Grappige penisringen vibrerend

Grappige penisringen vibrerendDe familie Knots is een beetje een rare familie. Dat kun je goed merken aan hoe zij Sinterklaas viert. Vanaf het moment dat de kinderen volwassen waren, gaven alle ooms en tantes, neven en nichten elkaar op pakjesavond seksspeeltjes cadeau. Zo kreeg neef Herbert van tante Til vorig jaar een Fleshlight kunstvagina cadeau. Tante Til had er een gedichtje bij gedaan:

Heb je eens zin?
Stop hem hierin.
Nooit meer gezeik,
zij is er gelijk.
’n lekkere strakke,
dus snel uitpakken!

Neef Herbert was niet blij met de vagina. Hij kwam die avond uit de kast.

Cockring – Muis

Cockring - MuisOom Frederik kreeg van neef Marius een penisring cadeau. Geen gewone, maar een vibrerende. In de vorm van Mickey Mouse. Of wat daar op lijkt. De roze Pikkie Mouse cockring uit de EasyToys Couples Collection is gemaakt van heel zacht en bijzonder rekbaar siliconen materiaal. Dankzij zijn perfecte pasvorm past de ring om elke maat penis. De cockring zorgt niet alleen voor een hardere erectie, de ring houdt de penis ook langer stijf. Niet alleen oom Frederik geniet van de trillingen, ook tante Til heeft er wat aan. In de kop zit een vibrerende mini bullet, waardoor de oortjes de clitoris stimuleren.

Oom Frederik brulde van het lachen en riep: “Wat zal die lekker hard trillen !!!”
Tante Til gilde eroverheen: “Want ik ben bang voor muizen BRRRRRRRRRR !!!”

De Cockring – muis heeft een harde trilling (1 standaard vibratie) en vibreert zeer stil. Muisstil. Hij is waterproof: je kunt ermee onder de douche en in bad. De ring heeft een binnendiameter van 2.80 cm. en een buitendiameter van 3.60 cm. Op blog.Shoppie.nl leg ik uit hoe je de juiste maat cockring kiest. Je bedient het speeltje met een pushbutton. Batterijen zitten erbij.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Vibrating Disco Cockring – Roze

Vibrating Disco Cockring – RozeOpa Knots kreeg van oma Knots de roze Vibrating Disco Cockring van het merk EasyToys cadeau. Deze cockring past altijd want hij is gemaakt van zacht en rekbaar materiaal. De cockring is voorzien van een mini-vibrator die eenvoudig aan en uit is te zetten met een drukknop aan de zijkant. De penisring is heel geschikt voor koppels. De man kan langer genieten van een hardere erectie, maar de dame heeft er tijdens het vrijen ook wat aan: zij geniet van kietelende nopjes die haar clitoris extra stimuleren.

Toen opa Knots zijn cadeautje had uitgepakt en zag wat hij had gekregen, nam eerst oma Knots het woord en zei opgewonden: “Dat leek me nou zó leuk: een penisring met een lampje erin. Zó met de donkere dagen voor kerst. Ook zo toepasselijk met kerst: ballen, piek én een lichtje.” Opa Knots keek teleurgesteld naar de penisring en bromde: “Maar ik loop toch hartstikke voor lul met zo’n lamp om mijn tamp?” Nichtje Hansje schudde heftig met haar hoofd. “Nee hoor, opa Knots, helemáál niet”, riep ze lachend. “Met zo’n lamp om uw tamp wordt u EINDELIJK een LICHT !!!”

Oma Knots legde troostend haar hand op opa’s schouder en zei: “En weet je wat je anders doet? Met kerst hang je hem in de kerstboom.”

Eigenschappen:
– Lengte: 5.50 cm.
– Binnendiameter: 2.00 cm.
– Buitendiameter: 3.50 cm.
– Geen weekmakers
– Buigzaam / rekbaar
– Materiaal: TPR
– Geschikt glijmiddel: Waterbasis
– Vibratie sterkte: zachte trillingen
– Vibratie: standaard vibratie
– Aantal standen: 1
– Run time: eenmalig gebruik
– Batterij: inclusief

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Lees ookLELO Pino – Een van de beste vibrerende penisringen

Meer vibrerende penisringen

Vibrerende Penis Sleeve
Rekbare Vibrerende Cockring - Roze
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.