatie kapje, een XL siliconen zuigmondje, een USB-oplader en een handleiding.

Ideaal als cadeautje

De Womanizer 2GO kun je bij Dildootjes.nl kopen in de volgende kleuren: Black/Gold, Cream/Gold, and Mint/Pink. Deze bijzonder mooie lipstick vibrator is een geweldig cadeau aan jezelf (gewoon: omdat jij de leukste bent!), maar de Womanizer 2GO is natuurlijk ook ideaal om weg te geven aan jouw lief. Daar wordt zij nóg liever van. ?

Ideaal als cadeautje

Waarin verschilt de Womanizer 2GO met andere Womanizers

Waarin verschilt de Womanizer 2GO met andere WomanizersDe Womanizer 2GO werkt net als zijn voorgangers met de heerlijke Pleasure Air Technology® en stimuleert de clitoris dus met pulserende luchtdrukgolven. Maar hier houdt de overeenkomst op. Want de Womanizer 2GO verschilt op een aantal belangrijke punten van de andere Womanizers. Die verschillen leveren grote voordelen op.

Voordelen t.o.v. vorige modellen

De vorige modellen zijn al redelijk compact (vooral de klassiekers en de Pro, niet de +Size) en zien er niet uit als een gewone vibrator, eerder als een soort oorthermometer. Maar de lipstick stimulator is nóg compacter en ziet er nóg discreter uit; doe je de dop op de lippenstift, dan ziet echt niemand dat je een vibrator in je handtasje of toilettasje hebt zitten. Afmetingen: Lengte: 12.5 cm./ Breedte: 2.5 cm. Niet alleen zijn uiterlijk doet in niets denken aan een seksspeeltje, een gewone vibrator hoor je meestal behoorlijk trillen, de Womanizer 2GO daarentegen hoor je bijna niet als hij aanstaat. Zelfs tijdens gebruik valt hij dus niet op. Dat de 2Go zo stil is (slechts 42 dB.) heeft het apparaatje te danken aan zijn ‘silent mode’.

Belangrijkste verschil

Belangrijkste verschilMaar het belangrijkste verschil met andere Womanizers is de bediening. De Womanizer 2GO bedien je met 1 enkele knop die aan de onderkant zit. Met deze ‘one-touch button’ navigeer je door de 6 verschillende luchtdrukstanden, je klikt van de laagste stand door naar de hoogste stand. Met die drukknop zet je de stimulator ook aan en uit. De Womanizer Pro en de +Size hebben twee knoppen, een (+) en (-)-knop en daarnaast een aparte aan/uit-knop. Kortom, de Womanizer 2GO werkt veel handiger en ligt door zijn compacte formaat ook nog eens prettiger in de hand. Dit is echt een grote verbetering. Weet je wat ook mooi is (en handig!)? De knop is verlicht, zodat je ook in het donker de weg kunt vinden.

6 standen, waterdicht en oplaadbaar

Naast 6 luchtdrukstanden heeft de stimulator twee extra modes: de Super Soft-Mode (extra zachte zuigkracht) en de Super Power-Mode (extra harde zuigkracht). De Womanizer 2GO is 100% waterdicht, neem hem dus lekker mee onder de douche of in bad. Of nee, wacht… Neem de lipstick mee naar je vakantiehuis met overdekt privé zwembad. Wat zou dat leuk zijn! 😉 Daar kun je de Womanizer vast ook opladen met zijn bijgeleverde USB-kabeltje. De accu is na 60 minuten opladen helemaal vol. Met een volle batterij kun je de clitoris stimulator tot wel 2 uur op volle snelheid gebruiken. De Womanizer 2GO wordt geleverd met een normaal siliconen stimulatie kapje, een XL siliconen zuigmondje, een USB-oplader en een handleiding. De zuigmondjes kun je verwijderen zodat je ze kunt reinigen. Dat doe je met toy cleaner, maar het kan ook met water en een milde zeep.

›› Bestellen kan hier: Womanizer 2Go – Wit | Womanizer 2Go – Zwart | Womanizer 2Go – Mint

Hoe werkt de Womanizer 2GO?

DHoe werkt de Womanizer 2GO?Womanizer 2GO werkt precies hetzelfde als zijn populaire voorgangers, namelijk met de Pleasure Air Technology®, waarbij de clitoris wordt gestimuleerd met pulserende luchtdrukgolven. Het zuigende gevoel dat ontstaat voelt aan als orale seks, alsof je heerlijk wordt gebeft. De pulsaties geven daarbij de sensatie alsof jouw minnaar tijdens het beffen ook nog eens vakkundig zijn vingers gebruikt. Vrouwen ervaren daarom de Womanizer als ‘goddelijk’ of ‘ hemels lekker’. Zij komen snel tot een orgasme maar bovendien komen zij meerdere keren vlak na elkaar klaar, vaak al binnen enkele minuten. Dit felbegeerde meervoudige orgasme wordt mogelijk doordat de luchtdruk stimulator de clitoris stimuleert ZONDER die aan te raken. Daardoor zal het vervelende probleem van ‘overstimulatie’ niet ontstaan wat de weg vrij maakt voor eindeloos lang genieten! Vrouwen komen niet alleen snel, krachtig en meerdere keren na elkaar klaar, ook ervaren zij een compleet nieuw soort orgasme, namelijk: intenser en vollediger, dus bevredigender. Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn, maar de Womanizer maakt alle beloften waar. Ook vrouwen die normaal gesproken moeilijk of zelfs niet kunnen klaarkomen, lukt dat wel met deze unieke luchtdruk vibrator. Daarom geeft het bedrijf Epi24 op zijn product een 100% orgasme garantie.

Advies: Lees over de voor- en nadelen van de Womanizer 2Go in het korte artikel: Reviews over de Womanizer 2Go wereldwijd

Demonstratie video: Womanizer 2GO Review

Technische eigenschappen

Materiaal: ABS (stimulator), Silicone (stimulatiekapje)
Lengte: 12.5 cm.
Breedte: 2.5 cm.
One-touch button control
Power: USB-kabeltje (inclusief)
Standen: 6 + Super-Soft mode en Super-Power mode
Silent mode: 42 dB.
Gewicht: 130 gram
Bodysafe: ja
Waterdicht: ja
Meervoudig orgasme mogelijk: ja

Meer informatie

Verschillen Womanizer 2Go, Pro en Plussize (op VibratorPlaza.nl)
Met de Womanizer 2GO naar een meervoudig orgasme (op blog.Shoppie.nl)
Met de Womanizer 2GO ‘buiten de deur eten’ (grappig verhaaltje)
Womanizer 2GO lipstick vibrator op luchtdruk
Womanizer 2GO Lipstick vibrator
Womanizer 2Go lipstick vibrator op luchtdruk
Verschillen Womanizer Plussize, 2Go en Pro

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.