Puppy play buttplug met kwispel staart


Puppy play buttplug met kwispel staartSinds Bob en Bianca de ballstretcher met riem hebben aangeschaft, spelen ze het ene na het andere spannende rollenspel. Over hun eerste avontuur met de ballstretcher kun je in dit verhaaltje lezen. Wat is een ballstretcher met riem? Kort gezegd: met de ballstretcher met riem van het merk Strict kun je jouw partner aan zijn ballen meenemen uit wandelen. Hij zal jou slaafs volgen, alsof hij een hond is. Woef! De ballstretcher is voorzien van 2 riempjes met daaraan D-ringen. Het harnas is verstelbaar en past daardoor altijd. Beide ringen kunnen bevestigd worden aan de riem, die 90 cm. lang is. Alles is gemaakt van zwart kunstleer voor een ruige look. Bekijk in de winkel.

Puppy play rollenspel

Gisteren speelden Bob en Bianca een puppy play rollenspel (wat is dat?). Bianca had Bob met zijn broek op de hielen betrapt op het kijken naar porno. Toen zij de stiekeme rukker zag zitten, hijgend en met zijn tong uit de bek, barstte ze eerst in snikken uit (ze is een geboren acteur!), maar algauw maakten haar tranen plaats voor woede. Ze beende schreeuwend de kamer uit en kwam terug met een aantal BDSM-artikelen: de ballstretcher met riem, het Puppy Play Masker en de Pedigree Puppy Play Buttplug. Bianca legde de attributen op tafel en ging naast Bob staan. Ze boog zich over hem heen en begon de viezerik eens lekker de huid vol te schelden: “ZAKKENWASSER !!! SLAPPE HAP !!! KLOOTVIOOL !!! ZAK HOOI !!! RECHTSE BAL !!!” Daarna gilde ze: “Ga staan! Nu! Jij krijgt straf!” Vlug stond Bob op uit zijn stoel en met gebogen hoofd en de armen langs zijn lichaam keek hij beschaamd naar zijn volle erectie. Bianca pakte de ballstretcher van de tafel en bevestigde die met de verstelbare gesp om Bob’s balzak. Toen ze even aan de ballstretcher trok om te zien of die strak genoeg zat, begon Bob heel zachtjes te kreunen. Bianca pakte de lange riem en sloot die aan op de ballstretcher. Toen ze met een ruk aan de riem trok, zei ze gemeen: “Ik heb je bij de ballen!”

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

Puppy play buttplug met kwispel staart

Puppy play buttplug met kwispel staart

Puppy play buttplug met kwispel staartDaarna pakte Bianca het Puppy Play Masker van het merk Master Series. Dit kunstleren masker is voorzien van hondenoren, een neus en een snuit. Binnenin de snuit bevindt zich een ballgag met gaten waardoor jouw pup uitstekend kan hijgen. Tot slot is het masker voorzien van 3 D-ringen waaraan je al jouw riemen en kettingen kunt bevestigen. Voor een foto van het masker, scroll omlaag. Toen Bianca het masker op Bob’s hoofd had gezet, pakte ze de Puppy Play Buttplug met hondenstaart en prikte die in Bob’s gat. *ploep* De plug en staart zijn gemaakt van zacht, glad en flexibel materiaal dat comfortabel is om te dragen. De smalle onderkant en brede voet houden de buttplug uitstekend op zijn plek, ook wanneer het er echt ruig aan toe gaat. Kwispel. Kwispel. De buttplug heeft een middelgroot formaat zodat hij altijd past.

Bianca deed haar handen in de zij en keek tevreden naar Bod en zei: “Jij bent een HOND!” Bob schudde even met zijn billen waardoor zijn staart begon te kwispelen. Bianca pakte de riem van de ballstretcher en trok Bob mee achter zich aan. “We gaan!”, zei ze. Bob liet zich gedwee meetrekken. En terwijl hij naar zijn geslachtsdeel keek, dat nog altijd fier overeind stond, durfde hij te vragen: “Waar gaan we heen?” Bianca trok haar hond mee de gang op. Toen ze de voordeur opende, zei ze: “We gaan uit. Straatje om.”

Puppy play buttplug met kwispel staartAan het einde van de straat, kwamen de twee een bekende tegen, het was Sjaan. Die liet ook haar hond uit. Zij heeft een poedeltje. Het beestje heet Foef. Sjaan wist niet wat zij zag. Maar ze liet niks blijken. Ze riep gespeeld verrast: “Heb jij tegenwoordig een hond?”
Bianca knikte. “Vind je hem niet geil?”, zei ze.
Sjaan trok Foef aan haar riempje naar zich toe en zei: “Ja. Hij is heel geil. Hoe heet-ie?”
“BONER”, antwoordde Bianca.
“BONER? Wel toepasselijke naam, hè?”
Bianca glimlachte en keek naar Foef, die zich zat te likken. Toen ze aanstalten maakte om door te lopen, wilde Sjaan nog weten: “Hij staat mooi hoog op de poten, hè? Is het een koningspoedel?”
Bianca gaf een ruk aan de ballstretcher en antwoordde: “Nee hoor. Het is een smeerkees.”

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.