Bubblegum Parfum en massagegel


Bubblegum Parfum en massagegelHet is nog vroeg in de avond en Bas en Bianca liggen al in bed. Bas heeft zijn Ipad voor zich en kijkt op Netflix naar The Walking Dead. Bianca legt haar doktersroman weg en doet een beetje van haar nieuwste parfum op. “Hoe vind je dit ruiken?”, vraagt ze.
“Wat moet ik ruiken?”, vraagt Bas zonder op te kijken.
Bianca: “Mijn nieuwste parfum, gekocht bij dildootjes.nl.”
Bas: “Ik ruik kauwgom.”
Bianca corrigeert hem: “Nee. Je ruikt Bubblegum Body Mist Parfum van het merk Bijoux Indiscrets.”
Bas: “Hoe verzinnen ze het!”
Bianca surft op haar mobiel naar de winkel van dildootjes.nl en begint de productinformatie voor te lezen:

“Bubblegum Body Mist is een zoete, intense en leuke geur die je zintuigen aanwakkert. Met deze originele kauwgomgeur keer je terug in de tijd en maak je jezelf woest aantrekkelijk. Bedek elke centimeter van je lichaam met deze Bubblegum Body Mist en ontdek wat deze sexy geur met het tegenovergestelde geslacht doet…”

Bubblegum Parfum en massagegelBas: “Met mijn geslacht doet het niet veel.”
Bianca, grinnikend: “Mag ik even kijken?”
Bas legt zijn Ipad weg en gaat relaxed op zijn rug liggen. Daarna trekt hij met een ruk zijn dekbed opzij. Na een paar seconden slaat hij het dekbed weer terug. Met een grote smile op haar gezicht zegt Bianca: “Ik heb een beter idee.” Ze draait zich om en pakt iets uit haar nachtkastje.
“Wat is dat?”, vraagt Bas.
Bianca: “Dit is Bubblegum 2 In 1 Massagegel & Glijmiddel.
Bas: “Hoe verzinnen ze het!”
Bianca: “De 2 in 1 Bubblegum Gel is perfect voor zowel massages als plezierig vrijen. Het is geparfumeerd met de klassieke zoete geur van Bubblegum. De bedoeling is dat je een klein beetje aanbrengt op de huid en geniet van het gevoel én de geur! Je kunt de gel overal op je lichaam gebruiken als massagegel, maar ook als glijmiddel.” Bianca slaat Bas’ dekbed open. Daarna draait ze het flesje open en giet wat bubblegum gel over zijn ballen. Ze zegt: “Ik ga je lekker inwrijven, goed?”
Bas: “Als je er maar niet op gaat kauwen.”

Bestellen

›› Bestel de Bubblegum Body Mist Parfum
›› Bestel de Bubblegum 2 In 1 Massagegel & Glijmiddel

›› Bekijk alle erotische dames parfums
›› Bekijk alle massage producten

Lees ook
Erotische Likbare Body Paint Chocolade
Eetbare Bodypaint met schrijfveer

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.