Vibrator XXL 31 cm. lang / 6 cm diameter

Het is zijn eerste nacht met een mooie vrouw. Hij is nog groen, zij is wat ouder. Op zijn slip na staat hij naakt voor haar. Het joch is werkelijk een Adonis om te zien! Als zij zijn kleine broekje omlaag trekt, springt er een enorme erectie tevoorschijn. Juich! Wat een verrassing! Een grote glimlach verschijnt op haar gezicht. De jongen ziet haar met grote, verwonderde ogen kijken en zegt, op zelfverzekerd toon: “Het mooiste komt nog… Hij kan trillen !!” De mooie vrouw kijkt vol ongeloof en schiet in de lach. “Ga weg!”, zegt ze. “Kan ‘ie trillen?” Hij knikt en zegt: “Knijp maar in mijn billen.”

Vibrator XXL 31 cm. lang / 6 cm diameter

Het Duitse bedrijf You2Toys dacht bij het ontwerpen van de realistische XXL vibrator vast aan een man in de kracht van zijn leven. Rond de schacht zijn namelijk dikke opgezwollen aderen aangebracht; duidelijk een teken dat deze pik in opperste staat van opwinding verkeert. Niks geenViagra! De schacht van deze heel grote vibrator heeft een diameter van 6 cm. Dat is HEEL DIK!

Een dikke vibrator is vooral te verkiezen boven een smaller exemplaar omdat het in de regel zo is dat hoe strakker de vagina om de penis zit, hoe gevoeliger de clitoris is. De XXL vibrator is niet alleen flink in omvang, en lekker geaderd voor extra stimulatie, het apparaat is ook heel lang: 31 cm. Deze lengte maakt het mogelijk ook de inwendige vagina te masseren en zo de G-spot te prikkelen.

De XXL vibrator is zo natuurgetrouw mogelijk vormgegeven. Naast dikke aders heeft de penis op de top een stevige, ronde eikel, met vlak daaronder kleine huidplooitjes. Een echte VENT heeft BALLEN. Maar dat heeft deze vibrator niet. Hij heeft wel een knalrode draaiknop waarmee je de vibraties traploos kunt regelen. Veel leuker om mee te spelen!

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.