Hondenkoppen voor puppyplay

Hondenkoppen voor puppyplayHeeft meneer De Vries de broek aan thuis? Dan gaat die broek onmiddellijk uit. Want meneer De Vries is niet braaf geweest. Hij is zelfs heel erg STOUT geweest! En ook nog eens heel erg ongehoorzaam! Wat heeft meneer De Vries misdaan? Hij heeft de buurvrouw besprongen én BEZWANGERD !!! Wáááááát??? Wat ben je dan een HOND!

Daarom krijgt meneer De Vries straf. Hij moet vandaag voor hond spelen. Geen gevaarlijke grote Dobermann, ben je belazerd! Mevrouw de Vries heeft veel meer aan een lief klein kuttenlikkertje. Een Chiwawa, bijvoorbeeld. Maar een beftekkel is ook lekkel. Hoe dan ook, It’s PUPPY PLAY TIME! Dus het vrouwtje zet meneer De Vries een hondenkop hoofdmasker op, plugt een hondenstaart buttplug in zijn reet en doet hem de puppy play handschoenen aan, voor grote zachte poten.

Daarna kijkt ze omlaag en roept opgewekt: “We gaan een straatje om! Een plasje doen!” *grrr* Hoor ik je nou grommen??? Dan krijg je ook nog even een Siliconen Bot Gag in je bek en *pets* een klap met de paddle (met hondenpoot afdruk!).”*jank* Het vrouwtje doet de hond tenslotte de halsband om en lijnt hem goed aan, voor het geval hij de benen neemt en de loopse teef van de buurvrouw dekt.

*hijg*

Meer pet play artikelen

> Meer puppy play sextoys bij Bol.com
> Meer pony play sextoys bij Bol.com
> Meer hondenmaskers bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.