Squeeze-It kneedbare dildo en buttplug

Squeeze-It kneedbare dildo en buttplugVroeger was alles beter. Omdat er geen corona was. Toen kon je elkaar nog vastgrijpen en even lekker in de billen knijpen. *knijp* *knijp*. God wat mis ik die tijd, die goeie, foute tijd. Over *knijp* *knijp* gesproken. Het merk Squeeze-It maakt dildo’s en buttplugs waar je ook lekker in kunt knijpen. Waarom dat lekker is? Dat zal ik je vertellen.

De Squeeze-It sextoys zijn gemaakt van een uniek type materiaal, genaamd: SILEXPAN® siliconen. SILEXPAN® is extreem plooibaar, buigzaam en kneedbaar. Het materiaal maakt het daardoor mogelijk de dildo of buttplug helemaal naar jouw wensen te vormen. Knijp wat in de top van de dildo, buig de schacht wat naar links of naar rechts of draai een sierlijke krul in de lul en schuif hem erin. De Squeeze-It is extra fun als je houdt van anale spelletjes. De toys passen altijd en wat je ook doet, alles voelt goed. De speeltjes zijn voorzien van een heel sterke zuignap. Na gebruik zijn ze makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en wat toycleaner.

De Squeeze-It speeltjes zijn niet alleen kneedbaar, ze zijn ook heel stevig en voelen zacht aan. Daarnaast zijn de Squeeze-It producten temperatuur gevoelig. Doordat het materiaal is gemaakt met Thermo-Reactive Technology, kunnen de Squeeze-It  dildo’s en buttplugs worden gekoeld in een koelkast, waardoor ze koud en stevig worden, of verwarmd in een magnetron of heet water gedurende 30 seconden om ze warm en comfortabel buigzaam te maken. Al deze eigenschappen maakt dat de dildo’s en buttplugs makkelijk zijn in te brengen en bijzonder comfortabel aanvoelen.

Weet je wat ik wel jammer vind? Dat in de Squeeze-It speeltjes *knijp* *knijp* geen piep-geluidje zit. *piep* *piep*

›› Bekijk alle Squeeze-It producten in de winkel

Squeeze-It producten

›› Bekijk alle Squeeze-It producten in de winkel

›› Bekijk alle Squeeze-It producten in de winkel

›› Bekijk alle Squeeze-It producten in de winkel

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.