Grote tieten sloffen


tietensloffenMijn man is bij me weggelopen. Hij liep zo de voordeur uit, in zijn blote kont. Henk is al zijn hele leven naaktloper. Naakt door het huis of de tuin lopen vindt hij heel normaal. Zo normaal dat hij soms vergeet zijn kleren aan te trekken als hij het huis verlaat. Maar dat vindt inmiddels de hele straat ook doodnormaal. En op zijn werk (Henk is badmeester) kijken ze er ook niet meer van op. Maar toen Henk naakt bij de buurvrouw naar binnen rende, ben ik hem toch maar even vlug achterna gerend.

Maar goed, ik wilde vertellen dat Henk dus bij me is weggelopen, ik zag hem zo de straat uitlopen. In zijn rechter hand droeg hij zijn koffertje (Henk had nooit veel nodig), over zijn schouder hing zijn lange vale regenjas. Grappend noemde Henk die jas zijn potloodventer jas. Hij had op zijn manier best wel humor. Maar eerlijk is eerlijk: Henk was ook een slappe lul, over problemen wilde hij nooit praten, hij liep er altijd voor weg. In zijn blote kont.

Henk was trouwens niet helemaal naakt, hij had zijn sloffen aan zijn voeten gedaan. Zijn Oh Zo grappige grote tieten sloffen. Hij was gek op zijn grote tieten sloffen. Hij had ze altijd aan. Ik riep vaak (Henk vond dat ik zeurde): “Slof toch niet zo! Til je voeten eens op! Je lijkt wel een ouwe man.” Aan mijn grote tieten zat Henk nooit meer. Ik geef het toe: ik was jaloers op Henk’s grote tieten sloffen. Díe tieten werden wèl geaaid.

Een paar jaar geleden kreeg ik van Henk opeens een teken van leven. Hij stuurde me een cadeautje. Attent van hem. Er zat een klein briefje bij. Ik las: “Ik hield meer van mijn sloffen dan van jou. Het spijt me. Liefs, Pantoffelheld.” Toen ik de blanco doos opende, was ik ineens ontroerd. Henk wenste mij het aller beste toe. Kijk maar.

Bestel onder jouw eigen sloffen

© Dildootjes.nl

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.