Welke seksspeeltjes gebruikt Heleen van Royen?


Welke seksspeeltjes gebruikt Heleen van Royen?Ik lig op dit moment in mijn bed het Sexdagboek van Heleen van Royen te lezen. (Zonder Bart naast me, dat is wel zo rustig!) Voor wie het boek nog niet heeft gelezen,  Bart is Heleen’s 20 jaar jongere wipkonijn geliefde.

Na het zien van de indringende documentaire ‘Het doet zo zeer’ over haar dementerende moeder ben ik een beetje van Heleen van Royen gaan houden. Ik vond haar zó lief en geduldig. En wat is ze toch een mooie vrouw! Maar nu over het Sexdagboek.

Ik ben niet heel benieuwd naar hoe Heleen en haar Bart seks hebben, wèl wil ik weten welke seksspeeltjes de twee in bed gebruiken. En vooral: voegen de sextoys iets toe aan hun seksleven. En hoe dan?

Lees ook: De Womanizer zuigende vibrator uit het Sexdagboek
Lees ook: De PalmPower vibrator van Heleen van Royen (+ reviews)

Heleen adviseert: gebruik seksspeeltjes

In het Volkskrant Magazine (9 juni 2018) vertelt Heleen dat zij met haar boek een doel heeft en een boodschap. Haar doel is om vrouwen te ‘empoweren’, in hun kracht te zetten. Zij vindt dat vrouwen moeten opkomen voor hun seksleven als zij de seks met hun partner niet leuk genoeg vinden. Eigenlijk geeft de schrijfster in haar boek indirect het advies om gebruik te maken van hulpmiddelen. Schaam je daar vooral niet voor! Gebruik bijvoorbeeld een goed glijmiddel. Met glijmiddel gaat alles gewoon makkelijker en doet vrijen nooit pijn. Maar gebruik vooral ook seksspeeltjes, zoals buttplugs en vibrators. Heleen maakt zelf veel gebruik van de Womanizer en de PalmPower wand vibrator. Klik op de linkjes om naar de winkel te gaan. Deze vibrators gebruikt Heleen tijdens solo seks, maar ook als zij met Bart vrijt. Dan heeft zij vaak behoefte aan wat extra clitorale stimulatie. Deze hulp zorgt ervoor dat Heleen (bijna) net zo vaak een orgasme krijgt als Bart. Uit het Volkskrant Magazine interview:

‘De lezer zal zien waarom mijn seks-leven is zoals het is. Neem al die vibratortoestanden. Vroeger dacht ik: dat doe je niet, het is valsspelen, gênant, zielig voor je vriend. Maar ik ben er toch mee begonnen en het was veel leuker dan ik dacht.’

Update: Heleen gebruikt de goudkleurige Womanizer Pro. Maar dit model is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium Goud met Zwart (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen.

SEXdagboek

Het SEXdagboek begint zo:

‘Vanmiddag om 16:35 uur heb ik besloten een seksdagboek te gaan bijhouden. Ik lag op mijn rug in bed. Bart stond over me heen, wijdbeens. Hij had zijn geslacht nog in zijn hand. We waren allebei net klaargekomen. Hij had zijn zaad over mijn buik en borsten geloosd. Ik had een vibrator gebruikt terwijl ik toekeek hoe hij zich boven me aftrok.’

Ik vermoed dat Heleen een wand vibrator heeft gebruikt. Vast en zeker een van de 3 beste op de markt, waar de compacte en heel krachtige Doxy Number 3 er een van is. Deze toppers zijn helaas nogal duur, maar dure vibrators kan Heleen best betalen. Zij zit niet op zwart zaad.

De seksspeeltjes van Heleen van Royen

Update: Op pagina 16 (van mijn KOBO e-reader) lees ik het antwoord: “In het kader van alles boekstaven en vastleggen is het wellicht handig om je te laten kennismaken met de inhoud van mijn nachtkastje. (…) PalmPower Jenga Stimulator Wand, een oplaadbare vibrator met een ronde kop, heeft geen penisvorm maar lijkt op een massageapparaatje.”

PalmPower Jenga Stimulator Wand

Heleen gebruikt zoals ik al vermoedde een wand vibrator, een heel compacte en bijzonder krachtige (zéker voor een oplaadbaar model). De PalmPower Jenga is heel betaalbaar: € 64,95. Hoe de PalmPower Jenga Stimulator Wand eruit ziet kun je op deze pagina bekijken. Het model dat Dildootjes verkoopt werkt met een vaste stekker en is daardoor nog iets krachtiger. De oplaadbare variant is de Palm Power Personal Massager – wand vibrator. € 74,95 Bekijk in de winkel. De PalmPower wand vibrators worden gemaakt door het merk Swan Vibes. Swan behoort tot een van de 7 beste vibrator merken ter wereld. De kleine en heel lichte PalmPower wordt ook gebruikt door mannen. Hoe? Dat lees je in mijn artikel: ‘Hoe kunnen mannen een wand vibrator gebruiken?’

Meer seksspeeltjes

Welke seksspeeltjes heeft Heleen nog meer in haar nachtkastje liggen? Ik citeer uit het boek:

  • “Mae B – Lovely Vibes G-Spot Vibrator, werkt op AAA-baterijen
  • Rianne S – Booty Plug Set. Deze set bestaat uit drie buttplugs in de maten klein, medium en large, afgewerkt met een glinsterende steen. Bart noemt ze van klein naar groot schoppenboer, schoppenheer en schoppenaas, omdat ze zwart zijn en enigszins de vorm van het schoppensymbool hebben.
  • Een zwart kanten masker voor mijn ogen, dat ik nooit gebruik.”

