Pony play artikelen

In het volgende grappige verhaaltje worden de volgende pony play rollen spel artikelen gebruikt, de koop bij dildootjes.nl.

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

Pony play artikelenDit zijn Arie en Ankie. In hun goede jaren. Ankie is het paard. Of ‘was’ het paard, want Ankie leeft niet meer. Ankie was geen dressuurpaard en ook geen renpaard maar een Belgisch trekpaard. Toen Ankie nog jong was, reed Arie op haar rug. Maar na haar derde hernia en versleten linker knie liet Arie zich voorttrekken in een ‘sulky’, dat is een lichte tweewielige kar die vooral in de drafsport gebruikt wordt. Arie en Ankie liepen hier in het Speulder- en Sprielderbos in Garderen, maar meestal speelden zij Pony Play op het parkeerterrein achter hun winkel. Dat deden ze op zondag, als er geen klanten waren.

Pony play artikelen

De meeste meisjes van 13 willen op paardrijles. Maar Ankie niet. Ankie wilde zélf worden bereden. Het liefst door een mooie Prins, maar het werd dus Arie. Hem ontmoette ze op haar eenentwintigste. Een paar jaar later trouwden ze. Tijdens de huwelijksnacht plugde Arie een pony tail buttplug in Ankie’s achterste. Deze zwarte buttplug is voorzien van een lange palominokleurige staart van zijdezacht kunsthaar. De medium plug is gemaakt van glad materiaal en heeft een brede, platte voet. De staart is gewoon te poetsen en kan gestyled worden. Lengte: 58 cm. Invoerdiepte: 9 cm. Maximale diameter: 3.60 cm.

›› Bekijk in de winkel

Demonstratie video TAILZ buttplugs met staart


›› Bekijk alle TAILZ buttplugs met staart
›› Bekijk alle rollenspel buttplugs
›› Bekijk alle rollenspel artikelen

pony tail buttplugArie had voor die nacht meer pony play artikelen meegenomen. Hij zette Ankie ook een prachtige leren BDSM hoofdstel op. Het hoofdstel is voorzien van sterke luxe leren banden en een zacht siliconen bit zodat jouw pony comfortabel en stil geniet. De banden zijn verstelbaar voor een perfecte pasvorm. Door de ringen aan de bit gag is het mogelijk om bondagetouwen, kettingen of teugels aan het hoofdstel te bevestigen.

›› Bekijk in de winkel

Daarna stopte Arie de Mr. Ed horse bit gag in Ankie’s bek. Zowel het bit als de bandjes zijn gemaakt van flexibele eersteklas siliconen, geschikt voor langdurig gebruik. De bandjes zijn verstelbaar en voorzien van een optionele vergrendeling gesp. De bit is eenvoudig te steriliseren, lichaamsvriendelijk, reukloos, smaakloos en ftalaat-vrij.

›› Bekijk in de winkel

Mr. Ed horse bit gag Die nacht werd Ankie met een korte rijzweep van echt leder op haar blote billen de huwelijkssuite doorgeslagen. Arie zat op haar rug en schreeuwde: “VORT MET DE GEIT! JE GALLOPPEERT ALS EEN HOBBELPAARD !!!” Dat was niet aardig van Arie. Maar Arie wás soms niet zo aardig. Nog even over die rijzweep. Een goede zweep is onmisbaar voor de echte Dom of Dominatrix. Het klassieke design van deze korte rijzweep wordt aangevuld met aantrekkelijke accenten op het rubberen handvat. Elegante korset-stijl banden lopen kriskras in combinatie met zwarte contrasterende strepen die zowel de visuele aantrekkingskracht als je grip verbeteren. De veerkrachtige schacht is gemaakt van duurzame kunststof, bekleed met geweven stof. De lederen top heeft de vorm van een afgeronde peddel en wordt door een zwarte, gebonden draad op zijn plek gehouden.

›› Bekijk in de winkel

Een tragedie

Ondanks dat Arie soms niet zo aardig was, hebben de twee het lang goed gehad samen. En al die jaren speelden zij pony play op het parkeerterrein achter hun slagerij. Maar op een zondag in de namiddag voltrok zich een tragedie. Ankie zakte na drie uur draven door haar benen en kon niet meer overeind komen. Zo heel merkwaardig was dat niet want Ankie was inmiddels een ouwe knol. Arie begreep meteen dat paardje rijden er niet meer in zat. Ieder normaal mens denkt op zo’n moment: dan slijten we onze oude dag wel met klaverjassen. Maar zó denkt een paardenslager niet. Die maakt worst van zijn paard en legt haar in de koeltoonbank. Met een bordje erbij: ANKIE – € 11,95/kg.

Klant tegen slager Arie: “Is die buttplug met staart óók te koop?”

Alle Pony play artikelen

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.