Ring for Sex belletjes

Ring for Sex handbelletje Als ik zin heb in een vluggertje, dan klingel ik met mijn belletje. Vind je ze niet leuk? Het zijn de rode metalen “Ring for Sex” belletjes van You2Toys. Ik heb ze gekregen van mijn lief, gewoon omdat hij de liefste is. Wij noemen de seksbelletjes thuis ‘de lellebelletjes’. Ik kreeg van lief eerst… Lees verder »

Grote tieten sloffen

Mijn man is bij me weggelopen. Hij liep zo de voordeur uit, in zijn blote kont. Henk is al zijn hele leven naaktloper. Naakt door het huis of de tuin lopen vindt hij heel normaal. Zo normaal dat hij soms vergeet zijn kleren aan te trekken als hij het huis verlaat. Maar dat vindt inmiddels de hele straat… Lees verder »

Sexy Keukenschort Voor Vrouwen

Peter komt de keuken binnenwandelen. “Wat zie ik nou?”, roept hij verrast. “Blote billen?” Patricia draait het vuur laag en draait zich om. Ze straalt en geeft Peter een kus. “Hoe vind je mijn nieuwe keukenschort?”, zegt ze. “Sexy, hè? Gekocht bij Dildootjes.nl. Het sexy keukenschort voor vrouwen is voorzien van een cartoonachtige opdruk van een vrouwenlichaam met volle,… Lees verder »

Borsten pet & Penis pet

“Josien, Josien, laat je tieten nog eens zien!” Dat riepen Josien’s klasgenoten vroeger vaak. Nu moet je weten: Josien had dolgraag haar tieten laten zien, vooral aan Patrick Pannekoek; op hem was ze stapelverliefd. Maar het probleem was: Josien had zo verdomd weinig om te laten zien. Josien is inmiddels een volwassen vrouw en zij heeft een paar… Lees verder »

Penis Rietjes kopen

“Zij dronk Ranja met een rietje…” Ken je dat liedje? Over Sophietje? Op een Amsterdams terras. Ze was zo groen als gras en bloedmooi om te zien. De jongens waren niet van de blonde rondborstige Sophie af te slaan, vooral de Marokkaanse jongens niet. Die zaten ook allemaal op dat Amsterdamse terras. Een Marokkaan met een roze mutsje op… Lees verder »

Grappige Heren olifanten slip

Ik heb sinds een paar maanden een nieuwe vriend. Het is een schat van een jongen, lief en zorgzaam, kan heerlijk koken en nog lekkerder zoenen. Maar van meer dan handjes vasthouden en wat vingeren komt het maar niet. Terwijl ik het zo langzamerhand in mijn broek doe van hitsigheid. Zeg ik dat zo netjes? Toen ik hem… Lees verder »

Wereldkampioen neuken beker

Je bent er vast trots op. Je weet wel, op de manier waarop jij je vriendin(nen) weet te plezieren als je aan het wippen bent. Of misschien ben jij wel trots op je vriend als hij je aan het afpalen is, dat kan natuurlijk ook! Laat hem weten hoe goed je hem in bed vindt met de Wereldkampioen… Lees verder »

Orgasme sleutelhanger

Klaarkomen is natuurlijk hetgene wat je wilt als je aan het neuken bent. Dat is het eindpunt. Het doel dat je samen bereiken wilt om de stevige pot sex tot een goed einde te brengen. Ik was onlangs op een feestje en daar zat ik aan tafel met mijn beste vriend. We waren wat aan het kletsen, toen… Lees verder »