Drilldo – Boormachine met draaiende dildo

De echte doe-het-zelvert ken niet zonder de Gamma. Maar de Drilldo 6-Piece Deluxe Set zul je niet vinden bij de Gamma, want deze gereedschapskist is niet gevuld met schroeven, bouten en moeren, maar met een echte oplaadbare boormachine waarop je één van de 2 dildo’s kunt bevestigen. Een ideaal cadeau voor Kees de klusser die zijn hand niet omdraait… Lees verder »

Love Machine seksmachine

De Love machine van het merk You2Toys is een topper. Dit spannende apparaat is namelijk multifunctioneel, betaalbaar, te gebruiken door zowel vrouwen als mannen en de machine is door zijn lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. De Love Machine is veelzijdig door zijn vele bijgeleverde opzetstukken en functies, die te regelen zijn met een gemakkelijk te bedienen afstandsbediening. De… Lees verder »

Bestel de Louisiana Lounger

Een neukmachine bestel je niet voor de romantiek. Laten we wel wezen: zoenen en strelen of even plagerig aan jouw oorlel sabbelen kunnen sexmachines niet. Geurkaarsjes aansteken en je lieve of geile woordjes influisteren doen ze ook niet. Maar een neukmachine, zoals de Louisiana Lounger, kan iets wat zelfs de beste minnaar niet kan, namelijk: jou achter elkaar… Lees verder »