Womanizer Duo vibrator met luchtdruk en trillingen

De Womanizer Duo vibrator zuigt aan de clitoris én trilt inwendig tegen de G-spot. Dit Womanizer model is ideaal voor dames die ook graag iets in hun vagina willen voelen. De dubbele stimulatie zorgt voor een explosief hoogtepunt. De Womanizer Duo lijkt als twee druppels water op de eerder verschenen Womanizer Inside Out. Toch verschillen de twee stimulators van elkaar op een aantal belangrijke punten. Welke dat zijn lees je in mijn korte blogpost.

Tip: Gebruik je mijn kortingscode (vetgedrukt): dildootjes, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Voer deze code in op de bestelpagina. Verzending is gratis. Bestellen kan hieronder.

Bestellen

›› Womanizer Duo – Bordeaux
›› Womanizer Duo – Zwart

Hoe werkt de Womanizer Duo?

De Womanizer Duo dubbele vibrator is voorzien van een zacht mondje dat over de clitoris gaat. Dit gedeelte stimuleert de clitoris met de revolutionaire Pleasure Air ™ -technologie waarbij pulserende luchtdrukgolven zorgen voor een heerlijk zuigend gevoel. Het tweede deel bestaat uit een slanke staafvibrator. Deze masseert de inwendige G-spot met diepe en intense vibraties. De staafvibrator is voorzien van de juiste kromming waardoor hij de G-spot effectief masseert. De vibratorarm is zacht en heel flexibel waardoor hij zich perfect aanpast aan de vorm van het vrouwelijke lichaam. Dat betekent dat het zuigmondje tijdens het gebruik altijd goed op de clitoris blijft zitten. De staafvibrator is slank, waardoor die met glijmiddel gemakkelijk naar binnen glijdt.

Naar keuze: zuigen en/of vibreren

De Womanizer Duo heeft heeft 12 luchtdrukstanden voor clitorale stimulatie. De staafvibrator kan in 12 verschillende snelheden tegen de G-spot vibreren. Daarnaast zijn er nog eens extra 10 vibratiemodi om uit te kiezen. De intensiteit van de luchtdruk en de vibraties kunnen apart van elkaar ingesteld worden. Zo kun je de luchtdruk op zijn laagste stand heel zachtjes laten zuigen en de staafvibrator in een hogere stand intensief laten trillen. Er zit vast en zeker een favoriete stand tussen. De Womanizer Duo is oplaadbaar en volledig waterdicht zodat je ermee in bad kunt. Het luchtdrukspeeltje wordt geleverd in een schitterende box met toybag.

Smart Silence ™ -technologie

Net als de Womanizer Premium is de Duo uitgerust met de Smart Silence ™ -technologie. Met de Smart Silence wordt de Womanizer echt heel stil. Het apparaatje gaat namelijk pas werken als het zuigmondje de huid raakt. Haal je het tuutje dus van de clitoris af, dan slaat de Duo automatisch af. Een positief bij-effect van deze touch-sensor feature is dat de accu minder snel leegraakt, omdat de stimulator alleen aangaat als die daadwerkelijk in gebruik is. De Smart Silence functie zorgt er ook voor dat de vibrator niet op onverwachte momenten aanspringt. Ook handig: wanneer je de Womanizer Duo 10 minuten niet gebruikt, dan schakelt hij zichzelf automatisch uit.

Verschillen met de Inside Out

De Womanizer Duo lijkt als twee druppels water op de eerder verschenen Womanizer Inside Out. Hoe zit dat precies? Voor de ontwikkeling van de Duo is Womanizer gaan samenwerken met het bekende Canadese topmerk We-Vibe. We-Vibe staat bekend om zijn vrouwvriendelijke vibrators die krachtig maar ook diepgaand en intens kunnen trillen. Zo’n topper is bijvoorbeeld de Rabbit Vibrator Nova. De motor van dit model zit ook in de Womanizer Duo. Op deze pagina zie je alle We-Vibe producten staan. Een klein kritiekpuntje op de wat oudere Womanizer Inside Out was dat de vibratorarm niet krachtig en intens genoeg vibreert. De vibrator van de vernieuwde Womanizer Duo is zoals gezegd ontwikkeld door We-Vibe. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien een kleine aanpassing, maar in de praktijk is deze verbetering goed voelbaar.

Dankzij de samenwerking met We-Vibe is de Womanizer Duo een krachtpatser van een sextoy geworden die op een unieke manier dubbel stimuleert. De Womanizer Duo is een heel goede vibrator en voldoet zeker aan de verwachting, sterker: deze Womanizer voelt waanzinnig lekker en is zelfs handsfree te gebruiken. Doe gewoon je benen tegen elkaar en de Womanizer Duo blijft keurig op zijn plek zitten.

De Womanizer Duo verschilt op een tweede belangrijk punt van de Womanizer Inside Out. De Duo is uitgerust met de Smart Silence ™ -technologie. De meerwaarde van de technologie is niet alleen dat de Womanizer Duo stiller is, maar ook dat de accu minder snel leegraakt zodat je nooit misgrijpt naar een volle Womanizer.

Derde verschil: De Womanizer Inside Out is net als de vernieuwde Duo voorzien van een flexibele staafvibrator die de juiste kromming heeft waardoor hij de G-spot goed weet te raken. Maar de vibrator van de Duo heeft aan het einde een verdikking gekregen. Hierdoor wordt het raakvlak vergroot waardoor de G-spot nog intenser wordt gestimuleerd.

Bestellen

›› Womanizer Duo – Bordeaux
›› Womanizer Duo – Zwart

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.