Anus Traktaties Van Belgische Chocolade

Anus Traktaties Van Belgische Chocolade

Bestellen

Product: Edible Anus chocolade
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 9,95

Jeroen bezoekt oma in het bejaardentehuis. Als hij haar kamer binnenwandelt, zegt hij op luide toon: “Hallo, oma. Daar ben ik dan eindelijk.”
Oma draait zich om in haar rolstoel. “Hallo, Jeroen”, zegt ze met een stralend gezicht. “Het is je gelukt. Ondanks de file.” Jeroen pakt er vlug een stoel bij en gaat tegenover zijn oma aan tafel zitten. Oma is 92 jaar oud maar nog scherp van geest. Je kunt nog met haar lachen.
“Ik heb iets voor u meegenomen”, zegt Jeroen.
“Oja?”
“Iets lekkers.” Uit zijn tas haalt hij een zwart doosje gevuld met 6 heerlijke chocolaatjes.
“U houdt toch van bonbons, oma?”
“Ja heerlijk!”
“Dit zijn anus bonbons.”

“Anus bonbons? Je moet harder praten, jongen!”
Anus Traktaties Van Belgische Chocolade“ANUS BONBONS!”, gilt Jeroen lachend. Hij drukt oma het doosje met chocolaatjes in haar trillende handen.
“Ik hoorde je wel, hoor”, zegt ze, en begint te grinniken. Ze bekijkt de voorkant van de verpakking en vraagt: “En vertel eens, geinponem. Zijn deze anus bonbons GEVULD?” Ze opent het luxe doosje.
Jeroen schudt zijn hoofd. “Nee. Maar ze zijn wel erg lekker. En best groot, zoals u ziet. Ze zijn te koop bij dildootjes.nl. (Grootte per stuk: ca. 3 x 2 x 2 cm; afmeting van de doos: ca. 15 x 15 x 2 cm) De chocolaatjes zijn gemaakt van romige Belgische chocolade. Melkchocolade met 34% cacao.”
Oma pakt een anus uit de doos en stopt die in haar mond. Ze trekt een verrukt gezicht.
“Lekker?”
“Heerlijk!”, roept ze met volle mond. “Dit poepgat smaakt zoet en romig. Doet me denken aan…”
“Ik wil het niet weten, oma!”
Oma wijst naar de 5 andere anussen en zegt: “Maar ik krijg ze nóóit allemaal op in mijn eentje.”
“Dan deelt u ze toch gewoon uit?”
Op dat moment komt Sonja door de open kamerdeur gelopen. Oma kijkt om en zegt: “Zó Sonja, ben je daar weer?” Tegen Jeroen, fluisterend: “Die is niet helemaal goed.” Sonja wijst met priemende vinger naar de doos met anussen en krijst: “DIE KEN IK !!! DAAR GA JE ONGELOFELIJK VAN RUFTEN !!!”

Bestellen

Product: Edible Anus chocolade
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 9,95
N.b. Kan sporen van noten en melkeiwitten bevatten

›› Bekijk alle erotische snoep & chocolade

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.