Waarom een vagina pomp gebruiken?

Waarom een vagina pomp gebruiken?Er zijn 4 redenen waarom je een vagina pomp zou willen gebruiken. De eerste reden is de belangrijkste: een vagina pomp maakt de vagina (schaamlippen + clitoris) gevoeliger voor seksuele prikkels. De tweede reden is: een vagina pomp maakt de vagina strakker doordat de schaamlippen flink opzwellen. Reden 3: een vagina pomp maakt de schaamlippen groter en voller; dit vinden veel mensen mooi. De laatste reden is: een vagina pomp kun je gebruiken tijdens een spannend BDSM-spel. (Klik op de linkjes om naar de onderwerpen te springen.)

Advies: Zoek je een vagina pompje omdat je een speeltje zoekt dat aan je clitoris kan zuigen, dan adviseer ik de Womanizer luchtdruk stimulator. Daar word je heel erg blij van. Bekijk hier. Of lees meer info. Een goedkopere luchtdrukvibrator is de Satisfyer Pro Penguin. Zuigt óók fijn. Bekijk hier.

Voorbeelden van goede vagina pompjes

In het onderstaande overzicht zie je goede, effectieve vagina pompjes die te koop zijn bij Dildootjes.nl. Klik op het product om naar de winkel te gaan of scroll omlaag en lees waarvoor je de pompjes kunt gebruiken.

Clitoris pomp en mini vibrator set
Vibrerende Pussy Pump
Pussy Cup Vibrerende Vaginapomp
Mini Pussy Pump
Doc Johnson Pussy Pump
Vagina zuiger Bad Kitty
›› Bekijk alle vagina pompjes

Schaamlippen + clitoris worden gevoeliger

Van een vagina pomp word je bloedje geil. Letterlijk. Dat zit zo. Wanneer je in de knijpbal knijpt dan trekt het zuigmondje op de vagina vacuüm. Dit zorgt ervoor dat er meer bloed naar de schaamlippen en clitoris stroomt waardoor die gaan opzwellen en zodoende gevoeliger worden. Dat laatste is het hoofddoel van de vagina pomp. Als namelijk alles ‘van onderen’ extra gevoelig is zul je makkelijker en sneller tot een orgasme komen maar bovendien zal het hoogtepunt een stuk heftiger en intenser zijn. Dit is althans de ervaring van de meeste vrouwen die een vagina pompje gebruiken.

Tip:
Na het gebruik van de vagina pomp wordt orale seks een extra grote verwennerij. Doordat alle fijne plekjes in en rondom de vagina ‘op scherp staan’ voelt elke aanraking met de tong veel krachtiger aan. Likken en zuigen voelt bovendien aan als een nieuw soort sensatie.

Voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen kan een vagina pomp een effectief hulpmiddel zijn. Vrijwel alle pussy suckers werken met een handige knijpbal. Door langzaam of snel lucht weg te pompen bepaal jij zelf hoe gevoelig de vagina mag worden.

Vagina pomp maakt vagina strakker

Een te strakke vagina bestaat niet. En een te wijde bestaat ook niet. Maar een lekker strak kutje bestaat wèl. Sommige vrouwen proberen hun vagina strakker te krijgen door heel lang geen seks te hebben. Of zij laten zich online vagina verstrakkende sprays, gels of crèmes aansmeren. Maar dit alles werkt niet. Wat wel werkt is de vagina pomp. Hoe precies? Dat ga ik uitleggen.

Hoe kun je de vagina strakker maken?

Met een vagina pomp kun je de vagina strakker maken. De pussy pump doet de schaamlippen opzwellen waardoor de vrouw meer gevoel krijgt in haar vagina. Een bijeffect van het groter en voller worden van de schaamlippen is dat de opening van de vulva kleiner wordt. Dat betekent dat de vagina voor zowel haar als hem strakker aanvoelt tijdens het neuken. Een strakkere vagina zorgt tijdens het penetreren voor meer wrijving. De penis wordt hierdoor extra gestimuleerd wat de man een krachtiger orgasme oplevert en de vagina wordt beter doorbloed wat voor meer vaginale opwinding zorgt. Zo wordt bijvoorbeeld de clitoris nóg wat gevoeliger. En elke vrouw weet: hoe gevoeliger de klit, hoe krachtiger de climax. Overigens, strakker is niet áltijd beter. De clitoris mag namelijk niet overgevoelig raken en daardoor pijn gaan doen. Overdrijf dus niet wanneer je met de vagina pomp gaat experimenteren.

