Lovense Lush 2.0. bullet vibrator op lange afstand bestuurbaar

Sextoys waarmee partners op afstand seks met elkaar kunnen hebben worden steeds populairder. Dat komt niet alleen doordat steeds meer stellen ontdekken hoe spannend het is om met deze slimme seksspeeltjes te spelen, maar ook door het simpele feit dat de speeltjes technisch steeds beter worden. Een merk dat de beste teledildonics seksspeeltjes maakt is het bekende Lovense uit Hong-Kong. Lovense maakt voor vrouwen de zeer populaire Lush 2.0 smartphone bullet vibrator (met krachtige en diepe vibraties). Wat je met dit speeltje allemaal kunt lees je verderop. Of bekijk de Lush 2. in de winkel.

Voor mannen maakt Lovense ook speeltjes, zoals de verbeterde Lovense Max 2.0. masturbator. Op deze pagina lees meer over deze masturbator. Deze twee teledildonics sextoys kunnen via Bluetooth en Wifi worden bediend met behulp van de mobiele app Lovense. Dit maakt deze toys ideaal voor stellen die graag lekker ondeugend zijn en die een lange afstand relatie hebben of gewoon omdat ze veel bij elkaar vandaan zijn voor bijvoorbeeld werk.

Lovense bestsellers

Lovense Lush 2.0 Vibratie Eitje
Lovense Hush Buttplug
Lovense Max 2 Masturbator

Lovense Lush 2.0.

De Lovense Lush 2.0. stimuleert de G-spot en doet dat heel effectief. Dankzij de lichte bolling aan de bovenkant wordt de vagina extra gestimuleerd tijdens het dragen. Het vibratie eitje bedien je met de gratis en beveiligde Lovense App. In de app kun jij als drager toestemming geven aan jouw geliefde, zodat hij/zij de bullet op afstand kan besturen. Op die manier geef jij de controle uit handen! Met de app kun je trouwens ook je eigen vibratiestanden ontwerpen.

De Lush 2.0 is aan de buitenkant gemaakt van fluweelzacht siliconen. Je brengt het eitje eenvoudig en comfortabel in met een glijmiddel op waterbasis. Speel je liever solo met de Lush 2.0, houd hem dan in de palm van je hand. Op die manier kun je hem gebruiken voor zowel G-spot als clitoris stimulatie. Hij kan trouwens ook anaal worden gebruikt. Zo kunnen jullie de rollen eens omdraaien! De bullet is stil genoeg om hem diskreet te kunnen gebruiken op openbare plekken, zoals in een restaurant, op een feestje, in de supermarkt en in de moskee. Niemand hoort dat jullie spannende spelletjes aan het spelen zijn.

Ben ik nog iets vergeten te vermelden? Ja! Het is mogelijk om de Lovense Lush 2.0. op je favoriete muziek te laten vibreren. Dat stel je eenvoudig in via de app. De bullet vibreert dan vanzelf mee op het ritme van jouw gekozen liedje. Of het liedje dat jouw partner kiest…

♬ ♪ ♫ Het feest kan beginnen… ♬ ♪ ♫

Bestellen

Lovense Lush 2.0 Vibratie Eitje
Lovense Lush Vibratie Eitje
›› De Lovense Lush 2.0. is hier te koop (€ 119,00)

Verbeterde versie

De Lush 2.0. is de vernieuwde en verbeterde uitvoering van de Lovense Lush 1.0 bullet vibrator. De verbeteringen zijn: 1. de antenne heeft een betere ergonomische vorm gekregen en is nu uitgerust met een veel krachtiger signaal. Dat laatste komt doordat de Bluetooth-chip naar de staart is verplaatst (deze zat eerst in de bullet zelf) . Hierdoor zal het niet snel meer gebeuren dat je tijdens het spelen de verbinding opeens verliest. 2. Het aan/uit knopje is verplaatst naar het uiteinde (op de staart) zodat je er makkelijk bij kunt komen als je de vibrerende bullet draagt. 3. De motor is wat groter gemaakt waardoor de trillingen niet alleen krachtiger maar ook wat dieper zijn. Die grotere motor vraagt gelukkig niet extra veel van de accu.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.