Opblaasbaar sex bed met stotende vibrators

Opblaasbaar sex bed met stotende vibratorsDe liefde is het mooiste wat er is. En sommige minnaars zijn kunstenaars, die kunnen waarlijk liefhebben en trekken daar UUUUUUREN voor uit. Maar soms heb je daar helemaal geen tijd voor *zucht* en vooral ook helemaal geen zin in *pffff* en wil je gewoon effe flink GENEUKT worden. Pardon. EEN VEEG. EEN BEURT. Pardon. Pardon. Op zulke momenten kun je behoefte hebben aan een seksmachine. Wat vind je van de Dark Magic Thrusting Bed Sexmachine? Prijs: € 199,95 Dit is een opblaasbaar ligbed met aan het voeteneinde een bevestigingscomponent waar je één van de 3 meegeleverde vibrators op kunt aansluiten. Het bed heeft een rugleuning en afzonderlijk opblaasbare beenleggers. Ga dus ontspannen onderuit zitten, doe je benen van elkaar en laat je verwennen door de stotende vibrator. Met de draadloze afstandsbediening bedien je het beweegbare mechanisme. De vibrerende dildo kan in meerdere snelheden op en neer bewegen.

Naar de winkel

Product: Dark Magic Thrusting Bed Sexmachine
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 199,95

Opblaasbaar sex bed met stotende vibratorsBij de sexmachine krijg je 3 vibrerende dildo’s. De dildo’s zijn huidkleurig en hebben een realistisch uiterlijk; onderaan de eikel bevinden zich huidplooien en op de schacht zitten aderen voor extra stimulatie. De dildo’s verschillen wat betreft hun vorm, lengte en dikte. De penis met sterke kromming is heel geschikt voor G-spot stimulatie. Doordat de dildo slank is en een taps toelopende punt heeft is hij ook heel goed anaal te gebruiken. Hij glijdt makkelijk naar binnen. De vibrators beginnen de trillen zodra je ze in de adapter schroeft. De speeltjes kun je ook los van het ligbed gebruiken.

Afmetingen vibrators:
Grote vibrator: 23 cm, Ø 3,6 – 4,1 cm
Medium vibrator: 19,5 cm, Ø 3,6 – 4,1 cm
Small vibrator:m 18,5 cm, Ø 2,8 – 4,3 cm

Batterijtypes: 12V-batterij & 8x C + 5x AA batterijen.

Het ligbed is veerkrachtig en kan een gewicht dragen tot 136 kg. De basis is 140 cm. lang, 70 centimeter breed en 25 centimeter hoog. Het lig oppervlak is 80 centimeter tot aan het hoofdeinde. Het ligbed hoef je gelukkig niet zelf op te blazen, je krijgt er een handige voetpomp bij…

“Buurman?”
“Ja?”
“Wil jij LEKKER POMPEN?”

Op de bestelpagina vind je alle foto’s.

Bestellen

Product: Dark Magic Thrusting Bed Sexmachine
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 199,95

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.