Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator – Reviews wereldwijd


Jouw G-spot weten te vinden is één ding, maar een goede G-spot vibrator vinden is een tweede. Ik heb even zitten tellen… Dildootjes.nl verkoopt maar liefst 123 G-spot vibrators. Van spotgoedkoop (€ 9,95) tot peperduur (€ 199,95). Al deze vibrators hebben met elkaar gemeen dat zij een gekromde top of bobbel hebben die gericht de gräfenbergplek binnenin de vagina kan masseren. Maar ‘gericht masseren’ is niet hetzelfde als ‘effectief stimuleren’. De vraag is dus: welke van al die G-spot vibrators doet zijn werk het beste en zorgt voor een heftig en bevredigend orgasme?

Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator

Dat is niet het goedkoopste modelletje maar dat is óók niet de duurste vibrator (waarvan het handvat is ingelegd met glinsterende strass steentjes.) Vandaag bespreek ik een G-spot vibrator van heel goede kwaliteit, het is de Patchy Paul G5 van het Duitse merk Fun Factory. Onder zie je hem in de winkel staan.

›› Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator – Roze

De Patchy Paul G5 is volgens de bekendste bloggers over seksspeeltjes zelfs een van de aller beste in zijn soort. Waarom toy testers in hun reviews zo positief zijn zal ik proberen duidelijk te maken. Nu al kan ik verklappen dat Fun Factory bekend staat als een van de 7 beste vibrator merken. Waarom dat zo is staat in dit artikel. Wie reviews leest over de vibrators van Fun Factory komt erachter dat dit sympathieke Duitse merk de lieveling is van heel veel vrouwen (en mannen). Waarom is dat?

Krachtige, diepe vibraties

Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator - Reviews wereldwijdDe Patchy Paul G5 is al heel lang de mascotte van Fun Factory. Dat heeft onder andere te maken met zijn vrolijke kleur(en) en grappige design. Paul lijkt haast te leven; de lekkere lange slungel. Hij lacht je toe met zijn brede grijns. Maar belangrijker dan zijn hoge ‘cute’-factor zijn Paul’s prestaties. De Patchy Paul G5. is de opvolger van de G4. De G5-serie is in vergelijking tot de G4-serie groter en langer en een stuk krachtiger met 25% meer intensiteit. De G5 is opmerkelijk flexibel dankzij de zogenaamde FlexiFUN Technology en heeft heel gemakkelijk te bedienen knoppen.

Toy testers merken in hun reviews op dat deze verbeteringen noodzakelijk waren en de Patchy Paul G5 maken tot een heel goede, effectieve G-spot vibrator. Met een krachtige, diepe, trilling. Is de Patchy Paul G5 de krachtigste G-spot vibrator? Nee, dat is-ie niet. Krachtiger en nóg robuuster trilt de We-Vibe Rave. Dat komt niet door de motor maar doordat de Patchy Paul G5 een dikkere siliconen buitenlaag heeft. Deze dempt de vibraties een beetje.

Dat gezegd hebbende, de Patchy Paul G5 heeft een indrukwekkend krachtige vibratie, zéker voor een vibrator van deze grootte en vorm. Patchy Paul G5 kun je uitwendig gebruiken, maar het aller beste doet hij zijn werk inwendig. Paul’s ‘neus’ weet precies de goede plek te vinden en is stevig genoeg om de juiste hoeveelheid druk op de G-spot te kunnen uitoefenen. Kortom, Patchy Paul G5 stimuleert de G-spot zó effectief dat je gemakkelijk tot een orgasme komt.

Reviews van toy testers wereldwijd

De bekende toy tester en blogger Emmeline Peaches schrijft in haar review: “My orgasms with the Patchy Paul G5 were consistently amazing. When orgasming with the Patchy Paul G5 it’s like all of its elements come together to heighten my sensations and provide a prolonged and deep orgasm. It really is worth experiencing first-hand.”

