Voordelige lange vibrator van 31 cm. | Real Deal Giant


Real Deal Giant – Super lange vibratorJanneke lag te woelen in bed. Henk kon er niet van slapen. Toen zij opeens wakker schrok, slaakte zij een gil. Henk keek opzij. “Naar gedroomd?”, vroeg hij. Janneke zuchtte diep. “Nee”, zei ze zacht. “Geil gedroomd. Maar zó bizár!” Henk ging rechtop in bed zitten. “Een nare geile droom?” Janneke schudde haar hoofd: “Vooral raar. Ik werd geneukt door een paard.” Henk schoot in de lach. “Een paard?”, riep hij verbaasd. Janneke moest ook lachen en knikte. Ze begon te vertellen:

“Ja, een paard. Een schitterende zwarte hengst met van die lange glanzende manen. Ik lag op een hoge tafel, geloof ik, met mijn benen wijd en opeens sprong het beest hinnikend op zijn achterste benen. Het enige wat ik me nog herinner is zijn enorme lange erectie, hoe die door de lucht zwaaide en vervolgens met kracht bij mij naar binnen gleed.” Henk wist niet wat hij hoorde. Hij kreeg het er warm van. “Dieren zijn in dromen vaak mensen. Maar dat paard kan ik toch niet zijn geweest?” Anneke schudde instemmend met haar hoofd. Henk vroeg: “Jij hebt toch ooit iets gehad met een neger?” Janneke keek Henk bestraffend aan en corrigeerde hem vlug: “Afrikaanse man, bedoel je.” Henk knikte. “Ja,” zei ze, “maar die neger had een mini piemel.”

Real Deal Giant – Super lange vibrator

Janneke pakte uit haar nachtkastje haar nieuwe vibrator en liet die aan Henk zien. “Kijk,” zei ze, “hier komt het door. Ik heb een paar dagen geleden deze goedkope maar super lekkere lange vibrator gekocht bij dildootjes.nl.” Henk pakte de super lange vibrator aan en bekeek de lange lul aandachtig. “Hoe lang is die nou?”, vroeg hij. Janneke antwoordde: “31 cm. lang en niet al te dik, een diameter van 4,5 voelt prettig.” Henk keek geïmponeerd naar de reusachtige penis die hij voor zijn neus hield en zei: “Gelukkig voelt hij lekker zacht aan.” Janneke knikte en kreeg haar Real Deal Giant vibrator van You2Toys weer terug.

“Ja, en deze vibrator is heel erg buigzaam en realistisch vormgegeven.” Henk moest grinniken en zei schamper: “Nou, realistisch? Geen man heeft zo’n joekel!” Janneke bedoelde dat de vibrator natuurlijke aders rond de schacht heeft en een grote, ronde eikel. Henk wees naar de onderkant en zei: “Ze hebben wel zijn ballen vergeten.” Janneke draaide aan de rode draaiknop en zette de vibrator aan. “Ook prettig, de vibrator is traploos regelbaar en bovendien geluidarm.” Henk spitste zijn oren. Hij knikte en zei: “Ja, alléén als je héél goed luistert hoor je hem HINNIKEN.”

>> Bestel de Real Deal Giant

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.