Metalen dildo voor electro sex stroom stimulatie

Vandaag vertel ik over de Mystim Groovey George. Dit is een lange en dikke dildo die is gemaakt van gepolijst medisch aluminium en werkt met – schrik niet! – Elektrische Stimulatie. Je hoort het goed: een dildo op stroom. Een stroomstoot dildo! *slik* Deze metalen electro sex dildo kun je kopen bij Bol.com (bij dildootjes is ie uitverkocht)

>> Te koop bij Bol.com

Lees ook: Wat is electro sex? En hoe begin je met e-stim?

+ Mystim Pure Vibes Bedieningsunit

Metalen dildo voor electro sex stroom stimulatieDe dildo werkt alléén in combinatie met de Mystim Pure Vibes Bedieningsunit. Dit apparaat heb je nodig om de dildo van stroom te kunnen voorzien. Hiermee wordt je een soort Harry Potter. De Mystim Groovey George stroom dildo geeft heel zwakke stroomstootjes af. Juist die heel kleine elektrische prikkeling voelt verrassend lekker aan, niet alleen tegen de clitoris en de schaamlippen, maar in de hele buikregio. De dildo is ook geschikt voor mannen (met stalen zenuwen).

Diepe orgasmes

Van de actieve stimulatiestroom kun je lange tijd achter elkaar genieten en de electro sex zorgt voor de meest onverwachte, diepe orgasmes. Je schaamhaar gaat er niet recht van overeind staan en je houdt er ook geen kale poes aan over. Je komt KNETTEREND klaarrrrr. De dildo is niet alleen lang (20 centimeter) en dik (omtrek: 4,5 cm.), maar hij weegt ook heel zwaar (720 gram). Dit geeft een extra kick. De zachte golven van deze grote dildo vullen de vagina of anus intens en geleiden de elektrische stimulatie constant, diep en sterk. Volgens de fabrikant is ‘Electrisch Stimuleren’ het nieuwe ‘vibreren’.

>> Te koop bij Bol.com

›› Bekijk alle Mystim producten
›› Alle electro sex speeltjes

Demonstratie video Mystim Groovey George


›› Bekijk alle Mystim producten
›› Alle electro sex speeltjes

Johan krijgt de Mystim Groovey George cadeau

Mannen kunnen de meest rare dingen sparen: stofpluisjes (uit de navel), kotszakjes (uit een vliegtuig) of theezakjes (van de buurvrouw). Johan spaarde dildo’s, dat is óók best raar. Hij verzamelde ze niet alleen, hij speelde er ook vaak mee. Gaat best met wat glijmiddel. En de slappe lach. Johan had een indrukwekkende collectie. Hij kon met gemak een museum beginnen. Zijn oudste dildo was een stenen fallus van 2000 jaar oud. Gevonden in een grot. De modernste dildo was er eentje die je met WIFI aansluit op het internet. Maar die gebruikte Johan nóóit meer! Op een dag werd hij gehackt. De hele wereld keek mee. Maar Johan had veel meer bijzondere dildo’s (klik op de links voor meer informatie), zoals de beste dildo ter wereld, de Njoy Pure Wand. Die is gemaakt van duurzaam metaal en is met de hand gepolijst. Dildo’s met een op en neer bewegende voorhuid, dildo’s met een krachtige zuignap, dubbele dildo’s, glazen dildo’s en voorbind dildo’s. Johan had zelfs een dildo die een echte erectie kan krijgen! Het is de UPRIZE dildo.

Was Johan’s vrouw blij met al die dildo’s? Helemaal niet! Valerie brak geregeld haar nek over de lullen. Als dat gebeurde, dan vervloekte ze Johan, de rommelkont. Met zijn dildo verzameling. Dan ontstak ze in WOEDE. Verzamelwoede! Laatst nog struikelde ze over de Trump Tower Mega Dildo, dit is grootste lul uit Johan’s verzameling. Johan en Valerie hadden de laatste jaren vaker ruzie. (Niet over rondslingerende dildo’s, maar over veel belangrijker zaken.) Het waren soms knallende ruzies waarbij Valerie’s 18e eeuws Delfts aardewerk ouderwets door de lucht vloog. Háár verzameling! Om een lang verhaal kort te maken: de twee gingen uit elkaar. Het werd een vechtscheiding. Het werd…

HAAT EN NIJD!

Dildo op stroom voor electro sex stimulatie

Een paar dagen geleden ontving Johan post. Van Valerie. Geen advocatenbrief, dit keer. Ook geen bombrief. Maar een klein pakketje. Uit een doosje haalde Johan een grote metalen dildo. Het is de Groovey George van het merk Mystim. Een dildo op STROOM, voor electro sex stimulatie. Onderin de doos lag een briefje. Het was een boos briefje. Een héél bóós briefje! Weet je wat Valerie schreef? In grote dikke zwarte letters:

BURN MOTHERFUCKER !!! BURN IN HELL !!!

Johan zette vlug zijn bril af. Tranen sprongen in zijn ogen. Wat een prachtige dildo !!!

>> Te koop bij Bol.com

›› Bekijk alle Mystim producten
›› Alle electro sex speeltjes

Lees ook: Wat is electro sex? En hoe begin je met e-stim?

Demonstratie video Mystim – Pure Vibes e-stim box


›› Bekijk alle Mystim producten
›› Alle electro sex speeltjes

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.