Tenga Flip Zero Vibrerend (+ reviews wereldwijd)

De beste masturbator die je kunt kopen is de Tenga Flip Zero EV (elektronische versie), aldus het oordeel van toonaangevende bloggers en sex toy testers wereldwijd. Zij geven deze vibrerende masturbator in hun reviews een dikke 10. Het apparaat is niet goedkoop, maar het is elke euro waard. Waarom? Daar geef ik in mijn artikel uitgebreid antwoord op. Maar in het kort alvast de 3 redenen:

›› Ook te koop bij Bol.com

Waarom de beste?

Waarom de beste?1. De Tenga Flip Zero EV is voorzien van 2 krachtige motoren die bijzonder diepe, ‘rommelende’ vibraties afgeven. De vibraties zijn zó effectief dat je gemakkelijk hands-free tot een orgasme komt en doordat de trillingen diep weten door te dringen in het weefsel van de gehele penis voelt het orgasme explosiever en intenser dan je gewend bent.
2. De Tenga Flip Zero EV heeft een elastomeer sleeve die bestaat uit twee verschillende structuren die de eikel en de schacht van de penis maximaal stimuleren met talloze noppen, groeven en golvende patronen. Het materiaal masseert de schacht van de penis zó intens dat je ook zonder de vibraties al bijna vanzelf klaarkomt.
3. De masturbator heeft een zuigkracht die in sterkte regelbaar is. Wanneer je in de drukpanelen in de zijkanten knijpt ontsnapt er lucht door een terugslagventiel en zuigt het apparaat van binnen vacuüm. De zuigende werking voel je duidelijk en heeft volgens gebruikers echt een meerwaarde, zeker in combinatie met de vibraties. Het ‘slurpende’ effect heeft wel wat weg van een deep throat blow job.

Nadelen?

De Tenga Flip Zero EV heeft eigenlijk maar 1 nadeel: hij is duur. Waar je het apparaat ook koopt, overal betaal je zo’n € 199,95. Daar zakt je broek vanaf. Maar laat die broek maar uit, want je gaat vreselijk genieten.

Bestellen

Onder zie je de Tenga Flip Zero EV in de winkel staan. Ernaast staat de goedkopere uitvoering. Deze is exact hetzelfde maar dan zonder vibraties. Besluit je de Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator te kopen, dan is het goed te weten dat je dat doet bij het bekende EDC-Internet in Veendam. Bedrijfsgegevens vind je op deze pagina.

›› Bekijk de Tenga Flip Zero EV in de winkel

›› Ook te koop bij Bol.com

Demonstratie video

Tenga Flip Zero EV – Vibrerende Masturbator

Vrouwen hebben keuze uit een redelijk groot aanbod aan heel goede vibrators. In dit artikel vind je de beste vibrators van de beste merken bij elkaar staan. Voor mannen bestaan tegenwoordig ook de meest geweldige masturbatie toys, zoals automatische blowjob machines en hands-free masturbators die vibreren, stoten, draaien en zwaaien. De Tilburgse kermis is er niks bij. Maar eerlijk is eerlijk: veel van die apparaten stellen teleur.

Vooral de blowjob machines zuigen. De Autoblow 1. maar óók versie 2. De RoboSuck 1. maar óók de 2. The Milker Milking machine van het merk LoveBotz doet wel wat, maar voor die € 999,95 koop je 6 Miele stofzuigers !!! De enige goede blowjob machine die aan de verwachtingen voldoet is de nieuwe Suck-O-Mat van het merk You2Toys. Voor de prijs van € 179,00 word je vakkundig en geheel handsfree afgezogen. Bekijk in de winkel. Op mijn blog van Shoppie.nl lees je alles over de Suck-O-Mat.

Het Amerikaanse PipeDream maakt volgens kenners vaak óók rommel. (Maar dat geldt alleen als het om elektronica gaat! Want hun Fuck Me Silly poppen zijn de beste in hun soort.) Wat je met een gerust hart kunt kopen zijn de eikel stimulator van het kwaliteit merk Fun Factory (bekend om zijn diep vibrerende vibrators) en de oscillerende masturbator van het merk Hot Octopuss. Waarom die twee zo goed zijn lees je in mijn artikel: Wat zijn de beste vibrators voor mannen?