Tenslotte geef ik antwoord op twee vaak gestelde vragen: 1. Hoe lang blijven de schaamlippen gezwollen? En 2. Kun je met de vagina pomp iets beschadigen?

Antwoord op vraag 1:
De vagina pomp laat de schaamlippen opzwellen, maar dit is gelukkig maar tijdelijk. Zodra je stopt met pompen zal het bloed weer uit de vagina verdwijnen en de schaamlippen zullen heel langzaam slinken. Dit betekent concreet dat na 1 á 2 uur de grootste zwelling zal zijn verdwenen. Die periode is dus lang genoeg om te kunnen genieten van een duidelijk voelbaar strakkere vagina. De volgende dag ziet alles er weer als normaal uit.

Antwoord op vraag 2:
Ik ben geen arts maar voor zover ik heb kunnen nagaan kun je met een pussy pump de vagina niet beschadigen. Mijn advies is: Luister goed naar je lichaam en bedenk dat de vagina pomp er is om jouw seksuele genot (en dat van jouw partner) te vergroten.

Volle schaamlippen zijn mooi

Er zijn méér redenen waarom vrouwen de vagina pomp gebruiken, bijvoorbeeld om er nóg mooier uit te zien. Dat moet ik even uitleggen. Ontplofte botox lippen mogen dan spuuglelijk zijn, grote gezwollen schaamlippen vinden veel mensen prachtig. Vooral veel mannen vinden volle, vuurrode schaamlippen (die GLIMMEN) opwindend. Mannen zijn net APEN. Grapje. Ik maak hier trouwens een grote denkfout. Want ook veel vrouwen die met elkaar vrijen gebruiken de vagina pomp. Het kan heel opwindend zijn om toe te kijken en te zien hoe haar partner al pompend haar schaamlippen groter en groter laat opzwellen.

BDSM-spelletjes spelen

BDSM-spelletjes spelenEen vagina pomp is een spannend attribuut voor erotische machtsspelletjes. Het kan heel opwindend zijn om de rollen eens om te draaien en de pomp aan jouw geliefde te geven, zodat hij of zij de controle krijgt en verantwoordelijk wordt voor jouw plezier. In de inleiding schrijf ik over de SM-kelder waar je de vagina pomp tegenkomt. Bij BDSM-play gebruikt de meester(es) de pomp om daarmee de intieme delen van zijn/haar slaafje te domineren. Daarmee dwingt de dom de sub in een kwetsbare rol. Maar de dominant kan ook de onderdanige de opdracht geven met het pompje te gaan spelen. Dit soort machtsspelletjes zijn onschuldig en doen geen pijn en zijn geschikt voor mensen die met BDSM-play beginnen.

Vind je pijn fijn?

Maar bij BDSM-play kan het er ook wat extremer aan toe gaan. Dan worden de rollen gespeeld door bijvoorbeeld de sadist en de masochist. De masochist beleeft (seksueel) genot aan het ondergaan van vernedering en pijn. De sadist geniet ervan om zijn/haar ‘slachtoffer’ te vernederen of pijn te doen. De sadist of laten we zeggen: degene die de dominante rol speelt, kan de vagina pomp gebruiken om daarmee de ander op een gecontroleerde wijze pijn te doen. Dat doet hij door heel hard en lang te pompen.

Voel je veilig

Let op: bij BDSM-play is het van essentieel belang dat de uitvoering plaatsvindt in een veilige en gecontroleerde omgeving. Dat betekent op de eerste plaats dat beide partners elkaar 100% vertrouwen. Ook belangrijk: wanneer een van beiden om wat voor reden dan ook wil stoppen, dan is het uitspreken van een enkel woordje voldoende om het rollenspel meteen stil te leggen. In de BDSM-wereld wordt vaak het woord ‘rood’ gebruikt. Wanneer de Dom of Sub ‘rood’ roept dan betekent dit dat het spel direct wordt stopgezet. Het woord ‘oranje’ wordt ook gebruikt om aan te geven dat het allemaal wat rustiger aan mag, bijvoorbeeld omdat de vagina pomp te veel pijn doet.

Lees ook
›› Wat is een vagina pomp?
›› Voor wie is een vagina pompje bedoeld?
›› Wat zijn goede vagina zuigers?
›› Wat zijn de beste vagina pompen?
›› Hoe gebruik je een pussy pump?
›› Orale seks verwenners (vochtige mondjes die je kussen)

›› Wij zijn Marc en Annette Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.