Met deze sexy sokken kun je voetje vrijen

Marijke en Jochem gaan oudejaarsavond vieren bij Marijkes moeder. In mijn grappige verhaaltje komen de sexy sokken van het merk S-Line voor. Deze sokken kun je kopen bij dildootjes.nl.

Met deze sexy sokken kun je voetje vrijen“Ik heb geen zin om naar je moeder te gaan.”
“Dan maak je maar zin.” Marijke kijkt hem streng aan.
“Waarom moeten we alweer naar dat mens? We zijn er net geweest.” Jochem zucht diep.
“Omdat het een traditie is. Met oud-en nieuw. En hoezo? Dat mens. Doe eens lief.”
“Waarom? Ze vindt me een lul.”
“Dat is niet waar, Jochem. Ze vindt je een slappe zak.” Marijke moet even lachen.
“Wat is het verschil?”
“En trek wat leuks aan, daar verdien je punten mee.”

Stilte. Opeens…

“Zal ik je eens wat zeggen?”
“Wat?”
“Ik trek helemaal NIETS aan.” Jochem begint breed te grijnzen.
Marijke, lachend: “Helemaal NIETS?”
“Ja!”
“Piemelnaakt?”
“Ja!”
“In die harige reet? Dat durf jij niet!”
Jochem staat vlug op uit de bank, trekt razendsnel al zijn kleren uit en als hij in zijn blote kont tegenover Marijke gaat staan, roept hij uit: “En of ik dat durf!” Hij maakt heldhaftige gebaren.
Marijke begint te grinniken en terwijl ze liefdevol even aan Jochems slappe zak trekt, zegt ze: “Mijn moeder zou zich doodschrikken.”
Jochem, strijdbaar: “En dat is nou net de bedoeling!”
“Goed dan”, zegt Marijke. “Ik wil weleens zien hoe moedig jij bent. Maar trek wel wat aan je voeten, want straks vat je nog kou.”

Jochem trekt zijn nieuwe sexy sokken aan.

Op deze sokken zijn neukende stellen te zien die het in de standjes van de kamasutra doen. Te koop bij dildootjes.nl. Ze zijn van het merk S-Line. Deze erotische sokken zijn een hilarisch cadeau voor familie, vrienden of collega’s. Maar je kunt, zoals Jochem, er ook je schoonmoeder mee shockeren. De sokken hebben een mooie pasvorm en hebben een elastische kwaliteit. Er zijn naast kamasutra standjes ook sokken met piemels, hartjes en lippen. Met deze sexy sokken kun je voetje vrijen.

“Zullen we gaan?”, vraagt Jochem.
Marijke wijst naar zijn sokken: “Weet je zeker dat je met alleen die porno sokken aan voor mijn moeder wil verschijnen?”
Jochem schudt driftig met zijn hoofd op en neer: “Heel zeker!”
Marijkes moeder (ze heet Thea) woont een paar straten verderop. Marijke geeft Jochem een klapje op zijn rechter bil. “Kom we gaan”, zegt ze. “We gaan lopen. Goed voor de conditie!”
“Lopen? Het is winter!!!”, protesteert Jochem.
“Niet zo zeuren”, zucht Marijke, “Je hebt warme sokken aan!”

Heel gek, maar alle mensen uit de straat wijzen ze gniffelend na als ze voorbij wandelen. Een tijdje later staan de twee voor Thea’s voordeur. Marijke belt aan. Thea doet open. Lijkbleek van schrik kijkt ze naar Jochems slappe zak. Daarna glijden haar ogen langs zijn harige spillebenen omlaag naar de sexy sokken. Een moment later kijkt ze Jochem verbluft aan en zegt: “Held op sokken.”

Deze sokken kun je kopen bij dildootjes.nl.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.