Waarom een vagina pomp gebruiken?

Waarom een vagina pomp gebruiken?LEKKER POMPEN. Maar dan anders, namelijk: met een vagina pomp. Een vagina pomp wordt ook wel een pussy pump of vagina zuiger genoemd. Die laatste benaming geeft denk ik het beste weer hoe het attribuut werkt. Een vagina pomp bestaat namelijk uit twee delen: een zuigkapje dat je op de vagina plaatst en een handpompje waarmee je het kapje vacuüm zuigt. Op de foto zie je een eenvoudig model staan. Er bestaan ook vibrerende vagina pompjes en zogenaamde orale verwenners. Voorbeelden: Vibrating Vagina Sucker en de Vagina Kiss (met trillend tongetje)

Spring naar:

Waarom een vagina pomp gebruiken?
Voorbeelden van goede vagina pompjes
Orale verwenners
Wat zijn de beste vagina pompen?
Hoe gebruik je een pussy pump?
Voor wie is een vagina pompje bedoeld?

Voorbeelden van goede vagina pompjes

Hieronder kun je alvast een paar goede, effectieve vagina pompjes bekijken. Met de modellen die vibreren kun je handsfree masturberen. De zuigende mondjes met vibrerende tong bootsen orale seks na. Het zijn de Vagina Kiss en Clit Massager. Het eerste model zet je vast met een zuignap zodat je erbovenop kunt gaan zitten. Deze vibrerende pompjes voelen aan alsof een vochtige mond (met tongetje) jouw klitje kust (en likt).

Pussy Cup Vibrerende Vaginapomp
Doc Johnson Pussy Pump
Vibrating Vagina Sucker
Vagina Kiss
Vagina Sucker
Clit Massager
›› Bekijk alle vagina pompjes

Voor wie is een vagina pompje bedoeld?

Toen ik voor het eerst over een vagina pomp hoorde, moest ik denken aan een martelwerktuig; iets duisters dat je alleen in SM-kelders tegenkomt. SCHREEUW !!! Maar een vagina pompje gebruiken steeds meer vrouwen gewoon thuis in hun eigen slaapkamer, alléén wanneer zij masturberen of samen met hun lief tijdens het voorspel. Vandaag vertel ik over de voordelen van een pussy pump. Die zijn in het kort:

– je wordt er letterlijk ‘bloedje’ geil van;
– je komt er sneller en heftiger door klaar;
– de vagina wordt er strakker van (tijdelijk);
– volle schaamlippen zijn mooi;
– spannend attribuut voor soft BDSM-spel.

Waarom een vagina pomp gebruiken?

Waarom een vagina pomp gebruiken?Er zijn 4 redenen waarom je een vagina pomp zou kunnen gebruiken. De eerste reden is de belangrijkste: een vagina pomp maakt de vagina (schaamlippen + clitoris) gevoeliger voor seksuele prikkels. De tweede reden is: een vagina pomp maakt de vagina strakker doordat de schaamlippen flink opzwellen. Reden 3: een vagina pomp maakt de schaamlippen groter en voller; dit vinden veel mensen mooi. De laatste reden is: een vagina pomp kun je gebruiken tijdens een spannend BDSM-spel.

Schaamlippen + clitoris worden gevoeliger

Van een vagina pomp word je bloedje geil. Letterlijk. Dat zit zo. Wanneer je in de knijpbal knijpt *knijp* * knijp* dan trekt het zuigmondje op de vagina vacuüm. Dit zorgt ervoor dat er meer bloed naar de schaamlippen en clitoris stroomt waardoor die gaan opzwellen en zodoende gevoeliger worden. Dat laatste is het hoofddoel van de vagina pomp. Als namelijk alles ‘van onderen’ extra gevoelig is zul je makkelijker en sneller tot een orgasme komen maar bovendien zal het hoogtepunt een stuk heftiger en intenser zijn. Dit is althans de ervaring van de meeste vrouwen die een vagina pompje gebruiken.

Tip:
Na het gebruik van de vagina pomp wordt orale seks een extra grote verwennerij. Doordat alle fijne plekjes in en rondom de vagina ‘op scherp staan’ voelt elke aanraking met de tong veel krachtiger aan. Likken en zuigen voelt bovendien aan als een nieuw soort sensatie.

Voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen kan een vagina pomp een effectief hulpmiddel zijn. Vrijwel alle pussy suckers werken met een handige knijpbal. Door langzaam of snel lucht weg te pompen bepaal jij zelf hoe gevoelig de vagina mag worden.

