Met de Womanizer Pro komt Tineke aan de hemelpoort

Met de Womanizer Pro komt Tineke aan de hemelpoortGeen mens heeft het eeuwige leven, dus ook Tineke is gaan hemelen. Als ze bij de hemelpoort aankomt en Petrus in zijn blote kont ziet staan, zegt ze: “Dit lijkt wel een mop.” Petrus moet lachen. Breed grijnzend zegt hij: “Goeie grap!” Dan wijst hij naar Tineke’s handtas. “Wat zit daar in, als ik vragen mag? Een bom?”

Tineke antwoordt: “Mijn vibrator.”
Petrus schudt met zijn hoofd en zegt: “Die heeft u in de hemel niet nodig.”
Tineke, verontwaardigd: “Nou, ik wèl hoor! Anders kom ik niet klaar.” Uit haar handtas haalt zij de Womanizer Pro W500 – White Chrome en drukt op het Swarovski steentje. Het apparaatje begint zachtjes te zoemen. Tineke begint Petrus bij te praten over de Womanizer vibrator, de beste sextoy van dit moment op aarde. Bekijk in de winkel.

Womanizer Pro W500 – White Chrome

Tineke: “De Womanizer is geen trillende vibrator, maar een zuigende vibrator die de clitoris met luchtdruk stimuleert, zonder daarbij de clitoris aan te raken. De Womanizer heeft een zuigmondje dat je rondom de clitoris plaatst. Vervolgens wordt de clitoris langzaam in het mondje gezogen. Daarna zullen luchtdrukgolven gaan pulseren waardoor je als het ware wordt afgetrokken, maar dan dus met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort mini-piemeltje. Het zacht zuigende gevoel heeft veel weg van orale seks, gecombineerd met stimulatie met de vingers. Dit voelt HEMELS lekker! Het is echt GODDELIJK!”

Petrus moet grinniken.

Tineke gaat verder: “De Womanizer Pro W500 is heel compact vormgegeven en ligt daardoor fijn in de hand. Dit nieuwste model is voorzien van 12 standen. De + en – knop laten je eenvoudig schakelen tussen snelheden en standen. De W500 Pro is afgewerkt met een Swarovski steentje dat meteen ook fungeert als aan- en uitknop. De Womanizer Pro is volledig waterdicht en je kunt hem met het bijgeleverde usb-kabeltje opladen.”

Stroom?

Met de Womanizer Pro komt Tineke aan de hemelpoortTineke kijkt opeens bezorgd en vraagt: “Hebben jullie eigenlijk wel stroom?”
“Stroom?”, herhaalt Petrus.
Tineke knikt. “Groene stroom, misschien?”
Petrus begint opeens onbedaarlijk hard te lachen. Zijn dikke buik en klokkenspel schudden op en neer. Hij komt niet meer bij gewoon. Als hij is uitgelachen zegt hij: “In de hemel draait alles op DIESEL. God is een speerpijp!” Nu wijst hij naar de Womanizer en zegt: “Het spijt me maar die kan echt niet mee. Iemand anders moet maar aan uw clit zuigen. We hebben mannen zat!” Petrus pakt het Grote Boek erbij. Hij slaat het open en bladert er doorheen. “Maar ik dacht dat ik een paar dagen geleden uw eigen man voorbij zag…”
Tineke onderbreekt hem en zegt: “Ik heb geen man, ik heb een vrouw. Maar Nel is al jaren dood.”
Petrus kijkt op uit zijn boek en met een grote grijns zegt hij: “Maar dan is het probleem toch opgelost? Dan kan Nel toch aan uw clit zuigen?”
Tineke antwoordt: “Jawel, maar Nel zit in de hel.”

Naar de winkel

Product: Womanizer Pro W500 – White Chrome
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 189,00

›› Bekijk alle Womanizers

Advies: Heb je nog geen ervaring met de Womanizer en wil je precies weten hoe het apparaatje werkt en aanvoelt? Lees dan op Vibratorplaza.nl mijn artikel: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer? Een eerlijker review kun je niet krijgen.

Womanizers

Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Pro W500 - Zwart/Goud
Womanizer Inside Out
Womanizer Pro W500 - Tattoo
Womanizer Pro W500 - White Chrome
Womanizer + Size
Womanizer Pro W500 - Magenta Lace
Womanizer Pro W500 - Zilver/Zwart
Womanizer Pro W500 - Black Leo
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
›› Bekijk alle Womanizers

Lees ook: Womanizer Pro – Rozen kopen op de Albert Cuyp Markt
Lees ook (op Shoppie.nl): René van der Gijp kan niet beffen

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.