De erotische tarotkaarten voorspelden mijn toekomst

Vandaag schrijf ik over het Sex Fortunes Kaartspel. Dit zijn erotische tarotkaarten (78 stuks + geïllustreerd instructieboekje). Alleen nog te koop bij Bol.com.

De seksparagnost voorspelde mijn toekomstIn mijn jonge jaren was ik een beetje een zweefteef. Ik studeerde Nederlands en was onzeker over alles, legde de hele dag tarotkaarten en ik bezocht zelfs een paragnost. Ik bezocht eerst een tijdje een gewone paragnost, die deed aan handlezen en koffiedik kijken.

Mijn leven draaide voornamelijk om seks, seks en seks. Maar ik had nou nooit eens STOMENDE seks, dit in tegenstelling tot al mijn vriendinnen, die sleurden de ene na de andere hunk mee hun bed in. In mijn tijd bestond Tinder natuurlijk niet, dus een date scoren kon even duren. Hoe dan ook, aan de antwoorden van de paragnost had ik niet veel; ik zocht geen zielenmaatje voor het leven, ik zocht een neukertje voor heel even.

Bij de Seksparagnost

Daarom ben ik op een dag naar een seksparagnost gestapt. Daar had ik meer aan, dacht ik. Ik verwachtte bij binnenkomst een kale dikkerd met baard en Viagra-hoofd, maar het viel gelukkig mee. De man was slank en zag er keurig gekleed uit. Het enige wat aan hem opviel was zijn grote, donkere zonnebril. De helderziende wees naar zijn bril en zei: “Ik ben blind, ziet u?”
Ik zag het. De vraag was: zag hij het straks wel goed?

Toen ik tegenover hem aan tafel ging zitten, stelde ik hem de vraag: “Is helemaal niets kunnen zien niet lastig voor een helderziende?”
De man schudde met zijn hoofd en zei resoluut: “Nee hoor, helemaal niet. Het is een kwestie van VOELEN.”
“Maar hand lezen en pis kijken kunt u niet”, wierp ik tegen.
De man lachte en zei: “Mijn specialiteiten zijn poep roeren en schaamlip lezen. Maar ik doe ook aan handoplegging en erotische tarotkaarten leggen. Dat laatste doe ik met mijn Sex Fortunes Kaartspel. Dit spel kun je bestellen bij Bol.com” Hij had een vooruitziende blik! Het zijn in totaal 78 Sex Cards + geïllustreerd instructieboekje.

Alleen nog te koop bij Bol.com.

Het Sex Fortunes Kaartspel

De seksparagnost voorspelde mijn toekomstIk zag niks in schaamlip lezen, hij moest met zijn tengels van me afblijven. Ik koos voor de erotische tarotkaarten, daar had ik wèl vertrouwen in.
“Kunt u die kaarten wel zien dan?”, vroeg ik een beetje bezorgd.
De man pakte het kaartspel en legde de kaarten een voor een op tafel. Hij zei: “In mijn rechter oog heb ik nog 10% zicht. Helaas is mijn linker oog een glazen bol.” Hij pakte een kaart van tafel en hield die voor zijn goede oog. Hij riep: “IK ZIE TIETEN !!!” De man moest er zelf om lachen. Ik lachte uit beleefdheid mee.

De helderziende begon uit te leggen hoe het Sex Fortunes Kaartspel werkte. Hij zei: “Met deze 78 erotische tarotkaarten kan ik uw toekomst voorspellen. Ik kan door de kaarten te leggen specifiek zien welk type sekspartner het beste bij u past. De perfecte match betekent voor u goede neukseks. Ik krijg ook inzicht in hoeveel seks u kunt verwachten. Ik kan niet zien of daar ook kindertjes van komen.”
Ik moest even grinniken.

Hoe werken de erotische tarotkaarten?

“De kaarten zijn voorzien van tekeningen waarop een standje of handeling te zien is. Onder elke tekening staat in het kort de naam van het standje of de seksuele handeling (in de volgende talen: EN – DE – ES – FR). Hoe werkt het? Ik leg zo dadelijk 10 kaarten neer en zal gaan voorspellen wat de nacht u brengen zal.”
Ik staarde naar een lange haar die uit zijn neus stak (hij kon toch niks zien) en zei: “Lijkt me spannend!”
De helderziende pakte de kaarten eerst allemaal van tafel, schudde ze een paar keer goed en daarna legde hij 10 kaarten een voor een op tafel. Hij bewoog met zijn rechter hand wat mysterieus heen en weer over de rij kaarten. Daarna pakte hij een kaart van tafel en hield die tegen zijn goede oog.
“Wat ziet u?”, vroeg ik. “Een lekkere kerel?”
De helderziende knikte. Hij begon te voorspellen: “Hij is lang. Hij is breed. En heel sterk. De kleur ZWART zie ik. Is dat een probleem?”
Ik schudde met mijn hoofd. “Nee hoor. Juist niet!”, zei ik lachend. “Lijkt me lekker, een grote neger! Ik zie het al voor me.”
De helderziende pakte een andere kaart en hield die tegen zijn oog. “Ik zie… Ik zie… Haar op zijn rug. Is dat een probleem?”
Ik was even stil. Aarzelend antwoordde ik: “Nou… Ach… Nee… Niet als hij een lekker kontje heeft. Die haren trek ik er wel uit.”
De helderziende mompelde: “Lekker kontje, zei u? Dat zie ik niet zo gauw.”

Standjes en seksuele handelingen

De man pakte een tarotkaart waarop een seksuele handeling te zien was en hield de kaart weer tegen zijn oog. “Houdt u ervan om gelikt te worden?”, vroeg hij.
Ik knikte gretig. “Ja hoor, als hij een beetje kan beffen.”
Nu pakte de helderziende een tarotkaart waarop een standje stond afgebeeld. “Op zijn hondjes lekker?”
“Heerlijk zo met mijn kont omhoog! En dan van ACHTEREN te worden GENEUKT! Dan mag hij HARD aan mijn HAREN trekken en LEKKER op mijn BILLEN SLAAN.” Ik werd opeens BLOEDGEIL. De helderziende ook. Zijn tong hing uit zijn mond.
Ik zei wat lacherig: “Krijgt u toevallig ook een naam door? Lijkt me handig als ik in de kroeg sta. Dan hoef ik maar te roepen!”
Opeens sloeg de helderziende hard met zijn vlakke hand op de tafel. Ik schrok me helemaal het lazarus. “Wat doet u nou?”, gilde ik hysterisch. De man stak bezwerend zijn handen voor zich uit. Hij prevelde: “Hoogst merkwaardig, ik krijg een naam door die totaal niet past bij het profiel.”
Ik vroeg: “Wat dan?”
Hij antwoordde: “Keesje.”
Stomverbaasd riep ik: “Keesje???” Dat is mijn hond !!!”

Alleen nog te koop bij Bol.com.

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.