Pony & Doggy Play Fetish rollenspel

Pony & Doggy Play Fetish rollenspelIk ben in het verkeerde lichaam geboren. Ik had dolgraag een hond willen zijn. Het lijkt me namelijk heerlijk om elke dag tegen bomen aan te zeiken, kruizen te ruiken en teven te bespringen. En zoals een man die liever vrouw wil zijn vrouwenkleren aantrekt, zo trek ik elk weekend mijn hondenpak aan. Dit teckelkostuum heb ik gekocht in een online sexshop gespecialiseerd in BDSM & Fetish Artikelen. Het is een lang, strak pak, waar ik poedelnaakt instap. Mijn lul hangt er aan de onderkant uit en als ik ga lopen bungelen mijn ballen klotsend heen en weer. Op mijn kop zit een leren hondenmasker, om mijn nek een kunstleren halsband met lijn, en uit mijn reet steekt een grote hondenstaart buttplug. Toen ik voor de eerste keer op handen en voeten mijn hondenpak aan mijn vrouw liet zien, keek zij omlaag en zei streng: “En wie laat jou uit?”

Puppy & Pony play artikelen

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

Sindsdien laat het vrouwtje mij elke zondagmiddag uit in het Amsterdamse bos. Als je als teckel zo laag bij de grond bent, dan heb je een schitterend zicht op benen en billen. Daar steek ik dan graag mijn hondenneus tussen en snuffel wat. Ik kan het niet helpen, kruizen ruiken is een fetish van me. “Hééé, wat is dat?” gillen de vrouwtjes verschrikt als ze iets voelen prikken en beginnen kwaad om zich heen te meppen. Gelukkig is mijn vrouw er op zulke momenten om de boel te sussen: “Sorry hoor, het is nog een puppy.” Soms vindt mijn vrouw het niet leuk meer dat ik altijd maar aan poesjes van anderen ruik, dan laat ze me dat merken, zoals laatst. Toen ik bij een grote berk mijn poot optrok om te gaan plassen, had zij plotseling even helemaal geen zin meer om op me te wachten en gaf een ruk aan de lijn zodat ik omviel.

Ook als het regent moet ik worden uitgelaten, vindt mijn vrouw. Dus dan stap ik dapper door de plassen, rol eens flink door de modder, en schudt me uit als we in de auto terug naar huis rijden. Als we dan warm bij het haardvuur zitten, trekt mijn vrouw al haar kleren uit, gaat op haar knietjes voor me zitten, steekt haar kontje in de lucht en begint te kwispelen: het teken dat ik haar op-zijn-hondjes mag nemen. Ik klim erbovenop, pak mijn vrouw stevig bij de borsten (anders lazer ik eraf), steek mijn hondenlul in haar en begin te rijden. Als we samen klaarkomen, beginnen we te huilen als wolven bij volle maan. Hauwwwwww !!!

Tijdens het wandelen kwamen we laatst de buurman tegen. De buurman riep: “Hé, buurman, jij hier?”
Ik was vlug gaan staan en zei wat plompverloren. “Ik doe een hond na.”
De buurman knikte. Hij zei: “Ik zie het.”
“Een beetje gek, hè?” vroeg ik.
De buurman schudde met zijn hoofd. “Welnee, joh.”
“Niet?” vroeg ik verbaasd.
“Welnee, joh. Jij doet een hond na. Mijn vrouw doet een paard na. Kijk maar.” In de verte zag ik de buurvrouw aan komen rennen, in galop. Ze was helemaal naakt, haar borsten zwiepten wild alle kanten op. Toen ze dichterbij kwam, zag ik dat ze alleen een leren riemenpak aan had. Het had iets weg van een tuigje. Op haar hoofd droeg ze een leren pony hoofdtuig met oren, hoofdstel en teugels. Opeens stond de buurvrouw voor ons. Ze zei niets, maar hinnikte. De buurman klom op haar rug en gaf zijn paard de sporen. Hij zwaaide ons gedag. Uit de kont van de buurvrouw stak een lange pony play buttplug.

Hieronder kun je de genoemde pony play artikelen bestellen. Aan het einde van het verhaal vind je alle animal-play producten bij elkaar.

Mijn vrouw en ik liepen weer verder. Opeens had ze geen zin meer om te wandelen, ze zei: “Herman, ik ben moe en mijn voeten doen pijn.” We gingen huiswaarts. Verderop zagen we onze buurtjes weer. In een weiland stond de buurman de buurvrouw van achteren te neuken. De viezerik. Mijn vrouw wees naar de buurvrouw en vroeg: “Wil jij niet ook een paardje zijn?”
“Wat is er mis met een hond?” vroeg ik.
“Niks”, zei ze, “maar dan kan ik lekker op je rug zitten.”

Mijn vrouw en ik gingen dit keer samen naar een fysieke BDSM & Fetish shop in Amsterdam. Mijn vrouw vroeg aan de verkoper: “Mijn man wil een paard zijn, heeft u daar iets voor?”
De man begon te lachen. “Moet u dan niet bij een dokter zijn?” Wij moesten ook lachen. Even later kwam de verkoper met een doos aanzetten. Op de doos stond: Pony Play Fetish Kit. “U kunt in het pashokje daar het tuigje passen. De pony play buttplug liever niet inbrengen, in verband met de hygiëne.”

Toen we thuis waren zijn we met het hele gezin mijn nieuwe identiteit vorm gaan geven. Mijn vrouw gooide het zadel op mijn rug, mijn zoon deed de knevel in mijn mond en mijn dochter mocht de pony play buttplug in mijn kont schroeven. Ik voelde me net een kerstboom die opgetuigd werd.

Pony & Doggy Play Fetish rollenspel

“Zeg eens wat, pa!” riep mijn zoon. “Hiiiiiiiiii Hiiiiiiiii” hinnikte ik. Mijn zoon maakte een foto voor op zijn Facebook pagina. Mijn vrouw kwam op mijn rug zitten en ik begon voorzichtig door de kamer te sjokken.

Pony & Doggy Play Fetish rollenspel

Mijn dochter riep: “Pa, je lijkt wel een hobbelpaard!” Mijn vrouw moest lachen. Zij pakte haar zweep, sloeg me er hard mee op mijn billen en commandeerde: “Vort met de geit!”

Opeens voelde ik tranen achter mijn ogen prikken. Ik had het helemaal gehad. Ik ging staan en riep kwaad: “Ik ben toch godverdomme geen geit mens!” Met zo’n bit in je mond gaat praten lastig. Ik wierp het zadel van mij af en trok *plop* de puttplug uit mijn reet. Het experiment was mislukt. Ik kreeg direct heimwee naar mijn hondenbestaan.

Daar zaten we dan op de bank, mijn vrouw en ik. De kinderen hadden gierend van het lachen de kamer verlaten. “Wat nu?” wilde mijn vrouw weten. Ik keek haar aan en dacht even na. Toen pakte ik de buttplug met de staart eraan, hield die voor haar neus en vroeg: “Zou die in jouw kont passen, denk je?” Het leek me wel wat, mijn vrouw als dwerg pony en ik weer in mijn teckelpak. Dan zou ik, net als de buurman, haar in een weiland van achteren neuken. Maar mijn vrouw riep kwaad dat ze helemaal geen pony wilde zijn. Ook geen dwerg pony. En al helemaal geen PAARD !!!

Die nacht sliep ik voor straf in het hondenhok. In de tuin.

Wroef.

Puppy & Pony play artikelen

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.