Womanizer Pro – Rozen kopen op de Albert Cuyp Markt

Op de Albert Cuyp Markt in Amsterdam kun je tegenwoordig bij Fleur de bloemenvrouw de schitterende Womanizer Pro W500 – Roses kopen. Bekijk in de winkel. Fleur bestaat niet echt, maar wel in mijn verhaaltje. De rode Womanizer Pro met rozen-motief werkt met de Pleasure Air Technologie. Deze luchtdruktechniek stimuleert de clitoris met pulserende luchtdrukgolven zodat een intens zuigend en tintelend gevoel ontstaat. De luchtdruk stimulator ligt fijn in de hand, heeft een romantisch design en is voorzien van 12 standen. Waterdicht en oplaadbaar. Prijs: € 189,00.

›› Bekijk in de winkel
›› Bekijk alle Womanizers

Veel plezier met mijn grappige verhaaltje. Advies: Heb je nog geen ervaring met de Womanizer en wil je precies weten hoe het apparaatje werkt en aanvoelt? Lees dan op Vibratorplaza.nl mijn artikel: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer? Een eerlijker review kun je niet krijgen.

Op de Albert Cuyp Markt

Op de Albert Cuyp MarktIk doe mijn boodschappen graag op de Albert Cuyp Markt in Amsterdam. Ik ben dol op die marktkoopmannen met hun onvervalste Amsterdamse humor. De leukste van allemaal was toch wel “BloemBloem”, de bloemenman. Met de woorden “BloemBloem… BloemBloem…” lokte de geinponem zijn klanten naar zijn kraam. Zij kwamen als bijen naar de honing, zó leuk vonden zij zijn Joodse moppen. Maar “BloemBloem” is ermee gestopt, noodgedwongen. Op een dag is de bloemenman slap gaan hangen. Er knakte iets. Nu zit hij in een rolstoel achter de geraniums. Het enige wat hij nog uitkraamt is: “VroemVroem… VroemVroem…”

De jongste dochter Fleur heeft de bloemenkraam van haar vader overgenomen. Fleur is een mooie meid om te zien met blonde haren tot op haar billen. Haar bovenarmen zitten vol met tatoeages: fikkende doodshoofden versierd met verwelkte rozen. Nee! Fleur is niet het lachebekje dat haar vader was. Maar de blondine heeft wel zijn zakelijk instinct. Fleur is duidelijk van een andere generatie; naast bloemen verkoopt zij ook vibrators. Die leveren knaken op. Het zijn niet van die ordinaire vleeslullen, ze verkoopt alleen de luxe Womanizer luchtdruk vibrator. En dan ook nog eens in 1 enkel motief: rood met rozen. Die er fleurig bijstaan. Het is om precies te zijn de Womanizer Pro W500 – Roses, te koop bij bestel.dildootjes.nl.

Womanizer Pro W500 – Rode Rozen

Womanizer Pro W500 – RosesEen paar dagen geleden stond ik bij Fleur in de bloemenkraam. Ik hoorde haar enthousiast praten met een klant, een man in driedelig pak van rond de dertig. Fleur drukte hem vriendelijk glimlachend de rode Womanizer Pro W500 met bloemen in zijn handen. Ze begon te vertellen:

“Als je voor je lief iets moois wilt kopen, geef haar dan de rode Womanizer Pro met rozen cadeau. Daar wordt je lief nóg liever van! De Womanizer Pro W500 is één van de meest populaire sextoys. Schrijfster Heleen van Royen heeft er ook één, de gouden Womanizer Pro, las ik in haar Sexdagboek. Kan Heleen best betalen. Zij zit niet op zwart zaad! De Womanizer is geen traditionele vibrator, dus eentje die trilt, maar het is een vernuftig apparaatje dat de clitoris met luchtdruk stimuleert, zonder daarbij de clit aan te raken. De Womanizer heeft een zuigmondje dat je rondom de clitoris plaatst. Vervolgens wordt de clitoris langzaam in het mondje gezogen. Daarna zullen luchtdrukgolven gaan pulseren, wat een waanzinnig lekker gevoel geeft. Je liefje wordt als het ware afgetrokken, maar dan met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort mini-piemeltje. Het zacht zuigende gevoel heeft veel weg van orale seks, maar dan gecombineerd met stimulatie met de vingers. Goddelijk! Daar kan de beste beffer nog een puntje aan zuigen!

De Womanizer Pro W500 – Roses is heel compact vormgegeven en ligt daardoor heel fijn in de hand. Deze uitvoering heeft een romantisch design en is voorzien van 12 standen. De + en – knop laten je eenvoudig schakelen tussen snelheden en standen. De W500 Pro is afgewerkt met een Swarovski steentje dat meteen ook fungeert als aan- en uitknop. De Womanizer ziet er door dat steentje schitterend uit! Het afneembare kapje is trouwens heel eenvoudig te reinigen met toycleaner en water. De Womanizer Pro is volledig waterdicht en je kunt hem opladen met het bijgeleverde usb-kabeltje.”

De man in pak kocht de Womanizer Pro W500 Rozen. Stralend glimlachend en met bloemetjes in zijn stem zei hij: “Mijn liefje heet Roosje.” Daarna verliet hij dansend de bloemenkraam. De schat! Ik moest lachen en liep naar Fleur toe. Toen ik mijn bos bloemen bij haar afrekende, vroeg ik waarom ze de Womanizer verkoopt. Weet je wat ze zei? Op zijn plat Amsterdams: “Bloemen gaan slap hangen, vrouwtje. Van de Womanizer bloei je op!”

Naar de bloemenkraamNaar de bloemenkraam

Product: Womanizer Pro W500 – Roses
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 189,00

›› Bekijk alle Womanizers

Nieuw: De Womanizer Liberty is de opvolger van de door vrouwen geliefde Pro40 en heeft dus dezelfde voordelen. Dit kleine en elegante speeltje kost € 99,00 en is veel goedkoper dan de Womanizer Pro W500. Bekijk in de winkel. Of lees meer info.

Lees ookMet de Womanizer Pro komt Tineke aan de hemelpoort

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.