De Chocolade piemel van Zwarte Piet

In een ver verleden heb ik eens gezoend met Zwarte Piet. Dat was héérlijk! Sindsdien ben ik heel erg vóór Zwarte Piet. Het was de tijd dat je gewoon nog in het openbaar chocoladesigaretten mocht roken. En kinderen waren hinderen, die gingen in de zak. En daarna overboord. Mijn Zwarte Piet was nog een échte Piet, tegenwoordig zo illegaal als de pest; dus met grote, dikke, knalrode lippen, gouden ringen door de oren en overal kroeshaar, ook op plekken waar je het helemaal niet verwacht. Maar daar kwam ik pas later achter.

Onder het zoenen vroeg ik aan Piet: “Wat voor Piet ben jij eigenlijk? GROTE Piet?” Piet antwoordde: “Ik ben de InpakPiet.” Hij zei het met zo’n dik aangezet Surinaams accent. Daar werd ik BOTER-LETTER-GEIL van. InpakPiet greep me vol bij de billen en voor ik er erg in had lagen we in bed. In zijn kajuit van de stoomboot. Toen InpakPiet mij helemaal had uitgepakt nam hij vervolgens de gehele Kamasutra met me door, alle 64 standjes. Dat deed de knecht zonder te zuchten en te steunen, zó lenig en springerig was hij.

Toen Zwarte Piet mij voor de derde keer op-z’n-Spaans wilde nemen, werd er op de deur geklopt. De deur van de kajuit ging krakend open en daar stond Sinterklaas. Of hij mee mocht doen. Maar dat werd een ramp! Wie komt er alle jaren? Sint kwam nooit.

De Chocolade piemel van Zwarte Piet

Ook bij dildootjes.nl ligt het Sinterklaas snoepgoed alweer in de schappen. Bij ons kun je geen chocolade letters kopen maar wel chocolade leuters. Ook wij gaan met onze tijd mee, dus je kunt kiezen. De piemel van Zwarte Piet hebben we in 3 verschillende kleuren en smaken: 1. Pure chocolade (Zwarte Piet); 2. Melk Chocolade (Roetveeg Piet); 3. Witte Chocolade (Bleekscheet Piet).

LET OP: De chocolade piemels verschillen NIET in grootte (anders krijgen we daar weer gezeik over!). Elke piemel is 11 centimeter lang (18+). Gewicht : c.a. 185 gram.

Wees er snel bij, want de zak van Sinterklaas is al uitverkocht.

›› Bekijk alle chocolade penissen

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.