Ruk je handen stuk met penis zeep

Ruk je handen stuk met penis zeepHou jij je nog keurig aan de algemene corona-basisregels? Ik doe echt mijn best, maar het valt me zwaar. Ik heb vooral moeite met die 1.5 meter afstand houden. Maar daar heb ik iets voor bedacht. Voordat ik de deur uitga doe ik altijd eerst mijn angstaanjagende Lektor muilkorf op. Weet je nog? Dr. Hannibal “The Cannibal” Lecter is de naam van de Forensisch psychiater annex seriemoordenaar en psychopaat uit de film Silence of the Lambs uit 1988. Hannibal had tijdens zijn lockdown óók last van huid-honger, zal ik maar zeggen. Hij at zijn slachtoffers op. Met huid en schaamhaar. Sinds ik dit mondmasker draag heb ik nooit meer last van mensen die te dicht bijkomen.

Penis zeepjes

Een andere corona basisregel die ik te vaak aan mijn laars lapte, was deze: Was vaak je handen! Mark Rutte: “Was je handen stuk!” Ik vergat dat gewoon. Maar ook daar heb ik wat op gevonden. Tegenwoordig was ik mijn handen stuk met penis zeep. De vellen hangen erbij. De handzeep heeft het formaat en het design van een realistische penis (sommige met ballen). Aan de onderkant is een stevige zuignap geplaatst waardoor je de penis zeep op elke gewenste plek kunt bevestigen.

Overal in huis staan penis zeepjes. Van het merk S-Line. Nooit meer vergeet ik mijn handen te wassen. Viespeuk die ik ben! Ik trek die zeep lullen net zolang af totdat ze geil beginnen te schuimen. Laatst keek mijn vriend toe. Starend naar de stijve pik mompelde hij: “Wanneer gaan jij en ik weer eens lekker schuimen?”

Penis zeepjes bestellen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.