Double Trouble Fisting Dildo van het merk Buttr

Peter heeft bij dildootjes de Double Trouble Fisting Dildo van het merk Buttr gekocht. Prijs: € 39,95. Als hij de dildo uit de verpakking heeft gehaald, moet hij even slikken. Peter is wel wat gewend als het om buttplugs gaat, maar dit is echt een joekel van een XXL dildo. Hij is ruim 30 centimeter lang en 6 centimeter in diameter. Hoe krijg ik die er in Godsnaam in?, vraagt hij zich af, terwijl hij zijn vingers even over de samengevouwen handen laat glijden. De handen lijken te bidden.

De Double Trouble Fisting Dildo is gemaakt van PVC en is glad en soepel. Onderaan zit een sterke zuignap die de plug tijdens de penetratie goed op zijn plaats houdt. Peter pakt een houten klapstoel en zet die naast het bed neer. Daarna pakt uit zijn nachtkastje de pot met Buttr anaal glijmiddel. De dildo ramt hij met een klap vast op de vlakke zitting. Als hij zijn broek en onderbroek heeft uitgetrokken, komt Peters vriendin Bianca de slaapkamer binnengewandeld.

Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, vraagt ze met een hoofdknik naar de dildo: “Gaat dat lukken, denk je?”
Peter moet even lachen. “Dat is wel te hopen”, zegt hij.
Bianca loopt door naar de badkamer. Grinnikend zegt ze: “Ik zou als ik jou was maar even een schietgebedje doen. GOD ZAL JE KRAKEN !!!”

Bestellen

Product: Double Trouble Fisting Dildo
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 39,95

›› Bekijk alle XXL dildo’s

Meer vuist dildo’s en vibrators

TitanMen The Hand Vac-U-Lock Dildo
Giant Family - Geile Hand Palm
Rechtopstaande vuist uit zwart PVC
Fisting Dildo 39 cm - Zwart
Handvibrator
All Black Fisting Hand
Fisting Dildo - Zwart
Fisting Dildo - Transparant
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.