Extreme Sex Bench – Ik werd geneukt in het openbaar

€1.099,00
Dildootjes.nl

Extreme Sex BenchIk heb weer zó raar gedroomd, maar God wat was het lekker! Ik droomde dat ik helemaal naakt op de Extreme Sex Bench van het merk Master Series lag. Te koop bij dildootjes.nl.

>> Ook te koop bij Bol.com

Ik lag op mijn buik met mijn kont omhoog, mijn partner Marc had mij met de verstelbare riemen vastgebonden. Ik kon werkelijk geen kant op, Marc kon doen met me wat hij wilde. Mijn hoofd liet ik rusten in de U-vormige hoofdsteun. Voordat ik vertel over mijn droom, geef ik eerst wat productinformatie.

Extreme Sex Bench

De Obedience Extreme Sex Bench, zoals deze neuk bank voluit heet, is heel makkelijk in elkaar te zetten. De bank is gemaakt van kunstleer, zit stevig in elkaar en is voorzien van verstelbare banden. Het seksmeubel is 70 cm. hoog, gemaakt van staal en heeft een kussen met padding voor een comfortabel gebruik. De U-vormige hoofdsteun zorgt ervoor dat je elke kreun of schreeuw van je partner of sub kunt horen. In de demonstratie video kun je goed bekijken wat de bedoeling is van de Extreme Fuck Bench.

Bestellen

€1.099,00
Dildootjes.nl
>> Ook te koop bij Bol.com

Demo Video Extreme Sex Bench

Geneukt in het openbaar op de Extreme Sex Bench

Geneukt in het openbaar op de Extreme Sex BenchIk lag daar hulpeloos en gehoorzaam en ik vond het heerlijk. Ik verwachtte dat Marc mij eerst met een paddle op mijn billen zou slaan of mij zou dwingen hem te pijpen. Daarna zou hij achter me komen staan, zo vermoedde ik, en mij met harde stotende bewegingen diep penetreren. Maar in mijn droom was Marc in geen velden of wegen te bekennen. Ik was alleen. Nou ja, alleen? Weet je waar ik was? Het is een droom, hè?

Met Koningsdag

Met Koningsdag wordt elk jaar bij ons een braderie gehouden buiten op straat. De straat staat dan vol met stalletjes van ambachtslieden en marktlui die speciale waren aan de man brengen. Marc had mij met de Extreme Sex Bench en al óók maar aan de kant van de weg gezet. Kon hij tenminste nog wat aan me verdienen. Daar lag ik op mijn buik in mijn blote kont. Naast mij stond een bordje met daarop in grote viltstift-letters de tekst:

NEUKEN voor een EURO !!!

Een geldbakje stond eronder. Het was zonnig en warm lenteweer, ik had eigenlijk niks te klagen. Maar een beetje gênant vond ik het wel. Ik voelde mij een spelletje ringsteken. En weet je wat zo gek was? Ik vond het super geil om daar zo in het openbaar te liggen. Iedereen keek recht in mijn doos en mannen mochten hun gang gaan. De schiettent was open!

Seks in het openbaar

Seks in het openbaarIn mijn droom hing ik vaak boven mezelf zodat ik kon zien wat er om mij heen gebeurde. Ik zag de ene na de andere man langs lopen. De meeste kerels keken en grinnikten alleen maar (de brave borsten), er waren er ook bij die teder over mijn billen aaiden of er een klein kusje op gaven (OPA’S !!!). Daar had ik allemaal geen reet aan! Gelukkig liepen er met Koningsdag ook heel wat geile mannen rond. Dat waren gewone mannen die gewoon BERE geil waren, maar er zaten ook een paar ROOFDIEREN tussen, je weet wel… #MeToo. Vooral die laatste zijn om je vingers bij af te likken! SMULLEN !!! De eerste man die achter me kwam staan en zijn gulp openritste was een jonge goof van rond de twintig. Met een welgemikte worp gooide hij een 50 cent munt in het koperen geldbakje. Hij boog zich over me heen en toen hij hem erin stak, hijgde hij : “Krijg ik studentenkorting? Ik ben helemaal platzak!” *hijg* Van dat PLATZAK was niets te merken. *kreun* Na deze armlastige student was het hek van de dam. De ene na de andere kerel kwam achter me staan, ritste of knoopte zijn gulp open (of trok ongegeneerd zijn broek uit), haalde zijn geslachtsdeel naar buiten en greep me stevig bij mijn billen, die gaandeweg de dag blauw begonnen te zien van de blauwe plekken.

Toen er opeens een moeder met haar zoontje voorbij kwam wandelen, schrok ik me dood en deed vlug mijn ogen dicht. Ik schaamde me rot, daar had ik niet op gerekend! Ik droom nooit over MOEDERS. De moeder zag me liggen, schrok zich lam en versnelde haar pas. Het jochie, dat aan zijn arm werd meegetrokken, wees naar me en gilde naar zijn moeder: “Mamááá, moet daar een euro in?”

De burgemeester kwam langs

De burgemeester kwam langsToen de moeder helemaal uit zicht was, zag ik onze burgemeester aan komen waggelen. Onze burgemeester is een hele aardige man, maar hij is ook zo lelijk als de nacht. Oscar is klein en kaal en héél dik. Hij heeft geen gewone buik, hij heeft een TOETER. En weet je wat zo gek is? In mijn dromen val ik op dit soort mannetjes. Oscar kwam achter me staan, ritste zijn gulp open en haalde zijn penis tevoorschijn. De meeste dikke mannen zijn nogal klein geschapen, maar onze burgervader had een TOETER. Toen Oscar zijn TOETER in mij propte, begon ik vreselijk hard te brullen. Wat was hij GROOOOOOT. Met krachtige stoten begon Oscar me te neuken. Zijn grote handen omklemden mijn blauwe billen. Ik zag zijn buik bij het pompen als een trampoline op en neer veren. Wat geil !!! Ik schreeuwde de hele straat bij elkaar !!!

Op dit punt aangekomen herinner ik me alleen nog dat mijn eigen Marc ook nog even langs wipte. Wat aardig van hem! Hij riep: “Heb je nog geneukt vandaag?” Ik knikte en zuchtte. Ik was uitgeput en uitgewoond. Oscar was teveel geweest. “De burgemeester was heel gul”, probeerde ik uit te brengen. “Hij gaf me er een euro bij.” Marc begon te grijnzen en ging achter me staan. Hij gaf me een ram op mijn gekneusde kont en ritste zijn gulp open maar ritste hem ook weer vlug dicht en riep verontwaardigd: “Kon die dikke niet effe vegen?”

Bestellen

€1.099,00
Dildootjes.nl
>> Ook te koop bij Bol.com

›› Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: https://bestel.dildootjes.nl. Dankjewel. Annette Broekhuijsen


›› NAAR DE WINKELVragen of opmerkingen? Mail naar annette@dildootjes.nl.