Vagina pomp maakt vagina strakker

Een te strakke vagina bestaat niet. En een te wijde bestaat ook niet. Maar een lekker strak kutje bestaat wèl. Sommige vrouwen proberen hun vagina strakker te krijgen door heel lang geen seks te hebben. Of zij laten zich online vagina verstrakkende sprays, gels of crèmes aansmeren. Maar dit alles werkt niet. Wat wel werkt is de vagina pomp. Hoe precies? Dat ga ik uitleggen.

Hoe kun je de vagina strakker maken?

Met een vagina pomp kun je de vagina strakker maken. De pussy pump doet de schaamlippen opzwellen waardoor de vrouw meer gevoel krijgt in haar vagina. Een bijeffect van het groter en voller worden van de schaamlippen is dat de opening van de vulva kleiner wordt. Dat betekent dat de vagina voor zowel haar als hem strakker aanvoelt tijdens het neuken. Een strakkere vagina zorgt tijdens het penetreren voor meer wrijving. De penis wordt hierdoor extra gestimuleerd wat de man een krachtiger orgasme oplevert en de vagina wordt beter doorbloed wat voor meer vaginale opwinding zorgt. Zo wordt bijvoorbeeld de clitoris nóg wat gevoeliger. En elke vrouw weet: hoe gevoeliger de klit, hoe krachtiger de climax. Overigens, strakker is niet áltijd beter. De clitoris mag namelijk niet overgevoelig raken en daardoor pijn gaan doen. Overdrijf dus niet wanneer je met de vagina pomp gaat experimenteren.

Tenslotte geef ik antwoord op twee vaak gestelde vragen: 1. Hoe lang blijven de schaamlippen gezwollen? En 2. Kun je met de vagina pomp iets beschadigen?

Antwoord op vraag 1:
De vagina pomp laat de schaamlippen opzwellen, maar dit is gelukkig maar tijdelijk. Zodra je stopt met pompen zal het bloed weer uit de vagina verdwijnen en de schaamlippen zullen heel langzaam slinken. Dit betekent concreet dat na 1 á 2 uur de grootste zwelling zal zijn verdwenen. Die periode is dus lang genoeg om te kunnen genieten van een duidelijk voelbaar strakkere vagina. De volgende dag ziet alles er weer als normaal uit.

Antwoord op vraag 2:
Ik ben geen arts maar voor zover ik heb kunnen nagaan kun je met een pussy pump de vagina niet beschadigen. Mijn advies is: Luister goed naar je lichaam en bedenk dat de vagina pomp er is om jouw seksuele genot (en dat van jouw partner) te vergroten.

Volle schaamlippen zijn mooi

Er zijn méér redenen waarom vrouwen de vagina pomp gebruiken, bijvoorbeeld om er nóg mooier uit te zien. Dat moet ik even uitleggen. Ontplofte botox lippen mogen dan spuuglelijk zijn, grote gezwollen schaamlippen vinden veel mensen prachtig. Vooral veel mannen vinden volle, vuurrode schaamlippen (die GLIMMEN) opwindend. Mannen zijn net APEN. Grapje. Ik maak hier trouwens een grote denkfout. Want ook veel vrouwen die met elkaar vrijen gebruiken de vagina pomp. Het kan heel opwindend zijn om toe te kijken en te zien hoe haar partner al pompend haar schaamlippen groter en groter laat opzwellen.

BDSM-spelletjes spelen

BDSM-spelletjes spelenEen vagina pomp is een spannend attribuut voor erotische machtsspelletjes. Het kan heel opwindend zijn om de rollen eens om te draaien en de pomp aan jouw geliefde te geven, zodat hij of zij de controle krijgt en verantwoordelijk wordt voor jouw plezier. In de inleiding schrijf ik over de SM-kelder waar je de vagina pomp tegenkomt. Bij BDSM-play gebruikt de meester(es) de pomp om daarmee de intieme delen van zijn/haar slaafje te domineren. Daarmee dwingt de dom de sub in een kwetsbare rol. Maar de dominant kan ook de onderdanige de opdracht geven met het pompje te gaan spelen. Dit soort machtsspelletjes zijn onschuldig en doen geen pijn en zijn geschikt voor mensen die met BDSM-play beginnen.

Vind je pijn fijn?

Maar bij BDSM-play kan het er ook wat extremer aan toe gaan. Dan worden de rollen gespeeld door bijvoorbeeld de sadist en de masochist. De masochist beleeft (seksueel) genot aan het ondergaan van vernedering en pijn. De sadist geniet ervan om zijn/haar ‘slachtoffer’ te vernederen of pijn te doen. De sadist of laten we zeggen: degene die de dominante rol speelt, kan de vagina pomp gebruiken om daarmee de ander op een gecontroleerde wijze pijn te doen. Dat doet hij door heel hard en lang te pompen.

