Vibrerende Buttplug met gekleurde led-lampjes


Vibrerende Buttplug met gekleurde led-lampjesProduct: Vibrerende Buttplug Met LED-licht – Medium
Te koop bij: dildootjes.nl

De deurbel gaat. Janneke doet open. Het is de pakketbezorger.
“Wie was dat?”, vraagt Jeroen, als Janneke de deur weer sluit.
“Ik heb gisteren iets leuks gekocht”, zegt ze met opwinding in haar stem. Bij dildootjes.nl.”
Jeroen, verbaasd: “Oh? Wat dan? Bij dildootjes.nl?”
“Kom mee!”, gebaart ze, als ze de trap oploopt. Jeroen loopt achter haar aan. “Maar wat is het dan?”, vraagt hij ongeduldig.
“Het is een vibrerende buttplug met led-lampjes van het merk Booty Sparks.”
“Een buttplug? Sinds wanneer…”
“Ja. Leuk, hè? De buttplug is middelgroot van formaat en heeft een taps toelopende top, zodat hij makkelijk naar binnen glijdt. De plug heeft 7 vibratie standen en aan de achterkant LED-verlichting. De LED-verlichting heeft 5 verschillende kleuren en 3 patronen. De vibraties zorgen voor een fijne sensatie tijdens het gebruik. Je bedient de buttplug met een draadloze afstandsbediening. De plug is 100% waterdicht, oplaadbaar met een USB-kabel en gemakkelijk te reinigen met toycleaner en lauwwarm water.”

Scroll/veeg omlaag voor het vervolg…

›› Bestel de vibrerende buttplug met gekleurde led-lampjes
›› Bekijk alle vibrerende buttplugs

Janneke loopt de slaapkamer binnen en gaat op bed zitten. Jeroen komt naast haar zitten. Ze drukt hem een doos in handen en zegt: “Ik heb er maar gelijk twee gekocht. Ook een buttplug voor jou. Want alles wat ík heb, wil jij óók hebben.”
Jeroen maakt de verpakking open en haalt de inhoud eruit. “Maar sinds wanneer koop jij seksspeeltjes?”, vraagt hij.
“Sinds jij mij een saaie trut hebt genoemd.”
“Saaie trut?”
“Ja. Ik was een ‘saai tutje’, zei je laatst.”
“Een ’tutje’ ja. Saai tutje. In bed ja.”
“Precies!” Janneke haalt haar buttplug uit de verpakking. Daarna begint ze zich uit te kleden. Jeroen heeft zijn buttplug inmiddels werkend gekregen. Hij staat vlug op van het bed en terwijl hij zijn broek uittrekt, zegt hij: “Ik zal de gordijnen even sluiten, dan kunnen we de lampjes beter zien.” Janneke is op haar zij op bed gaan liggen. In haar linkerhand houdt ze de buttplug vast. Het siliconen speeltje voelt heel zacht aan. Met haar rechter hand bedient ze de remote control. Als ze op de aan/uit knop drukt, beginnen de lampjes te flikkeren. In 5 vrolijke kleuren. Rood. Groen. Paars. Blauw. Oranje. Jeroen is weer naast haar komen zitten. “Mag ik eens kijken?”, vraagt hij. Janneke geeft hem de afstandsbediening. Daarna gaat ze op haar buik liggen en zegt: “Stop jij hem er maar bij mij in, dan mag je leuk met mijn billen spelen.” Jeroen pakt grinnikend de buttplug van haar over. Daarna draait hij zich naar zijn vriendin toe en gaat nu in kleermakerszit vlak naast haar zitten, zodat hij er goed bij kan. Hij trekt haar billen van elkaar en laat een grote klodder spuug naar beneden vallen.
“Viezerik”, grinnikt Janneke.
“Zo glijdt hij er makkelijker in.” Als de buttplug diep genoeg zit, vraagt Jeroen: “Hoe voelt dat?”
Janneke kreunt goedkeurend.

Vibrerende Buttplug met gekleurde led-lampjesHij pakt nu de remote en drukt op de vibratie-button. Janneke spant even haar billen aan en ontspant ze daarna weer. “Lekker”, zegt ze.
Jeroen drukt nu op de (+)-knop. De lampjes gaan sneller knipperen. Rood. Groen. Paars. Blauw. Oranje. Hij aait even over Jannekes linker bil en zegt op zachte toon: “Jij bent geen saai tutje.”
“Nee?”
“Welnee! Jij bent een kleurrijke figuur. Met DISCO BILLEN.”
Janneke moet even lachen en begint met haar billen te schudden.
Op dat moment knalt Jeroen de remote in de aller hoogste vibratie stand. Janneke begint te gillen.
Hij, lachend: “Shake That Ass, Baby!!!”
Janneke draait zich vlug op haar zij en grist de afstandsbediening uit zijn handen. “Nú wil ík spelen”, zegt ze. “Met jóuw billen. GA KROM STAAN!”
“Dan moet ik hem er eerst even instoppen.” Jeroen duwt vlug zijn buttplug tussen zijn billen. Daarna spring hij uit bed en gaat gehoorzaam krom staan.
Janneke kijkt geamuseerd naar de witte kadetten van haar vriendje. “Buk eens wat dieper”, zegt ze, terwijl ze een knop op de remote indrukt.
Jeroen gaat met zijn benen wijd gespreid staan, bukt vervolgens dieper voorover en trekt daarna zijn billen van elkaar. “Hoe staat hij mij?”, vraagt hij.
Janneke ziet de gekleurde lampjes knipperen en antwoordt lachend: “Je lijkt wel een kerstboom.” Ze schatert het uit: “Mét BALLEN.”

›› Bestel de vibrerende buttplug met gekleurde led-lampjes
›› Bekijk alle vibrerende buttplugs

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.