Stressbal in tiet-vorm (Stoptober)

Stressbal in tiet-vormHet is de hele maand oktober ‘Stoptober’, de jaarlijks terugkerende actie die rokers 28 dagen lang moet helpen om van hun verslaving af te komen. Inmiddels zijn er al 50.000 mensen die zich hebben aangemeld, zo lees ik op de website Stoptober.nl. De vraag is: gaat het ze lukken?

Op de pagina ‘hulp’ lees ik dat deelnemers die behoefte hebben aan extra ondersteuning een stoppen-met-rokencoach kunnen raadplegen en hulpmiddelen kunnen krijgen zoals nicotinevervangers en medicijnen. Er is ook een telefoonnummer beschikbaar dat mensen gratis kunnen bellen als zij vragen hebben over stoppen met roken.

Ik toetste op mijn Iphone het nummer van de zogeheten STOPLIJN in: 0800-1995. Toen er werd opgenomen, zei een zware rokersstem: “Goedemorgen… *rochel* …met de STOPLIJN.” *klik* Daarna verbrak de verbinding. Jammer. Ik wilde alleen even zeggen dat ik op hun website het belangrijkste hulpmiddel mis: de stressbal in tiet-vorm.

Stressbal in tiet-vorm

Heb je zin in een sigaret? Knijp dan maar lekker in de TET. Dit is dé manier om tijdens stressvolle momenten stoom af te blazen. Deze grappige stressbal van het merk You2Toys heeft de vorm van een vrouwenborst met realistische tepel. De stressbal heeft een mooi compact formaat, ligt altijd voor het grijpen en past perfect in de hand. Ideaal om al knijpend stress mee te verminderen. Is de nood erg hoog, dan kun je er ook mee gooien. De bal is klein en zacht maar heel doeltreffend. Iets kapot gooien zal niet gauw gebeuren.

Stressbal in tiet-vormAfmetingen: maximale diameter: 7.70 cm.
Materiaal: plastic.

Na 28 dagen zijn álle mannen gestopt met roken. Zij knijpen voortaan alléén nog in billen en borsten. Is daar óók een maand voor?

Bestellen

Product: Stressbal borst
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 7,95

Fun artikelen

Keukenschort met Borsten
Heren Olifanten String
Popsy&Friends 8 stuks
IJsblokjesvorm / Mal Penis Klein
Clone-A-Willy Kit - Medium Tone
Little Splashers Likeur
Sexy Keukenschort Voor Mannen
Penis Tandenborstel
Spuitende Borst Stressbal
EasyToys Penis Rietjes
Penis Stressbal
Fun Shampoo - Rijpe Vrouwen
Goudkleurige Penissloffen
Puzzle Crush - Together Forever
Fun Shampoo - Erectie
Fun Shampoo - Hangzak
Duimstok
Ballen Stressbal
Pluche Borsten Sloffen
Penis Pet
Chefcock Schort Met Pluche Penis
Pluche Penis Sloffen
Sexy Keukenschort Voor Vrouwen
Stemmings Oogmasker
Stressbal Borst
Danspaal
Komkommer Dildo
Puzzle Crush - I Want Your Sex
Jolly Booby Opblaasbare Borsten
Penis Zeep
Porn Sperm - nepsperma
Puzzle Crush Your - Love is All I Need
Seksbel 'Ring for Sex'
Rozekleurige Borstensloffen
Fun Shampoo - Sexliefhebbers
Rozekleurige penissloffen
Fun Shampoo - Besneeuwde Ballen
Fun Shampoo - Hangtieten

Lees ook over Secretaresse Anneke en haar baas Henk op blog.Shoppie.nl.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.