Een andere bekende blogger die onafhankelijke reviews schrijft is Dangerous Lilly van DangerousLilly.com. Over de Patchy Pal G5 schrijft zij: “There’s a good amount of flex for the top 3 inches so if you need solid vibrators that can apply firm pressure to your g-spot, this might not be your thing but if your g-spot, a-spot and/or clitoral legs respond to deep, penetrating, powerful vibrations? Patchy Paul G5 is your jam. It’s an easy-to-use, powerful vibrator that is pretty versatile, too.” (bron)

Nadelen

Peaches noemt ook een paar nadelen, hoe klein die ook mogen zijn. De Patchy Paul G5 is echt een lange slungel (23 cm.). Wie niet van lange toys houdt moet deze vibrator niet hebben. Patchy Paul G5 heeft een krachtige, diepe vibratie die heel fijn aanvoelt en waarmee je makkelijk tot een orgasme komt, maar er zijn vibrators die nóg robuuster trillen, zoals de We-Vibe Rave G-spot vibrator. En de DOXY wand vibrator. Ben je iemand die stevige druk op de G-spot nodig heeft, dan is de Patchy Paul G5 – met zijn flexibele schacht – niet de meest handige vibrator. Patchy Paul G5 is een redelijk stille vibrator, maar hij is niet geluidloos. Je hoort een zachte, diep brom. Niet irritant, maar je moet het weten. De LELO vibrators zijn stiller. Peaches schrijft tot slot: “These are things that may be deal breakers for some but they ultimately don’t detract from the vibe itself, which is of very good quality.”

Conclusie

Emmeline Peaches besluit haar review concluderend: “Overall I was really impressed with the Patchy Paul G5 and found that it delivered on its promises of being strong, long, and flexible. Its resonant buzz might not work for some but it did wonders for me and I feel like every design aspect of the Patchy Paul G5 come together to make this toy truly pleasurable.” (bron: Emmelinepeachesreviews.com)

›› Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator – Roze

100% medische siliconen

Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator - Reviews wereldwijdDe Patchy Paul G5 heeft een lange, geribbelde schacht die is gemaakt van 100% medische siliconen. Dit betekent dat het materiaal volkomen veilig is voor het lichaam; het is vrij van schadelijke of irriterende stoffen en bevat geen weekmakers. Silicone is niet poreus en houdt dus geen vuil en bacteriën vast en het is makkelijk schoon te maken. De schacht van de Patchy Paul G5 voelt heel zacht aan. Toy testers merken in hun reviews op dat het type siliconen dat Fun Factory gebruikt naast zacht óók nogal ‘draggy’ is. ‘Draggy’ betekent zoiets als ‘slepend’. Wat ik ervan begrijp is dat het siliconen materiaal pas écht glad wordt en fijn glijdt als je genoeg glijmiddel (op waterbasis) gebruikt.

De lange schacht is bijzonder flexibel dankzij de zogenaamde FlexiFUN Technology. De schacht buigt altijd mee met elke beweging die jij maakt, zodat de vibraties met gemak bij elk gevoelig plekje kunnen komen. Paul’s ‘neus’ is stevig genoeg om de juiste hoeveelheid druk op de G-spot te kunnen uitoefenen. De dikke siliconen ribbels stimuleren de vaginamond.

Bediening

BedieningDe Patchy Paul G5 G-spot vibrator heeft in totaal 12 verschillende standen: 6 vibratiesnelheden en 6 patronen. De bediening is heel eenvoudig en werkt intuïtief. Op het ronde handvat zitten drie grote, duidelijke drukknoppen. Met de rode Fun-knop zet je de vibrator aan en ook weer uit. Met de +knop en -knop verhoog en verlaag je de vibratiesnelheid en navigeer je door de 6 patronen. De Patchy Paul heeft een stevig handvat met een ronde opening voor een goede grip, ook wanneer het echt spannend wordt. De vibrator is 100% waterdicht waardoor hij ook mee onder de douche en in bad kan. Opladen doe je met de USB-kabel.

Afmetingen:
Lengte: 23.00 cm
Maximale diameter: 4.40 cm
Minimale diameter: 2.80 cm

›› Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator – Roze

Geraadpleegde bronnen

Emmelinepeachesreviews.com
DangerousLilly.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.