Penis Stressbal – Grab Him By The Balls!

Tv-programma Opsporing Verzocht. Presentatrice Anniko van Santen heet de kijkers van harte welkom en brengt de uitzending van vorige week in herinnering. “Wij lieten opmerkelijke camerabeelden zien van een blonde vrouw die op straat mannen in hun kruis grijpt. KEIHARD. Daarbij lijkt ze haar slachtoffers iets toe te roepen. Bij de beelden zit geen geluid, dus wat de… Lees verder »

Penis Tandenborstel

Anna zit bij de tandarts voor de jaarlijkse controle. “Je hebt twee gaatjes”, constateert de tandarts. “Een groot gat aan de voorkant en een klein gaatje achterin.” Anna voelt hoe de tandarts met zijn vinger tegen de gaatjes aanprikt. “Voel je wel?”, zegt hij. Anna heeft zin om in de vinger te bijten. Maar dat doet ze niet.… Lees verder »

Heren olifanten string

Ik heb sinds een paar maanden een nieuwe vriend. Het is een schat van een jongen, lief en zorgzaam, kan heerlijk koken en nog lekkerder zoenen. Maar van meer dan handjes vasthouden en wat vingeren komt het maar niet. Terwijl ik het zo langzamerhand in mijn broek doe van hitsigheid. Zeg ik dat zo netjes? Toen ik hem… Lees verder »