Hondenkoppen voor puppyplay

Hondenkoppen voor puppyplayHeeft meneer De Vries de broek aan thuis? Dan gaat die broek onmiddellijk uit. Want meneer De Vries is niet braaf geweest. Hij is zelfs heel erg STOUT geweest! En ook nog eens heel erg ongehoorzaam! Wat heeft meneer De Vries misdaan? Hij heeft de buurvrouw besprongen én BEZWANGERD !!! Wáááááát??? Wat ben je dan een HOND!

Daarom krijgt meneer De Vries straf. Hij moet vandaag voor hond spelen. Geen gevaarlijke grote Dobermann, ben je belazerd! Mevrouw de Vries heeft veel meer aan een lief klein kuttenlikkertje. Een Chiwawa, bijvoorbeeld. Maar een beftekkel is ook lekkel. Hoe dan ook, It’s PUPPY PLAY TIME! Dus het vrouwtje zet meneer De Vries een hondenkop hoofdmasker op, plugt een hondenstaart buttplug in zijn reet en doet hem de puppy play handschoenen aan, voor grote zachte poten.

Daarna kijkt ze omlaag en roept opgewekt: “We gaan een straatje om! Een plasje doen!” *grrr* Hoor ik je nou grommen??? Dan krijg je ook nog even een Siliconen Bot Gag in je bek en *pets* een klap met de paddle (met hondenpoot afdruk!).”*jank* Het vrouwtje doet de hond tenslotte de halsband om en lijnt hem goed aan, voor het geval hij de benen neemt en de loopse teef van de buurvrouw dekt.

*hijg*

Hondenkoppen voor puppy play

Maak van jouw lief een onderdanige pup, geef hem/haar straf of beloon hem/haar. Onder vind je alle beschikbare hondenkoppen van echt leer of kunstleer met (flexibele) oren, neus / snuit en rode tong. Scroll je verder omlaag dan zie je een overzicht van alle puppy play artikelen die je kunt kopen in de shop. Daarmee kleed je jouw puppy aan. Je bestelt bij het bekende EDC Internet BV in Veendam, eigenaar van Dildootjes.nl, de webshop waar je ook diverse BDSM toys en rollenspel artikelen kunt kopen.

Speelse hondenkop kap
Puppy Play Masker
Puppy Play Masker Met Ballgag - Zwart

Gerelateerde puppy play artikelen

XL Puppy Play Buttplug Met Staart
Strak leren kort rijzweepje
Speelse hondenkop kap
Siliconen Butt Plug
Puppy Play Masker Met Ballgag - Zwart
Puppy Play Masker
Pedigree Puppy Play Buttplug
Mr. Ed Lockable SILICONE Horse Bit Gag
Lange flogger met metalen handvat
Kleine leren zweep
Dog Tail Plug - Twist Klein
Dog Tail Plug - Taper Klein
Dog Tail Plug - Taper Groot
Dog Tail Plug - Plumpy Klein
Dog Tail Plug - Plumpy Groot
Dog Tail Plug - Bandy Groot
›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.