Fuck Me Silly Man Grote Dildo Masturbator Pipedream Extreme

Fuck Me Silly Man Grote Dildo Masturbator Pipedream ExtremeProduct: Fuck Me Silly Man
Waar te koop: Bol.com
Prijs: € 294,95

De prins op het witte paard bestaat niet, maar zijn LUL, dames en heren… Die bestaat wel. Die is groot en dik en hard. Het is de lul van de Fuck Me Silly Man Grote Dildo Masturbator van het topmerk Pipedream Extreme. Deze enorme lul staat altijd fier overeind en is maar liefst 20.3 cm lang en 4.3 cm. breed. Daar wil je bovenop zitten. En uren lang op rond rijden. KRIJS !!! Je komt er nóóit meer vanaf.

De Fuck Me Silly Man heeft een prachtig gespierd lichaam – want het oog wil ook wat. En deze macho is gezegend met een flinke balzak – want een echte vent heeft kloten! Deze mannelijke torso is helemaal van Fanta Flesh gemaakt en voelt daardoor levensecht aan. De sekspop zelf is groot en zwaar. Hij weegt ruim 9 kilo, is 35.6 cm lang en heeft een hoogte van 30.5 cm. De pik is lekker hard maar voelt zacht aan en is flexibel zodat hij meebeweegt. De erectie heeft een mooie, welgevormde eikel en de aderen op de schacht zorgen voor extra stimulatie.

De masturbator is geschikt voor vaginaal en anaal plezier. Dit maakt dat dit speelgoed niet alleen door vrouwen maar ook door mannen kan worden gebruikt. Als je de torso helemaal omdraait, zie je een paar lekkere kadetten. Tussen die mooie billetjes zit een lief klein gaatje. De anus is zacht en heel rekbaar. De Fuck Me Silly Man Grote Dildo Masturbator is niet alleen spannend voor solo spelletjes, maar hij is ook heel leuk om er samen met jouw partner mee te spelen. Jouw lief vindt het vast niet erg als je hem inruilt voor een nóg grotere lul.

›› Te koop bij Bol.com (€ 294,95)

Demonstratie video

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.