Zet een penis kaars voor je raam vannacht

Penis kaarsKen je dat liedje van Rob de Nijs? ♬ ♪ ♫ Zet een kaars voor je raam vannacht… ♬ ♪ ♫

In weekblad Privé vroeg eens een journalist aan de zanger: “Misschien vindt u het een beetje rare vraag, maar wat voor kaars stond daar eigenlijk in dat raam die nacht? Was dat een gewone kaars of een waxinelichtje? Was het een geurkaars of een massagekaars? Het was toch geen SM-kaars?”

Rob de Nijs moest lachen en schudde met zijn hoofd. “Nee”, zei hij. “Aan SM deden wij niet. Maar je zit wel warm. Het was een penis kaars.” Rob pakte zijn gitaar en begon te zingen:

♬ ♪ ♫ Zet een penis kaars voor je raam vannacht,
zodat ik weet dat je op me wacht.
Zet een penis kaars voor je raam vannacht
en ik kom naar je toe. ♬ ♪ ♫

Rob legde zijn gitaar weg en zei: “Die nacht werd een HEL! De gordijnen vatten vlam, de hele boel fikte af. De penis kaars was slap gaan hangen.”

De grappige penis kaars van het merk You2Toys heeft de vorm van een stijve penis en heeft een realistische eikel en balzak. De kaars is 10 cm. lang en heeft een platte onderkant, waardoor hij altijd goed blijft staan. Hij is gemaakt van was en zal NIET zoals in mijn tekstje slap gaan hangen.

Te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.