Realistische Dildo’s – Zacht, buigzaam met zuignap


Sommige vrouwen praten tegen hun planten. Zij bloeien daarvan op – de vrouwen. Mannen doen soms ook raar: zij praten tegen hun paal. Vaak bemoedigend: “PIK !!!” Soms bestraffend: “LUL !!!” Het is echt een “mannending”. Het is een vorm van liefde, denk ik. Sommige mannen zijn zo gehecht aan hun geslacht dat zij hun grote vriend een naam geven. Vaak een korte, krachtige naam, zoals: Jan, Kees, Piet, Zwarte Piet, Allah (is groot). Of trap ik nu iemand op zijn pik?

Het viel mij op dat veel realistische dildo’s van hun maker een voornaam krijgen, zoals Lars, Peter, Bob, Steve, Tom, enz. Het zijn krachtig klinkende namen voor de beste dildo’s, gemaakt van heel goede, zachte en buigzame materialen die vaak levensecht aanvoelen. Met alles erop en eraan: een grote, gladde eikel, huidplooitjes, aderen rond de schacht voor extra stimulatie en een goedgevulde balzak. De meeste dildo’s hebben een sterke zuignap waarmee je hem stevig vast kunt zetten op een vlakke ondergrond voor handsfree plezier. Sommige exemplaren zijn geschikt om op een strap-on te bevestigen.

›› Bekijk alle realistische dildo’s

Dildo Datingshow!

Vandaag ga ik een aantal realistische dildo’s bespreken uit onze winkel. De lullen staan te popelen om met jou naar bed te mogen. Maar ja… Dat gaat zomaar niet! Jij gaat alleen voor de mooiste en vooral de fijnste. De jonge heren stellen zich nu kort aan jou voor…

1. “Bendable Bob”, zachte & heel buigzame dildo

"Bendable Bob", zachte & heel buigzame dildoIk heb een hele slechte jeugd gehad, werd door iedereen in elkaar gebeukt. Door mijn moeder, door mijn zusje, door mijn vader, die zich op mij afreageerde omdat hij ook altijd door iedereen in elkaar werd gebeukt. Maar ik moet ze gelijk geven, de HUFTERS: ik wás ook een SLAPPELING, een LULHANNES, een ZAK HOOI. Maar juist mijn gebrek aan ruggengraat en mijn veel te zachte karakter bleken later mijn grootste kracht te zijn, want zie: dit lulletje rozenwater is uitgegroeid tot de lul die ik nu ben: BENDABLE BOB, de bijzonder buigzame dildo die met alle winden meewaait en zo plooibaar is als de pest. En dat is LEKKER JOH! OOOOOOOOH !!!

Nee. Erg lang ben ik niet. Ik ben eigenlijk maar een klein pikkie: 16,5 centimeter lang. En met slechts 13 cm. kom ik bij je binnenglijden. En heel erg dik ben ik ook al niet: 3,50 cm. Maar het zijn juist deze maten die mij geschikt maken voor zowel vrouwen als mannen die hun eerste dildo gaan kopen. Weet je wat ook zo TOP is aan BOB?

Deze realistische dildo is volledige gemaakt van zeer zacht, heel buigzaam materiaal dat levensecht aanvoelt. Daarnaast is Bob voorzien van realistische details zoals een geaderde schacht, een grote eikel en een stevige balzak. Bob is voorzien van een stevige maar buigzame schacht. Hierdoor kun je dildo eenvoudig in de gewenste stand buigen. Ga jij voor klassiek recht of een gebogen top voor G-spot en P-spot stimulatie? Hoe jij Bob ook wilt gaan gebruiken, lekker BEUKEN met BOB!

›› Bekijk alle realistische dildo’s

Kies jij voor de “Bendable Bob”, zachte & buigzame dildo van het merk Trinity Vibes? Of ga jij voor…

2. “Lekkere Lars”, natuurlijke XL-dildo met zuignap

"Lekkere Lars", natuurlijke XL-dildo met zuignapMijn naam is Lars. Lekkere Lars. Ik ben 23 centimeter lang (omtrek: 4,50 cm.). Ik ben ECHT een LUL met alles erop en eraan: een mooi gevormde eikel, huidplooitjes, realistische aderen rond mijn schacht en een grote klootzak.

Ik zie er niet alleen uit als een natuurlijke penis, ik voel ook levensecht aan. Ik ben een zachte en toch stevige XL-dildo, en doordat ik buigzaam ben kan ik bij elk gevoelig plekje komen. Volgens mijn ouders ben ik een absoluut top-artikel. Heb ik ook minder positieve karaktereigenschappen? Nou, ik pies graag buiten de pot. Het zal mijn bindingsangst wel wezen. Maar zet je mij met mijn sterke zuignap stevig vast op een vlakke ondergrond, dan loop ik nooit meer bij je weg.

Ik blijf altijd PLAKKEN!

›› Bekijk alle realistische dildo’s

Kies jij voor de Lekkere Lars natuurlijke dildo van het merk You2Toys? Of ga jij voor…

2. “Perfect Peter”, levensechte dildo met zuignap

"Perfect Peter", levensechte dildo met zuignapBen jij nog steeds op zoek naar de ware? Naar de Prins op het witte paard? Dat was dan heel verstandig, want jouw Mr. Right heb je nu gevonden. Hier STAAT hij, in VOLLE glorie! Mijn naam is Perfect Peter, want ALLES aan deze dildo is PERFECT! Ik ben groot maar niet te groot, ik ben zacht maar geen watje. Mijn eikel glanst en is mooi rond, ik glij dus zó bij jou naar binnen. Rond mijn stam zitten aderen, die voor extra stimulatie zorgen.

