Penissloffen Roze

Penissloffen RozeMijn vrouw is bij me weggelopen. Ze liep zo de voordeur uit. Op haar roze penissloffen. In haar blote kont. Marga is al haar hele leven naaktloopster. Naakt door het huis of de tuin lopen vindt zij heel normaal. Zó normaal dat zij soms vergeet haar kleren aan te trekken als zij het huis verlaat. Maar dat vindt de buurman inmiddels óók doodnormaal. Ook op Marga’s werk kijken ze nergens meer van op. Marga is badjuf.

Marga en ik hadden al lange tijd relatieproblemen. Maar problemen zijn er om op te lossen en dat doe je door erover te praten. Maar praten wilde Marga nooit. Voor onze problemen liep zij altijd weg. In haar blote kont. Op haar roze penissloffen.

ROT SLOFFEN !!!

Wat heb ik ze GEHAAT. Die roze penissloffen. Met die GROTE BLOTE LULLEN. Strontjaloers was ik op ze. Marga heeft er heel wat versleten. Niet omdat ze er de hele dag op liep, maar omdat ik ze stuk knipte of in de brand stak. Ik was zó VRESELIJK BOOS. Waarom? Aan MIJN LUL zat Marga NOOIT MEER. Mijn lul vond ze opeens niet zacht genoeg. Als Marga om de zoveel tijd eens botergeil was, dan pakte ze haar penissloffen en ging die zitten AAIEN. Alsof het CAVIA’S waren. Ik zat dan altijd naast Marga in bed en speelde wat met haar grote borsten. Wat had die meid toch héérlijke TIETEN!

Een paar weken geleden kreeg ik van Marga opeens een teken van leven. Zij stuurde me een cadeautje. Er zat een briefje bij. Daar stond in: “Ik hield meer van mijn sloffen dan van jou. Sorrie. Liefs, Pantoffelheld.” Toen ik de blanco doos opende, was ik ineens ontroerd. Marga wenste mij het beste toe. Kijk maar.

Bestel onder jouw eigen sloffen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.