Verderop in het boek schrijft Heleen over haar ervaringen met de Womanizer. Het model dat de schrijfster gebruikt is de goudkleurige Womanizer Pro. Maar dit model is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium Goud met Zwart (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen. Over haar zuigende vibrator zegt Heleen in het Volkskrant Magazine (9 juni 2018) dat ze dit apparaatje dat je over de clitoris heen legt vrouwen zou aanraden. Je komt héél snel klaar. Soms binnen een minuut. Dat geldt ook voor vrouwen van boven de 70 die nog nooit in hun leven zijn klaargekomen.

Naast sexstoys gebruiken Heleen en Bart ook glijmiddel en Viacream Ultimate; een lustverhogende en prikkelen gel.

Bestellen in de winkel

De seksspeeltjes van Heleen van Royen kun je kopen bij Dildootjes.nl.

Citaat uit het boek:

“Even later lig ik weer op mijn rug en Bart verplaatst zich naar de zijkant van het bed. Hij grabbelt in mijn nachtkastje en haalt mijn buttplug tevoorschijn die hij inbrengt waar hij hoort. Er komt ook een vibo in het spel: ‘Ik wil al je gaatjes vullen.’ Samenvattend kun je stellen dat een en ander een zeer positief effect heeft op mijn lustbeleving. Ik kom klaar als een malle.”

Delight Royal Curl vibrator

Maar misschien gebruikte Heleen ook wel de Delight Royal Curl vibrator van het Duitse merk Fun Factory. Het nieuwste model is te koop bij Dildootjes.nl. Ook geen goedkoop dingetje. Maar niet voor niets winnaar van de Red Dot Design Award 2008. Sex toy testers geven de Delight in hun reviews hoge cijfers. In haar boek De hartsvriendin krijgt hoofdpersoon Yvonne de Delight Royal Curl vibrator van haar afvalcoach Nick.

Update: Ik heb de link naar het product weggehaald omdat Heleen de vibrator niet fijn vond (daarom deed ze hem vast weg).

De gekrulde vorm (‚Royal Curl‘) is met twee vingers vast te houden. Het oplichtende bedieningsgedeelte is met een duim te regelen De extra golving stimuleert de clitoris. Gemaakt van 100 % medisch verantwoorde siliconen, de gebogen vorm kietelt zacht de g-spot. Zijden zijn gemaakt van gladde, glanzende en huidvriendelijk kunststof.

Fragment uit ‘De hartsvriendin’.

Volkskrant Magazine

Terug naar het SEXdagboek…

In het Volkskrant Magazine staat vandaag een interview met Heleen van Royen over haar SEXdagboek. De interviewer vraagt: “Wacht even. Dit is geen doorsneeseksleven. Je bent een vrouw van 53, hebt een vriend van 31 met een torenhoog libido en een kast vol seksspeeltjes. Is jouw seksleven voor de doorsnee-vrouw niet juist heel intimiderend?

Heleen antwoordt dat dat juist niet haar bedoeling is. Integendeel: zij wil vrouwen ‘empoweren’, dus in hun kracht zetten. Vrouwen moeten opkomen voor hun seksleven als zij de seks met hun partner niet leuk genoeg vinden. Doe aan zelfonderzoek en leg niet alle verantwoordelijkheid bij mannen door te zeggen dat mannen te egoïstisch zijn in bed. De interviewer vraagt vervolgens: “Hoe helpt het lezen van hoe jij het afgelopen jaar seks hebt gehad daarbij?” Heleen antwoordt:

‘De lezer zal zien waarom mijn seks-leven is zoals het is. Neem al die vibratortoestanden. Vroeger dacht ik: dat doe je niet, het is valsspelen, gênant, zielig voor je vriend. Maar ik ben er toch mee begonnen en het was veel leuker dan ik dacht. Toen ik Bart vijf jaar geleden ontmoette, heb ik gelijk het hele nachtkastje omgekeerd en gedaan alsof het allemaal doodnormaal was, al die vibrators.’ (bron: Volkskrant Magazine)

We-Vibe Sync en Tango minivibe

Het Sexdagboek is één grote lofzang op seksspeeltjes. Heleen van Royen heeft er nogal wat in haar bezit. Opvallend is dat de schijfster haar vaak dure sextoys altijd helemaal gratis cadeau krijgt van haar beste vriendin Sandy. Kan Heleen die dingen niet zelf betalen? Ik wou dat ik zo’n hartsvriendin had. Zo krijgt Heleen op een dag van Sandy de We-Vibe Sync koppelvibrator en de We-Vibe Tango minivibrator cadeau. Dit zijn nogal prijzige vibrators, maar wel een van de aller beste. Van Royen schrijft:

Dinsdag 4 juli
‘De post brengt een pakket van Sandy, je weet wel, die van het seksimperium. Ik maak het pakket open en haal er een doos uit: We-Vibe sensations in Sync staat op het deksel. De doos bevat twee apparaten: We-Vibe Sync, the number one couples vibrator en Tango, the powerful minivibe. Tango is een wit staafje ter grootte van mijn wijsvinger. Klein en discreet, gaat zo mee in je handtas. Eenmaal opgeladen trilt Tango als een malle en maakt hij verrassend weinig herrie. De We-vibe is een buigzaam, U-vormig apparaatje of C-vormig zo je wilt, maar dan wel een platgeknepen C. Het ene pootje van de U doe je in je vagina, het andere blijft erbuiten en drukt op je clit. Omdat het een bescheiden formaat heeft, kan je partner je penetreren terwijl de We-Vibe in je zit en aanstaat, sterker nog: dat is precies de bedoeling.’

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.