De beste vibrerende eitjes

De beste vibrerende eitjesEen van de populairste seksspeeltjes zijn de vibrerende eitjes. Een vibrerend eitje kun je gebruiken als je alleen met jezelf ligt te spelen, maar spannender wordt het als je er samen mee speelt. Op die momenten draagt de dame het eitje en de geliefde krijgt de afstandsbediening. De partner krijgt met de remote de controle over het vibratie ei en zorgt voor de opwinding; hij (of zij) bepaalt wanneer het eitje gaat vibreren en hoe hard de trillingen zijn. Lekker plagen dus!

Waar op letten bij aanschaf?

Als je van plan bent een vibratie eitje te kopen, kies er dan eentje met een goede kwaliteit. Goede tril eitjes hebben namelijk een krachtige trilling, voelen zacht en glad aan, maken weinig geluid en werken op grote afstand. Als jullie samen alleen in huis spelen, dan hoeft het eitje niet fluisterstil te zijn maar het is wel leuk als je het speeltje kunt bedienen vanuit een andere kamer. Vinden jullie het spannend om op openbare plekken te spelen, dan moet de remote controle een groot bereik hebben en dan mag het eitje voor anderen niet te horen zijn.

De beste vibratie eitjes

Dildootjes verkoopt nogal wat vibratie eitjes. Op deze pagina vind je ze allemaal. Als ik je mag adviseren? Laat de trileitjes van slechts een paar tientjes links liggen. Deze eitjes zijn gemaakt van harde plastics, dragen niet comfortabel en gaan snel kapot. Bovendien vibreren ze op slechts 1 of 2 standen en ze maken behoorlijk veel geluid. Welke moet je dan wel hebben? Vandaag vertel ik je welke vibratie eitjes de beste zijn. De top 3 is:

  1. De Lelo Lyla 2 Cerise (€ 139,95).
  2. De Dorr Spot (€ 69,95)
  3. Het vibrerend eitje uit de Fifty Shades of Grey collectie (€ 69,95)
Lelo - Lyla 2 Cerise
Dorr Spot - Zwart
Fifty Shades of Grey - Vibrerend eitje

Dit zijn 3 eitjes waarmee je lange tijd plezier hebt, in huis maar ook daarbuiten. Over de LELO Lyla 2. lees je alles op mijn blog van VibratorPlaza.nl. Wil je liever op Dildootjes blijven dan vind je ook alle info in mijn grappige verhaal waarin Victor Mids de LELO Lyla laat verdwijnen. Lees hier. Over de Dorr Spot lees je in dit artikel alles. Het vibrerend eitje uit de Fifty Shades of Grey collectie vind je in de winkel.

Beste budget vibratie eitje

Beste budget vibratie eitjeVind je € 69,95 teveel geld of wil je eerst eens ervaren of een vibrerend eitje iets voor jou is, dan kun je ook kiezen voor het budget vibratie eitje van het merk EasyToys. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Dit eitje kost slechts € 34,95 maar is toch heel redelijk van kwaliteit en is van alle goedkope eitjes de beste keuze. Het speeltje is gemaakt van ABS plastic en heeft een coating die zijdezacht aanvoelt. Het werkt met draadloze afstandsbediening, heeft 10 vibratiestanden en is ideaal voor het voorspel als opwarmertje.

Houd rekening met het volgende: Volgens de fabrikant is het product zeer stil, maar uit online reviews maak ik op dat het eitje toch wel wat geluid maakt, vooral in de hoogste standen. Je kunt ermee spelen op openbare plekken zonder ontdekt te worden, maar alleen als er voldoende achtergrondgeluid is, zoals op een feestje, in een café, enzovoorts. De remote controle haalt volgens de productinformatie de 20 meter. Maar deze afstand haalt het eitje bij lange na niet. Maak daar maar 7 tot 10 meter van. Het vibratie ei is volledig waterdicht, dus je kunt er ook mee aquajoggen. Dan krijgt de badmeester de afstandbediening! Lees meer.

Zoek je een vibratie ei dat écht fluisterstil is en dat krachtig en diepgaand kan vibreren zodat je makkelijk kunt klaarkomen, dan is de LELO Lyla 2. de aller beste keuze.

Easytoys Vibratie Ei - Zwart
Vibratie Ei Roze - Easytoys
Vibrerend Ei Afstand Bestuurbaar - Paars
›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.