Voel je veilig

Let op: bij BDSM-play is het van essentieel belang dat de uitvoering plaatsvindt in een veilige en gecontroleerde omgeving. Dat betekent op de eerste plaats dat beide partners elkaar 100% vertrouwen. Ook belangrijk: wanneer een van beiden om wat voor reden dan ook wil stoppen, dan is het uitspreken van een enkel woordje voldoende om het rollenspel meteen stil te leggen. In de BDSM-wereld wordt vaak het woord ‘rood’ gebruikt. Wanneer de Dom of Sub ‘rood’ roept dan betekent dit dat het spel direct wordt stopgezet. Het woord ‘oranje’ wordt ook gebruikt om aan te geven dat het allemaal wat rustiger aan mag, bijvoorbeeld omdat de vagina pomp te veel pijn doet.

Hoe gebruik je een pussy pump?

Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk om te weten wat de juiste manier is om een vagina pompje te gebruiken. Wat is de beste positie om in te gaan liggen? En moet je snel of langzaam in de knijpbal knijpen? Hoe voorkom je dat de vagina overgevoelig raakt of zelfs pijn gaat doen?

Voorbereiding

De beste positie om in te gaan liggen is op je rug met de benen gespreid. Laat de bovenkant van de cup rusten op de venusheuvel en de onderkant op de bilnaad. Het gaat erom dat de cup goed over de opening van de vagina komt te zitten. Zit alles goed op zijn plaats, druk dan de cup voorzichtig in de huid, zodat de cilinder luchtdicht wordt. Een vagina pomp bestaat uit 3 delen: de cilinder, de knijpbal en het ontluchtingsventiel. Het ventiel zit meestal op de slang bevestigd – vlak onder de knijpbal – maar kan ook op de cilinder geplaatst zijn. Knijp nu in de knijpbal en laat daarna wat lucht ontsnappen. Als de cup goed op zijn plek zit, zul je merken dat de schaamlippen en clitoris in de cup worden gezogen. Gebeurt dit niet, verplaats de cup dan wat of schudt er even aan. Druk vervolgens de cup weer omlaag en knijp weer in de bal, enz.

Wat moet je NIET doen?

Mensen die geen ervaring hebben met een pussy pump zijn geneigd eerst langzaam in de knijpbal te knijpen om vervolgens met het ontluchtingsventiel snel de lucht uit de cilinder te laten ontsnappen. Dit is niet handig. Op deze manier kan de pomp namelijk pijn veroorzaken en voor de vagina te intens zijn. Maar bovendien: als je te langzaam in de bal knijpt, krijgt de cilinder geen kans goed vacuüm te zuigen. De cup zal loslaten en eraf vallen.

Wat moet je WEL doen?

De zuigende werking van een vagina pomp voelt het prettigste tijdens het laten ontsnappen van de lucht uit de cilinder. Kortom, de beste manier om een vagina pompje te gebruiken is: snel in de knijpbal knijpen en daarna met het ontluchtingsventiel langzaam de lucht laten ontsnappen. De tweede gouden regel luidt: neem alle tijd. De zuigende werking van een vagina pomp voelt veel intenser dan wanneer een minnaar jou zuigend met zijn mond verwent. Bovendien voelt een mond zachter dan de cup van een pomp.

Wat zijn de beste vagina pompen?

Er bestaan 2 typen vagina pompjes: de pussy suckers en de clit (nipple) suckers. Met de pussy sucker kun je de gehele vulva doen opzwellen, zowel de clitoris als de kleine en grote schaamlippen. Je kunt er ook voor kiezen alleen de clitoris gevoeliger te maken. Daarvoor gebruik je de clit sucker of clitoris kusser. Dit kleine pompje kun je ook op de tepel zetten. Een vagina pomp is ideaal om solo te gebruiken, bijvoorbeeld voor extra gevoeligheid tijdens het masturberen. Sommige pompjes kunnen vibreren, die kun je dus gebruiken om handsfree mee te masturberen.

Onder bespreek ik de beste vagina pompjes. Een goede is vooral een effectieve, en eigenlijk zijn ze dat (bijna) allemaal. Ik heb negatieve reviews gelezen over de kleine clitoris kussers (zoals dit exemplaar), die passen niet altijd goed over een wat grotere clitoris. Dus die modellen bespreek ik niet. Wil je toch een Clitoris Pompje kopen, kijk dan even goed naar de diameter van het zuigkapje.

