Wat zijn de beste vagina pompen?

Er bestaan 2 typen vagina pompjes: de pussy suckers en de clit (& nipple) suckers. Met de pussy sucker kun je de gehele vulva doen opzwellen, zowel de clitoris als de kleine en grote schaamlippen. Je kunt er ook voor kiezen alleen de clitoris gevoeliger te maken. Daarvoor gebruik je de clit sucker of clitoris kusser. Dit kleine pompje kun je ook op de tepel zetten. Een vagina pomp is ideaal om solo te gebruiken, bijvoorbeeld voor extra gevoeligheid tijdens het masturberen. Sommige pompjes kunnen vibreren, die kun je dus gebruiken om handsfree mee te masturberen.

Onder bespreek ik de beste vagina pompjes. Een goede is vooral een effectieve. Ik heb negatieve reviews gelezen over de kleine clitoris kussers, die passen niet altijd goed over een wat grotere clitoris. Dus die modellen bespreek ik niet. Wil je toch een Clitoris Pompje kopen, kijk dan even goed naar de diameter van het zuigkapje. Voor de tepels zijn ze trouwens wel prettig.

Advies: Zoek je een vagina pompje omdat je een speeltje zoekt dat aan je clitoris kan zuigen, dan adviseer ik de Womanizer luchtdruk stimulator. Daar word je heel erg blij van. Bekijk hier. Of lees meer info. Een goedkopere luchtdrukvibrator is de Satisfyer Pro 2 Next Generation. Zuigt óók fijn. Bekijk hier.

Spring naar: Clitoris pomp en mini vibrator setAutomatic Pussy PumpVagina kissClit MassagerVagina SuckerPussy Cup Vibrerende Vaginapomp

Of ga direct naar de winkel (zie overzicht)

›› Bekijk alle vagina pompjes

Clitoris pomp en mini vibrator set

De Clitoris pomp en mini vibrator set van het merk Size Matters is de duurste vagina pomp die te koop is maar ook de meest effectieve dankzij zijn perfecte zuigkrachtregeling. Je krijgt bij het apparaat 3 transparante cilinders. De cilinders geven elk een verschillende sensatie. De gevoeligheid van de clitoris kun je zelf makkelijk aanpassen. Pompen doe je door in de handle te knijpen. De cilinder op de clitoris zal vervolgens vacuüm trekken en op zijn plaats blijven zitten. Doordat er meer bloed naar de clitoris stroomt zal deze groter en gevoeliger gaan worden. Bij de The Clitoris Excitement System krijg je ook een heel effectieve clitoris mini vibrator. Daarmee zul je heerlijk gaan klaarkomen.

›› Bekijk in de winkel

Automatic Pussy Pump – Doc Johnson

De Automatic Pussy Pump van Doc Johnson is een automatische vaginapomp die zorgt voor een grotere en gevoeliger vagina. De pomp maakt gebruik van zowel zuigkracht als vibraties. De vagina zwelt dus niet alleen op maar wordt óók nog eens heerlijk gestimuleerd. Er zijn 7 standen en 3 snelheden beschikbaar. Die bedien je met de twee drukknopjes op het handvat. De paarse rand van de pomp voelt comfortabel doordat die is voorzien van een laagje zacht siliconen. De cup is doorzichtig zodat je je vagina tijdens het gebruik van de pomp kunt zien. De toy heeft een ontluchtingsknopje en een lock-functie. Batterijen zijn niet nodig, het speeltje kan worden opgeladen met de bijgeleverde USB-kabel.

›› Bekijk in de winkel.

Orale seks verwenners

Beffen is een Kunst. Met de hoofdletter K. Maar veel mannen beffen Kut. (Pardon.) Met de hoofdletter K. Want zij likken te snel en te hard en op de verkeerde plek of ze zuigen niet maar BLAZEN en BIJTEN als ze gezopen hebben. En lekker TRILLEN kunnen ze ook al niet. Weet je waar je vrolijk van wordt? De orale verwenners van het merk You2Toys. Het zijn de Vagina Kiss en Clit Massager. Deze vochtige zuigmondjes bootsen orale seks na. Gebruik voor het meest realistische effect voldoende glijmiddel.

Vagina kiss – You2Toys

Vagina kissDe Vagina Kiss is een zuigende mond met vibrerende tong. Dit model zet je vast met een zuignap zodat je erbovenop kunt gaan zitten. Met het handpompje creëer je een zuigend gevoel. Met de afstandsbediening met kabel laat je het tongetje vibreren. De trillingen zijn multispeed te regelen. Bootst orale verwenning na. Lengte: 10.00 cm. / Maximale diameter: 6.00 cm.

›› Bekijk in de winkel

Clit Massager – You2Toys

Clit MassagerDe Clit Massager heeft de vorm van geopende lippen en is gemaakt van heel zacht materiaal. Het speeltje plaats je op de vagina en dan vooral over de clitoris heen. Wanneer je een grote dot glijmiddel gebruikt dan ervaar je hoe een vochtige mond jouw kutje kust. De Clit Massager heeft aan de achterkant een bullet vibrator zitten. Deze kun je aanzetten met de afstandsbediening met kabel. De trillingen zijn heftig dus je gaat echt wat voelen. Wanneer je in het handpompje begint te knijpen, dan trekt de vaginapomp vacuüm. De schaamlippen zwellen op en de clitoris komt vrij te liggen. De kittelaar wordt gevoeliger en zal keer op keer nat en hongerig worden gelikt.

›› Bekijk in de winkel

Vagina Sucker

Een simpele en goedkope vagina pomp is de Vagina Sucker van het merk You2Toys. Een prima ding omdat het doet wat het moet doen: de schaamlippen en clitoris groter en voller maken. Hierdoor worden ze veel gevoeliger voor aanraking en het geheel ziet er nog geil uit ook. Met de knijpbal pomp je de zuigmond vacuüm. Met het ontluchtingsventiel kun je snel lucht laten ontsnappen. De Vagina Sucker bestaat ook in een vibrerende uitvoering waarmee je kunt masturberen. Ik heb het over de Vibrating Vagina Sucker.

›› Bekijk in de winkel

Pussy Cup Vibrerende Vaginapomp

Pussy Cup Vibrerende VaginapompWil je het neusje van de zalm op het gebied van de vibrerende vagina pomp? Kies dan voor de Pussy Cup Vibrerende Vaginapomp van het merk Size Matters. Dit pompje is gemaakt van fluweelzacht siliconen materiaal. Het zuigmondje is van binnen voorzien van kleine, flexibele nopjes. Deze kunnen dankzij de bullet vibrator heerlijk vibreren in 3 snelheden en 4 patronen. Deze standen bedien je eenvoudig met een drukknopje. Hoe werkt het pompje? De pomp wordt op de vagina geplaatst. Door in de knijpbal te knijpen wordt in de zuigmond vacuüm getrokken waardoor de schaamlippen zullen gaan opzwellen. Hierdoor zullen de schaamlippen en clitoris niet alleen gevoeliger worden, ook wordt de vagina strakker wat voor meer genot zorgt tijdens seks bij beide partners. Meer informatie vind je op de bestelpagina.

›› Bekijk in de winkel

›› Bekijk alle vagina pompjes

Lees ook
›› Wat is een vagina pomp?
›› Waarom een vagina pomp gebruiken?
›› Voor wie is een vagina pompje bedoeld?
›› Wat zijn goede vagina zuigers?
›› Hoe gebruik je een pussy pump?
›› Orale seks verwenners (vochtige mondjes die je kussen)

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.