De beste masturbator die je kunt kopen

Tenga Flip Zero Vibrerende MasturbatorEr zijn wat mij betreft slechts een paar merken die bijzonder goede masturbators maken. Dat zijn het Amerikaanse Fleshlight, Japanse Tenga en Kokos uit Zuid-Korea. Maar deze A-merken maken alleen kunstvagina’s en sekspoppen, geen elektronische apparaten die vibreren en/of zuigen. Daarom is het zo verrassend dat het Japanse merk Tenga zijn best verkopende kunstvagina uit 2016, de Tenga Flip Zero, een upgrade heeft gegeven: de Tenga Flip Zero EV (elektronische versie). Deze vibrerende Tenga Flip Zero wordt op de homepage van Tenga als volgt gepromoot:

“A New Generation of FLIP ZERO is Ready To Rumble! Rumbling vibrations from within the elastomer sleeve bring a sensation from another world to your hands.”

Volgens sex toy reviewers is de Tenga Flip Zero met Vibraties zonder twijfel de beste masturbator die je kunt kopen. Over de Tenga Flip Zero EV is geen enkele negatieve review te vinden, in tegendeel: deze penis toy wordt door bloggers beoordeeld met het cijfer 10. De reviews die ik bedoel zijn die van TheBigGayReview.com en GirlsOnTheNet.com. Er zijn er meer online te vinden.

Reviews wereldwijd

De blogger van TheBigGayReview.com was al een grote fan van de gewone Tenga Flip Zero, maar de versie mét vibraties vindt hij echt helemaal het einde. Aan het slot van zijn review schrijft hij dat de Tenga Flip Zero EV meer dan goedgekeurd is, en al werkt deze versie hetzelfde als de vorige, de vibraties tillen alles naar een hoger niveau:

“Is the TENGA Flip Zero EV TBGR approved? YES, very much so. I thoroughly loved the original Zero, and the EV functions exactly the same. But the added dual vibration cores just take everything to another level, and when given the choice, the EV will be my preferred weapon of masturbation. I was a little anxious that I wouldn’t be able to justify the price of the EV. (…) But when I look at how well made the EV is made, I can understand it. The charging base and case are solid storage items, the battery is a little feat of engineering, and honestly; the hours of pleasure the EV is going to give me… it’s totally worth it.” (bron: TheBigGayReview.com)

Het weblog Girls On The Net schrijft ook over de Tenga Flip Zero EV maar doet dat vanuit het perspectief van de vrouw die ervan kan genieten hoe haar vriend/man zich laat verwennen door een penis toy. De schrijfster begint haar review met:

“Today I want to talk about the Tenga Flip Hole Zero EV – far too long a name for a really awesome thing. But this isn’t really a post about the Tenga Flip Zero EV: it is a love letter to dick toys. An explanation of why I love them even though I don’t have a dick myself. And above all it’s a detailed account of why it is so hot to watch my boyfriend spunk into a tube of squishy plastic.” (bron: GirlsOnTheNet.com)

›› Bekijk de Tenga Flip Zero EV in de winkel

›› Ook te koop bij Bol.com

Wat zijn de nadelen?

Zitten er dan helemaal geen nadelen aan het apparaat? Jawel. Kleintjes. Hij is duur € 199,95. De versie zonder vibraties kost een stuk minder (€ 97,95). De vraag is: heb je dat geld ervoor over? Een tweede nadeeltje: je moet de masturbator na gebruik schoonmaken. Sommige bloggers blijven dat toch een raar werkje vinden. Maar het werkje op zich is makkelijk te doen: je klapt hem open, spoelt hem met water af, je zet hem omgekeerd op de dop, je laat hem uitlekken en drogen en hij is klaar voor een volgende keer. En die komt snel. Je blijft boenen! 🙂

Waarom zó goed?