Spring naar: Clitoris pomp en mini vibrator setVagina kissClit MassagerVagina SuckerPussy Cup Vibrerende Vaginapomp

Clitoris pomp en mini vibrator set

De Clitoris pomp en mini vibrator set van het merk Size Matters is de duurste vagina pomp die te koop is maar ook de meest effectieve dankzij zijn perfecte zuigkrachtregeling. Je krijgt bij het apparaat 3 transparante cilinders. De cilinders geven elk een verschillende sensatie. De gevoeligheid van de clitoris kun je zelf makkelijk aanpassen. Pompen doe je door in de handle te knijpen. De cilinder op de clitoris zal vervolgens vacuüm trekken en op zijn plaats blijven zitten. Doordat er meer bloed naar de clitoris stroomt zal deze groter en gevoeliger gaan worden. Bij de The Clitoris Excitement System krijg je ook een heel effectieve clitoris mini vibrator. Daarmee zul je heerlijk gaan klaarkomen.

›› Bekijk in de winkel

Demo video: Clitoris Excitement and Enhancement System

Orale verwenners

Beffen is een Kunst. Met de hoofdletter K. Maar veel mannen beffen Kut. (Pardon.) Met de hoofdletter K. Want zij likken te snel en te hard en op de verkeerde plek of ze zuigen niet maar BLAZEN en BIJTEN als ze gezopen hebben. En lekker TRILLEN kunnen ze ook al niet. Weet je waar je vrolijk van wordt? De orale verwenners van het merk You2Toys. Het zijn de Vagina Kiss en Clit Massager. Deze vochtige zuigmondjes bootsen orale seks na. Gebruik voor het meest realistische effect voldoende glijmiddel.

Vagina kiss – You2Toys

Vagina kissDe Vagina Kiss is een zuigende mond met vibrerende tong. Dit model zet je vast met een zuignap zodat je erbovenop kunt gaan zitten. Met het handpompje creëer je een zuigend gevoel. Met de afstandsbediening met kabel laat je het tongetje vibreren. De trillingen zijn multispeed te regelen. Bootst orale verwenning na. Lengte: 10.00 cm. / Maximale diameter: 6.00 cm.

›› Bekijk in de winkel

Clit Massager – You2Toys

Clit MassagerDe Clit Massager heeft de vorm van geopende lippen en is gemaakt van heel zacht materiaal. Het speeltje plaats je op de vagina en dan vooral over de clitoris heen. Wanneer je een grote dot glijmiddel gebruikt dan ervaar je hoe een vochtige mond jouw kutje kust. De Clit Massager heeft aan de achterkant een bullet vibrator zitten. Deze kun je aanzetten met de afstandsbediening met kabel. De trillingen zijn heftig dus je gaat echt wat voelen. Wanneer je in het handpompje begint te knijpen, dan trekt de vaginapomp vacuüm. De schaamlippen zwellen op en de clitoris komt vrij te liggen. De kittelaar wordt gevoeliger en zal keer op keer nat en hongerig worden gelikt.

›› Bekijk in de winkel

Vagina Sucker

Een simpele en goedkope vagina pomp is de Vagina Sucker van het merk You2Toys. Een prima ding omdat het doet wat het moet doen: de schaamlippen en clitoris groter en voller maken. Hierdoor worden ze veel gevoeliger voor aanraking en het geheel ziet er nog geil uit ook. Met de knijpbal pomp je de zuigmond vacuüm. Met het ontluchtingsventiel kun je snel lucht laten ontsnappen. De Vagina Sucker bestaat ook in een vibrerende uitvoering waarmee je kunt masturberen. Ik heb het over de Vibrating Vagina Sucker.

›› Bekijk in de winkel

Pussy Cup Vibrerende Vaginapomp

Pussy Cup Vibrerende VaginapompWil je het neusje van de zalm op het gebied van de vibrerende vagina pomp? Kies dan voor de Pussy Cup Vibrerende Vaginapomp van het merk Size Matters. Dit pompje is gemaakt van fluweelzacht siliconen materiaal. Het zuigmondje is van binnen voorzien van kleine, flexibele nopjes. Deze kunnen dankzij de bullet vibrator heerlijk vibreren in 3 snelheden en 4 patronen. Deze standen bedien je eenvoudig met een drukknopje. Hoe werkt het pompje? De pomp wordt op de vagina geplaatst. Door in de knijpbal te knijpen wordt in de zuigmond vacuüm getrokken waardoor de schaamlippen zullen gaan opzwellen. Hierdoor zullen de schaamlippen en clitoris niet alleen gevoeliger worden, ook wordt de vagina strakker wat voor meer genot zorgt tijdens seks bij beide partners. Meer informatie vind je op de bestelpagina.

›› Bekijk in de winkel

Onderwerpen

Waarom een vagina pomp gebruiken?
Voorbeelden van goede vagina pompjes
Wat zijn de beste vagina pompen?
Orale verwenners
Voor wie is een vagina pompje bedoeld?

Ik ben Annette Broekhuijsen 😁 en ik blog over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, onderdeel van EDC Internet BV in Veendam.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, VibratorPlaza.nl en Shoppie.nl