Hoe gebruik je een pussy pump?

Hoe gebruik je een pussy pump?Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk om te weten wat de juiste manier is om een pussy pump te gebruiken. Wat is de beste positie om in te gaan liggen? En moet je snel of langzaam in de knijpbal knijpen? Hoe voorkom je dat de vagina overgevoelig raakt of zelfs pijn gaat doen?

Advies: Zoek je een vagina pompje omdat je een speeltje zoekt dat aan je clitoris kan zuigen, dan adviseer ik de Womanizer luchtdruk stimulator. Daar word je heel erg blij van. Bekijk hier. Of lees meer info. Een goedkopere luchtdrukvibrator is de Satisfyer Pro 2 Next Generation. Zuigt óók fijn. Bekijk hier.

Voorbereiding

De beste positie om in te gaan liggen is op je rug met de benen gespreid. Laat de bovenkant van de cup rusten op de venusheuvel en de onderkant op de bilnaad. Het gaat erom dat de cup goed over de opening van de vagina komt te zitten. Zit alles goed op zijn plaats, druk dan de cup voorzichtig in de huid, zodat de cilinder luchtdicht wordt. Een vagina pomp bestaat uit 3 delen: de cilinder, de knijpbal en het ontluchtingsventiel. Het ventiel zit meestal op de slang bevestigd – vlak onder de knijpbal – maar kan ook op de cilinder geplaatst zijn. Knijp nu in de knijpbal en laat daarna wat lucht ontsnappen. Als de cup goed op zijn plek zit, zul je merken dat de schaamlippen en clitoris in de cup worden gezogen. Gebeurt dit niet, verplaats de cup dan wat of schudt er even aan. Druk vervolgens de cup weer omlaag en knijp weer in de bal, enz.

Wat moet je NIET doen?

Mensen die geen ervaring hebben met een pussy pump zijn geneigd eerst langzaam in de knijpbal te knijpen om vervolgens met het ontluchtingsventiel snel de lucht uit de cilinder te laten ontsnappen. Dit is niet handig. Op deze manier kan de pomp namelijk pijn veroorzaken en voor de vagina te intens zijn. Maar bovendien: als je te langzaam in de bal knijpt, krijgt de cilinder geen kans goed vacuüm te zuigen. De cup zal loslaten en eraf vallen.

Wat moet je WEL doen?

De zuigende werking van een vagina pomp voelt het prettigste tijdens het laten ontsnappen van de lucht uit de cilinder. Kortom, de beste manier om een vagina pompje te gebruiken is: snel in de knijpbal knijpen en daarna met het ontluchtingsventiel langzaam de lucht laten ontsnappen. De tweede gouden regel luidt: neem alle tijd. De zuigende werking van een vagina pomp voelt veel intenser dan wanneer een minnaar jou zuigend met zijn mond verwent. Bovendien voelt een mond zachter dan de cup van een pomp.

›› Bekijk alle vagina pompjes

Lees ook
›› Wat is een vagina pomp?
›› Waarom een vagina pomp gebruiken?
›› Voor wie is een vagina pompje bedoeld?
›› Wat zijn goede vagina zuigers?
›› Wat zijn de beste vagina pompen?
›› Orale seks verwenners (vochtige mondjes die je kussen)

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.