Ik ben een VENT want ik heb BALLEN, ik heb ruggengraat maar ben ook buigzaam, zodat ik al jouw gevoelige plekjes kan raken. Ik heb een dominant karakter en vind het heerlijk om jou te NEUKEN. Maar heb jij liever de touwtjes in handen? Zet mij dan stevig vast met mijn zuignap en ga lekker bovenop mij zitten. Wip maar een end weg! Lekker Wijf!

Aan welke karaktereigenschappen ik nog moet werken? Nou… (stilte) Mijn exen vonden mij een verwaande kwast, maar allemaal geven ze toe: zij missen mijn lul nog elke dag! Waarom speciaal JIJ voor mij moet kiezen? Ach, schat, laat ik het zo zeggen:

Deel jij met mij de lakens, dan zal IK ze voor jou wassen!

›› Bekijk alle realistische dildo’s

Kies jij voor de Perfect Peter dildo van het merk Trinity Vibes? Of ga jij voor…

3. Turn’In Tom Roterende Dildo

Turn'In Tom Roterende DildoDildo’s zijn eigenlijk maar saaie lullen. Wat kunnen zij nu helemaal? Beetje prikken, meer niet. Ik ben óók een dildo, maar ik ben anders! Ik ben Turn’In Tom en ik DRAAI als ik NAAI. Het zit in de familie. Wij zijn circusartiesten! Mijn opa was muzikant en kon met zijn fluit piano spelen, mijn oom is clown en kan er een krul in lachen en mijn vader is goochelaar en heeft er een knoop ingelegd. (Op verzoek van mijn moeder, die is helderziende.) Allemaal leuk en aardig hoor, maar een vrouw heeft er geen zak aan.

Ik werd daarom ACROBAAT en draai rondjes. Dat kan ik in 6 verschillende snelheden. In de langzaamste stand zal ik jou zachtjes strelen, in de snelste stand werk ik me voor jou uit de naad. Door te roteren weet ik al jouw gevoelige plekjes te vinden. Ik ben gemaakt van SexFlesh, een zeer realistisch aanvoelend materiaal. Sexflesh is zacht, flexibel en past zich snel aan naar jouw lichaamstemperatuur. Ook wat mijn uiterlijk betreft lijk ik sprekend op een echte penis. Mijn maten zijn: 20,5 cm. lang (invoerdiepte: 15,50 cm) en diameter: 4,50 cm.

De Turn’In Tom Roterende Dildo heeft onderaan een sterke zuignap. Zet hem daarmee stevig vast, smeer de pik in met wat fijn glijmiddel op waterbasis en laat hem bij je naar binnen glijden. Met de handige afstandsbediening zet je Tom aan en bedien je eenvoudig de 6 verschillende rotatiestanden.

Tom, prijs jezelf nog even kort maar krachtig aan…

Turn’In Tom TURNS YOU ON!

›› Bekijk alle realistische dildo’s

Kies jij voor de Turn’In Tom Roterende Dildo van het merk SexFlesh? Of ga jij voor…

4. “Suction Steve”, realistische dildo met zuignap

"Suction Steve", realistische dildo met zuignapMijn naam is Steve en mijn stijve is 22 cm. lang (invoerdiepte: 15 cm.) en heeft een omtrek van 4,50 cm. Mijn vriendinnen noemden mij liefkozend “Suction Steve”, omdat ik zo lekker kan zuigen. Niet met mijn mond maar met mijn zuignap. Daarmee kun je mij stevig vastzetten op een glad oppervlak, zoals een stoel, vloer, tafel, bed of badkamerwand (ik ben waterproof). Laat je langzaam over mij heen zakken en ik zal je heerlijk verwennen!

Ik mag dan een dildo zijn, ik zie er zó realistisch uit en voel zó levensecht aan dat je het verschil met een echte penis niet zult merken. Ik heb een gladde eikel, lichte aderen rond de schacht en ballen. Mijn zachte en flexibele SexFlesh-materiaal voelt natuurlijk aan.

›› Bekijk alle realistische dildo’s

Kies jij voor de “Suction Steve” realistische dildo met zuignap? Of ga jij voor…

5. Tom’s Cock XXL Dildo met zuignap

Tom's Cock XXL Dildo met zuignapMijn moeder bleef mij tot op latere leeftijd “Tommy” noemen. Raar wijf. Ik ben TOM. Grote TOM. Tom’s Cock XXL Dildo! Mijn stam is niet minder dan 33 centimeter lang en ik heb een omtrek van maar liefst 6,35 centimeter. Alsof je een paard in de gang hebt staan!

Vrouwen die bomen knuffelen vallen bij bosjes voor mij, want ik SCHUUR als ik GLIJ. Ik druk alles opzij, zo GROOT en BREED ben ik. De zweefteven schreeuwen het uit van genot en als zij klaarkomen dansen en jubelen zij van vreugde!

Maar niet alleen vrouwen aanbidden mijn TOTEMPAAL, ook mannen, vaak jongens nog, willen zich warmen aan mijn vuur. Met hongerige blikken zie ik de knapen naar mij kijken. Ik begrijp hun verlangen… Ik ben dan weliswaar een dildo, maar zie eruit als een echte vleeslul. Mijn grote, brede schacht is voorzien van een extra grote eikel die glad en zacht is zodat hij gemakkelijk naar binnenglijdt. Tom’s Cock is groot, sterk en voorzien van een stevige kern, het zachte, flexibele materiaal voelt levensecht aan.

De dildo is aan de onderkant voorzien van een zeer sterke zuignap waarmee je hem op elke vlakke, gladde ondergrond kunt plaatsen. Tom’s Cock is met de hand gemaakt. Hierbij is het kunstwerk van Tom of Finland als inspiratiebron gebruikt.

Wordt Tom jouw toyboy?

›› Bekijk alle XXL dildo’s

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.