Uprize dildo vibrator met erectie functie (+ reviews)

Op en neer
Op en neer
Op en neer
Op en neer

Of ik aan ochtendgymnastiek doe? Nee hoor. En het is ook geen ochtendseks. Ik heb hier een dildo op mijn bureau staan die een levensechte erectie kan krijgen. De lul komt omhoog als ik mijn slipje uit doe en hij wordt weer slap als ik mijn slipje aantrek. Ik moet de dildo natuurlijk wel een beetje helpen, want hij wordt alleen stijf als ik eerst op een knopje druk. Maar áls je op dat knopje drukt… Dan weet niet wat je ziet!

*knopje* *ploink!*

Opa wil óók zo’n knopje! Bekijk de Uprize Vibrator Met Erectiefunctie in de winkel. In mijn artikel vertel ik je alles over deze unieke vibrator. Je kunt een demonstratie video bekijken, reviews lezen en ik vertel je wat de voor- en nadelen van dit speeltje zijn.

*knopje* *ploink!*

Uprize Vibrator Met Erectiefunctie - Huidskleur
Uprize Vibrator Met Erectiefunctie - Zwart

Uprize vibrerende dildo vibrator met erectie functie

De dildo met erectiefunctie heet voluit: Uprize Remote Control Rising vibrerende realistische dildo. Het is de eerste dildo ter wereld waar leven in zit! Er zijn twee uitvoeringen: de 6 inch en de 8 inch. Dildootjes verkoopt de 8 inch. Hij is 20,32 centimeter lang en heeft een diameter van 4.1 cm. De body van de Uprize bionische dildo is stevig. In de body zit de motor die de erectie in volle bloei laat komen. De buitenlaag van de dildo is heel zacht en heeft een geribbelde structuur voor extra stimulatie. De dildo is gemaakt van kwaliteit siliconen waardoor de dildo aanvoelt als een echte penis. De dildo heeft in stijve toestand een flinke kromming. Hierdoor is de grote eikel in staat bij vrouwen de G-spot en bij mannen de prostaat te masseren. De dildo heeft 10 krachtige vibratiestanden die op twee manieren zijn te bedienen: met de draadloze afstandsbediening en met twee knopjes op de body van de dildo.

*knopje* *ploink!*

Reviews postief

Wie gaat googlen op “reviews uprize self erecting dildo” komt heel wat reviews tegen van onafhankelijke bloggers die de bionische dildo zelf hebben getest. Opvallend is dat werkelijk iedereen de dildo heel aantrekkelijk vindt. Wat de ervaringen van deze sex toy testers zijn bespreek ik verderop. Eerst even de voordelen en nadelen op een rij:

Voordelen

– Erectie-functie werkt goed. In slechts een paar seconden staat de pik fier omhoog.
– De draadloze afstandsbediening is handig (er zitten ook knopjes op de zijkant van de ballen).
– Hoog fun-gehalte.
– Heel geschikt als voorbind dildo; met de speciale Uprize Universeel Strap-On Harnas.
– 10 vibratie levels (3 snelheden, 7 patronen)
– De vibraties voelen prettig aan. Ook vrouwen die POWER nodig hebben komen tot een (clitoraal) orgasme.
– Gemaakt van fluweelzacht silicone-materiaal dat heel prettig aanvoelt en 100% veilig is voor het lichaam.
– USB-oplaadbaar
– Volledig waterdicht (de remote control is niet waterdicht)

*knopje* *ploink!*

Nadelen

– Hij is behoorlijk groot. Als vibrator tijdens solo sessies moet je ‘m kunnen hebben. In het harnas is de flinke lengte een grote plus. De lange pik in erectie ziet er imposant uit en ermee penetreren voelt spannend aan.
– De dildo is anaal te gebruiken, maar daarvoor moet je ervaring hebben.
– De zuignap doet zijn werk maar er bestaan betere zuignappen. De zuignap past wel goed in het harnas.

Demonstratie video

Ervaringen van sex toy testers

Een van de bekendste bloggers over seksspeeltjes is Cara Sutra. Ik ben een groot fan van haar blog! Cara heeft niet alleen de Uprize dildo maar ook het strap-on harnas getest. Over allebei is zij erg enthousiast. De blogster begint haar review over de UPRIZE Self-Erecting Bionic Dildo Vibrator als volgt: “Nowadays it’s extremely rare that I see a sex toy I’m genuinely excited about, but ever since I saw the first online mentions of the UPRIZE range I knew I needed one of these self-erecting dildos in my life.” Sutra geeft de geteste sextoys altijd een cijfer. De Uprize dildo kreeg een 9/10. Haar eindoordeel luidt:

“Innovative and revolutionary must be the two most overused words in the sex toy industry, but sometimes, a toy comes along which is certainly different to everything else up to that point. Sure, the Lovehoney UPRIZE Self-Erecting Bionic Dildo Vibrator is a silicone-covered, vibrating phallus, which is certainly nothing new. But being able to produce an erection – and remove it again – at the touch of a button makes it extraordinarily special.” (bron: CaraSutra.com)

*knopje* *ploink!*

Uprize Vibrator Met Erectiefunctie - Huidskleur
Uprize Vibrator Met Erectiefunctie - Zwart

Ik ben nog aan het schrijven…

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.