Fleshlight Go – Wat zijn de voordelen?

Fleshlight Go - Wat zijn de voordelen?Ik ben gek op ‘wist-je-datjes’. Vooral als die over seks gaan. Wist je dat maar liefst 94% van de mannen masturbeert? (Wat véél!) En weet je hoe vaak ze het doen? Gemiddeld 2,4 keer per week. (Wat weinig!) Een andere vraag: Wáár rukken mannen? Beetje rare vraag misschien. Toch wilde ik het weten. Ik schrijf vandaag namelijk over de Fleshlight Go, een kleinere en lichtere Fleshlight, waarmee je makkelijker masturbeert en die handig is om mee te nemen op reis.

›› Bestel de Fleshlight Go bij Masturbator.nl

Voordelen van de Fleshlight Go

Wáár rukken mannen? Daarover straks meer! Eerst vertel ik over de Fleshlight Go-collectie. Die bestaat uit Fleshlights die kleiner van formaat zijn dan de originele Fleshlights. Het handzame formaat zorgt ervoor dat je de Fleshlight Go makkelijk mee op reis kunt nemen. Maar ook voor de huismus heeft de Go voordelen. Een grote Fleshlight is ongeveer 25 centimeter lang, de Fleshlight Go heeft een totale lengte van 18 cm. Dat is dus 7 cm. verschil. Doordat de Fleshlight Go kleiner is dan de standaard versie, is deze masturbator ook lichter in gewicht. Hierdoor kun je hem met één hand bedienen. Dit masturbeert een stuk makkelijker en plezieriger.

Verschillen/overeenkomsten

Bij dildootjes.nl kun je 3 Fleshlight Go varianten kopen. Het zijn de Fleshlight Go Surge Lady, Fleshlight Go Jolt Butt en de Fleshlight Go Torgue Ice. Als je op de linkjes klikt, dan ga je direct naar de shop. Wat zijn de verschillen en wat de overeenkomsten?

De Fleshlights Go hebben met elkaar gemeen dat ze, net als de grote variant, er aan de buitenkant uitzien als een zaklamp. Toegegeven, de zaklamp uit opa’s tijd. Maar toch: héél discreet! De Go heeft dezelfde sleeve als zijn grote broer. Deze is gemaakt van het exclusieve Real Feel Super Skin®. Dit materiaal is fluweelzacht en voelt aan als echte huid. Opvallend realistisch! Ook de Fleshlight Go heeft aan de achterkant een draaiknop waarmee je de zuigkracht regelt.

De verschillen met de grote Fleshlight heb ik al genoemd: kleiner, lichter, handzamer, dus eenvoudig mee te nemen op de fiets en makkelijk met 1 hand te bedienen *tring* *tring* Onderling verschillen de Go varianten ook. De Lady is een vagina, de Butt een anus en de meest verkochte Fleshlight Go is de gender neutrale variant, de Fleshlight Go Torgue Ice. Deze Fleshlight is volledig doorzichtig, zowel de case als sleeve, waardoor je jouw penis tijdens het masturberen in actie kunt zien. Dit heeft op veel mannen een extra opwindend effect. Ook de partner (als zij/hij mag toekijken) zal het spannend vinden om je te zien klaarkomen.

›› Bestel de Fleshlight Go bij Masturbator.nl

Voordelen van de Fleshlight Go

Wáár rukken mannen?

Tot zover de Fleshlight Go. Dan nu antwoord op de vraag: Wáár rukken mannen? Op internet kwam ik een serieus onderzoek tegen waarin naar voren komt dat maar liefst 31% van de mannen weleens rukt op het werk. De resultaten van dit onderzoek komen uit de jaarlijkse mannenenquête van het Amerikaanse magazine Glamour, waarbij 1.000 mannen werden ondervraagd over geld, seks en relaties. Uit die enquête kwam ook naar voren dat mannen niet alleen op hun werk masturberen, maar dat ook doen tijdens een bezoekje aan hun ouders (31%), als zij achter het stuur zitten (24%) en 10% van de mannen bevredigt zich weleens op een feestje.

Waarméé mannen rukken? Wat denk je? ›› Bestel de Fleshlight Go bij Masturbator.nl

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.