Penis Stressbal – Grab Him By The Balls! (Stoptober)

Tv-programma Opsporing Verzocht.

Presentatrice Anniko van Santen heet de kijkers van harte welkom en brengt de uitzending van vorige week in herinnering. “Wij lieten opmerkelijke camerabeelden zien van een blonde vrouw die op straat mannen in hun kruis grijpt. KEIHARD. Daarbij lijkt ze haar slachtoffers iets toe te roepen. Bij de beelden zit geen geluid, dus wat de vrouw roept is niet duidelijk. De politie wilde graag van u weten wie deze jonge dame is. De afgelopen week zijn talloze reacties bij onze redactie binnengekomen (van opvallend veel mannen) en de vrouw blijkt deelneemster te zijn van de Stoptober actie – 28 dagen niet roken in oktober -. De vrouw is inmiddels door de politie verhoord en voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Tijdens de zitting verklaarde de verdachte dat zij de eerste 10 dagen zó verschrikkelijk last had van ontwenningsverschijnselen dat zij – en nu citeer ik uit het reclasseringsrapport: “op stressvolle momenten alle gore klootzakken in de wereld in hun godverdomde kloten kneep. Grab them by the Balls !!!” Toen de rechter dit hoorde stak zij lachend haar duim omhoog (zij werd nog diezelfde dag ontslagen!). Om herhaling van het strafbare feit te voorkomen adviseerde de rechter de verdachte om voortaan de Penis Stressbal van het merk You2Yoys te gebruiken.

Deze Squeeze Willy is gemaakt van zacht materiaal en heeft de vorm van een echte penis, met eikel en ballen. Knijp in de grote lul om stress te verlichten. Werkt veel beter dan een echte klootzak, volgens de rechter. Waarom de rechter lachend haar duim omhoog stak? Dat was voornamelijk van de zenuwen. Zij was ook net gestopt met roken maar is na haar ontslag weer begonnen.”

Bestellen

Product: Penis Stressbal
Waar te koop: bestel.dildootjes.nl
Prijs: € 9,95

Fun artikelen

Keukenschort met Borsten
Heren Olifanten String
Popsy&Friends 8 stuks
IJsblokjesvorm / Mal Penis Klein
Clone-A-Willy Kit - Medium Tone
Little Splashers Likeur
Sexy Keukenschort Voor Mannen
Penis Tandenborstel
Spuitende Borst Stressbal
EasyToys Penis Rietjes
Penis Stressbal
Fun Shampoo - Rijpe Vrouwen
Goudkleurige Penissloffen
Puzzle Crush - Together Forever
Fun Shampoo - Erectie
Fun Shampoo - Hangzak
Duimstok
Ballen Stressbal
Pluche Borsten Sloffen
Penis Pet
Chefcock Schort Met Pluche Penis
Pluche Penis Sloffen
Sexy Keukenschort Voor Vrouwen
Stemmings Oogmasker
Stressbal Borst
Danspaal
Komkommer Dildo
Puzzle Crush - I Want Your Sex
Jolly Booby Opblaasbare Borsten
Penis Zeep
Porn Sperm - nepsperma
Puzzle Crush Your - Love is All I Need
Seksbel 'Ring for Sex'
Rozekleurige Borstensloffen
Fun Shampoo - Sexliefhebbers
Rozekleurige penissloffen
Fun Shampoo - Besneeuwde Ballen
Fun Shampoo - Hangtieten
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.