Waarom de Tenga Flip Zero met Vibraties door iedereen als goddelijk wordt ervaren heeft te maken met 3 dingen: 1. de bijzonder diepe, ‘rommelende’ vibraties die de twee motoren afgeven aan de gehele penis. 2. de twee verschillende TPE-structuren die de schacht van de penis maximaal stimuleren met talloze noppen, groeven en golvende patronen en 3. de zuigkracht die in sterkte regelbaar is. Wanneer je in de drukpanelen in de zijkanten knijpt ontsnapt er lucht door een terugslagventiel en zuigt het vacuüm.

Diepe, ‘rommelende’ vibraties

Diepe, 'rommelende' vibratiesIn de inleiding schrijf ik dat de meeste vibrerende masturbators teleurstellen. Dat kan met van alles te maken hebben, maar vaak voelt de gebruiker gewoon niet zoveel van de vibraties. Ook al zet hij het ding in de hoogste stand; de vibraties blijven oppervlakkig. Met oppervlakkige vibraties lukt het meestal niet om gemakkelijk hands-free tot een orgasme te komen. Met de Tenga Flip Zero EV lukt dat wèl. Je komt niet alleen gemakkelijk klaar, het hands-free orgasme voelt bovendien explosiever en intenser dan je gewend bent.

Explosiever en intenser orgasme

Dat komt door de twee krachtige motoren; de ene motor zit aan de bovenkant, de andere bevindt zich in het midden. Hierdoor wordt de gehele penis maximaal gestimuleerd. De vibraties die de motoren afgeven zijn niet gewoon maar krachtige trillingen; het zijn bovenal heel diepe, ‘rommelende’ vibraties. Daarom roept Tenga op zijn website: “Ready To Rumble! Rumbling vibrations from within the elastomer sleeve bring a sensation from another world to your hands.” Diepe, rommelende vibraties zijn namelijk in staat diep in het weefsel van de gehele penis door te dringen; daardoor worden álle gevoelszenuwen van de schacht én de eikel geprikkeld.

5 vibratiestanden

De Flip Zero heeft 5 vibratiestanden: een lage en hoge intensiteit; pulserende, afwisselende en willekeurige vibraties. Door een druk op de knop navigeer je door de verschillende standen. De masturbator kan worden opgeladen door hem in het oplaadstation te zetten en de meegeleverde USB-kabel aan te sluiten. 90 minuten laden geeft je 40 minuten speeltijd.

Hoe voelt de textuur van de sleeve?

De eikel wordt gemasseerd door een balletje, terwijl de schacht gestimuleerd wordt door talloze noppen, groeven en golvende patronen. De twee verschillende structuren zorgen voor een intens gevoel. Maar hoe voelt die sleeve precies? De blogger van TheBigGayReview.com omschrijft het gevoel zo: “The texture didn’t really feel all that different from the original EV, and with material as soft as the elastomer inside the Flips, texture can sometimes be difficult to differentiate, but still, everything felt pleasurable. (…) I honestly would have orgasmed without the vibrations. Like the Zero, the texture of the EV feels like it’s massaging my shaft, and it just feels so good.” (bron: TheBigGayReview.com)

Hoe voelt de zuigkracht?

De Flip Zero heeft een zuigkracht die je duidelijk voelt en die echt een meerwaarde heeft, zeker in combinatie met de vibraties. De blogger van The Big Gay Review beschrijft zijn ervaring zo: “Oh wow… the vibrations aren’t terribly strong, but they seemed to work there way through every piece of the texture, because I could literally feel them all around my shaft. I could feel every single ridge and nub. Squeezing the sides to create the vacuum enhances everything ten-fold.” De zuigende werking heeft een slurpend effect en ontstaat wanneer je in de drukpanelen in de zijkanten knijpt. Dan ontsnapt er lucht door een terugslagventiel en zuigt het apparaat van binnen vacuüm. Het gevoel heeft volgens de blogger wel wat weg van een goede deep throat blow job.

Bestellen

Onder zie je de Tenga Flip Zero EV in de winkel staan. Ernaast staat de goedkopere uitvoering. Deze is exact hetzelfde maar dan zonder vibraties. Besluit je de Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator te kopen, dan is het goed te weten dat je dat doet bij het bekende EDC-Internet in Veendam. Bedrijfsgegevens vind je op deze pagina.

›› Bekijk de Tenga Flip Zero EV in de winkel

›› Ook te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.