Lotte krijgt een vibrator in de vorm van een penis cadeau

Lotte krijgt een vibrator in de vorm van een penis cadeauIn dit verhaaltje krijgt Lotte van Jörgen een vibrator in de vorm van een penis cadeau. Deze vibrator en andere realistische vibrators kun je kopen in onze winkel. Bekijk het overzicht.

Lotte en Jörgen waren lange tijd het gedroomde koppel. Hun relatie leek een sprookje. Zij was de mooie jonge prinses met lang blond haar en hij de knappe zwarte prins op zijn snelle Kawasaki motor. Maar na een paar jaar ging Jörgen vreemd (met een HEKS), dus Lotte blies toen maar zelf het verhaaltje uit. Zij bleven goede vrienden! Een paar weken later appte Jörgen: “Mis je me niet?” Lotte appte terug: “Ik mis je LUL.” Dat was duidelijke taal. Voor haar verjaardag gaf Jörgen Lotte daarom een vibrator in de vorm van een penis cadeau.

Toen Lotte de verpakking opende en de vibrator uit de doos haalde, begon Jörgen enthousiast te vertellen: “Dit is een heel prettige vibrator. Hij ziet eruit als een echte lul met een mooie, gladde eikel, daaronder huidplooien en rondom de schacht zitten dikke aderen die zorgen voor extra stimulatie. Ook de ballen ontbreken niet. De vibrator is gemaakt van zacht en buigzaam materiaal dat bovendien glijvriendelijk is. Hij kan trillen en pulseren in 3 verschillende standen. Die regel je met de afstandsbediening met kabel.”

Na een kort stilte zei Jörgen: “En nu komt het allermooiste: de lul heeft jouw favoriete maten: 24 centimeter lang en 4 – 5 cm. dik.” Jörgen keek Lotte aan en riep opgewekt: “Lekker toch?”
Lotte knikte.
“En weet je wat nóg mooier is?”, vervolgde Jörgen. Hij pakte de vibrator uit haar handen en liep ermee naar de tafel. “Onderaan zijn ballen zit een zuignap.” Hij ramde de vibrator met zijn zuignap stevig vast op de tafel. Jörgen keek Lotte weer aan en begon breed te grijnzen. Grinnikend zei hij: “Zó loopt die LUL nooit meer bij je weg!”

Jörgen zag Lotte’s gezicht betrekken. Vlug liep hij naar haar toe en zei: “Dat was een grapje.” Lotte knikte en glimlachte even. Daarna brak ze opeens in tranen uit.
Jörgen vroeg geschrokken: “Wil je hem niet?”
Lotte schudde met haar hoofd en snotterde: “Jawel.”
“Is hij niet groot genoeg?”, vroeg hij.
“Jawel,” zei ze, “hij is prima!”
Jörgen schudde vertwijfeld met zijn hoofd: “Maar wat is er dan?”
Lotte keek hem aan en zei – met een piepstem: “Hij is WIT.”

›› Bekijk alle vibrators in de vorm van een penis

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.