Welke vibrator is voor mij geschikt?

Vriendinnen vragen mij weleens: “Annette, je kunt tegenwoordig zo ontzettend veel verschillende soorten vibrators kopen, maar welke zijn volgens jou nou de beste?” Zij bedoelen dan: Welke merken zijn kwalitatief de beste? Maar als ik doorvraag willen sommige ook graag weten: Welke vibrator is voor mij het meest geschikt? Op die laatste vraag geef ik vandaag antwoord. Mijn advies moet mijn lezer helpen om een vibrator te vinden waarmee zij het lekkerste tot een orgasme komt. Wil je weten welke merken de beste vibrators maken, bekijk dan het overzicht op deze pagina. Aan welke eigenschappen een goede en voor het lichaam veilige vibrator moet voldoen lees je hier.

Welke vibrator is voor mij geschikt?

Welke vibrator is voor mij geschikt?Op de tweede vraag: “Welke vibrator is voor mij geschikt?” krijgen mijn vriendinnen het advies: bedenk eerst waarvoor je de vibrator wil gaan gebruiken? Daarmee bedoel ik: hoe kom jij het lekkerste klaar. Ik geef ze 3 mogelijkheden om uit te kiezen. (Je kunt naar het onderwerp springen.)

Waarvoor wil je de vibrator gebruiken?

1. Voor stimulatie van alléén de clitoris
2. Voor stimulatie van de inwendige vagina en/of G-spot
3. Voor allebei: uitwendig + inwendig

Ik vraag ook: “Hoeveel geld wil je uitgeven?” De A-merken maken de beste vibrators, zo simpel is dat. Gun jezelf een verdraaid goede vibrator! Als je die tenminste kunt betalen. Want de echte toppers zijn prijzig. Een stuk voordeliger zijn de budget vibrators van bijvoorbeeld het Nederlandse merk EasyToys. Niet te vergelijken met een We-Vibe of LELO vibrator maar wel prima van kwaliteit en de beste keuze voor wie geen ervaring heeft met vibrators. Op Dildootjes staat eindeloos veel informatie over alle soorten vibrators. Je bent echt dagen bezig om alles te lezen. Om je tijd te besparen geef ik eerst kort een keuze advies. Leestijd: minder dan een minuut. Wil je meer achtergrondinformatie (+ reviews) over de producten, dan kun je klikken naar mijn artikelen. Die staan verderop vermeld. Zoek je een vibrator die je samen met jouw partner kunt gebruiken, kijk dan hier.

Keuze Advies

Welke vibrator is voor mij geschikt?

1. Voor stimulatie van de clitoris

Het meest geschikt zijn de volgende type vibrators: wand vibrator; opleg vibrator; luchtdruk vibrator; mini vibrator.

Voorbeelden:

Klik op het linkje om naar de winkel te gaan.

A-merk (beste): Doxy nr. 3 (wand), Touch We-Vibe (opleg), Womanizer Liberty (luchtdruk), We-Vibe Tango (mini)
Budget (prima): MyMagicWand (wand), Nalone GoGo (opleg), Satisfyer Pro Penguin (luchtdruk), Rocks-Off 80mm bullet vibrators (mini)

Opmerking: Goede wand vibrators hebben heel krachtige motors. Die maken helaas nogal wat geluid. De enige echt stille wand vibrator die óók een krachtige, diepe vibratie afgeeft is de LELO Smart Wand large. Dit is een dure jongen. Een goedkoper alternatief bestaat helaas niet.

De beste keuze

2. Voor stimulatie van de vagina en/of G-spot

Het meest geschikt zijn de volgende type vibrators: staaf vibrators; G-spot vibrators en XL vibrators

Voorbeelden:

Klik op het linkje om naar de winkel te gaan.

A-merk (beste): LELO Gigi 2 (G-spot), Swan Wand (multifunctionele vibrator), Big Boss G5 (staaf)
Budget (prima): Jasmin vibrator (geschikt als eerste vibrator), Nambi Rose (G-spot), Satisfyer Master Vibrator (XL)

De beste keuze

3. Voor allebei: uitwendig + inwendig

Het meest geschikt zijn de volgende dubbele vibrators: rabbit/tarzan; luchtdruk + vibraties

Voorbeelden:

Klik op het linkje om naar de winkel te gaan.

A-merk (beste): LELO Soraya (tarzan),  Happy Rabbit vibrator (tarzan) en Womanizer Duo (luchtdruk + vibraties)
Budget (prima): Rabbit Vibrator – RozeEasyToys Stotende Rabbit Vibrator – Paars, EasyToys Lily Vibrator

Opmerking: De driedubbele vibrator stimuleert óók de anus. Hoe meer erogene zones je stimuleert, hoe explosiever jouw orgasme zal zijn. Betaalbare driedubbele vibrators zijn: PropositionDrie dubbele rabbit vibratorDrievoudig Plezier Vibrator.

De beste keuze

›› Vibrators van de beste merken
›› Wat is een goede en veilige vibrator
›› Vibrator top 10
›› Kies de juiste vibrator
›› Info/advies

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.