The Milker Automatic Stroker Sex Machine

Lees ookThe Super Milker Stroker en Sucking machine. Dit is de opvolger van The Milker. Lees hier.

The Milker Automatic Stroker Sex MachineDe boer molk vroeger zijn koeien met de hand, maar vandaag de dag gebruikt hij voor dat zware werk een volautomatische melkmachine. Een goede vriend van mij is zo’n moderne melkboer. Geen domme boer trouwens, integendeel: hij is techneut, cum laude afgestudeerd aan Wageningen University. John heeft zijn hele bedrijf volledig geautomatiseerd met als bijkomend voordeel dat hij zo nu en dan eens op vakantie kan. Een paar weken geleden zag hij kans na lange tijd zijn familie in Amerika te bezoeken. Zijn visit combineerde hij met een groot 5-daags internationaal agrarisch congres dat hij graag eens wilde bijwonen. Stiekem hoopte John erop gedurende die paar intensieve dagen een leuke meid te ontmoeten met wie hij in Nederland zou kunnen trouwen. Maar John kwam niet terug met een lekkere boerenmeid, hij kwam met iets heel anders thuis: The Milker Automatic Stroker Sex Machine. De nieuwste melkmachine. Voor BOTERgeile mannen! 🙂

Hieronder zie je The Milker Milking Machine van LoveBotz staan. Direct te bestellen in onze winkel. Op deze luxe maar dure sexmachine geef ik 10% korting. Gebruik voor deze aanbieding mijn kortingscode (vetgedrukt): dildootjes. In mijn verhaal verderop lees je alles over deze blowjob robot, die jou geheel automatisch kan afzuigen. Niet zoals de stofzuiger zuigt, maar zoals de werkster zuigt: melkend, net zolang totdat je klaarkomt.

Live demonstratie video – Expliciete beelden

Advies: Bekijk óók eens de nieuwste handsfree blowjob machine van het merk You2Toys, het is de Suck-O-Mat. Dit apparaat is vele malen goedkoper dan The Milker en doet wat de fabrikant belooft. De Suck-O-Mat is gewoon een heel goede afzuig machine. Op mijn blog van Shoppie.nl schrijf ik er alles over. Lees hier.

The Milker Automatic Stroker Sex Machine

The Milker - Milking Machine

John belde me op en vroeg of ik langskwam, hij wilde mij zijn nieuwe speeltje laten zien. Een dag later zat ik bij hem aan de keukentafel. Roerend in mijn koffie nam ik een hap van mijn appelgebak. Ik keek vol verwachting toe hoe mijn vriend een zwarte kist op de tafel zette en met een sleutel opende. Ik grapte: “Zit daar een miljoen in?” John keek me aan en glimlachte. Hij schudde met zijn hoofd en zei: “Nee, maar het is wel prettig dat die kist eruit ziet als een viskoffer en dat je hem kunt afsluiten. Niemand hoeft te weten wat erin zit.”

Ik vroeg: “En wat zit erin?” John haalde 2 slangen uit de kist met aan elke slang een cilinder, een lange en een korte. Ook zag ik een bedieningskastje, wat de afstandsbediening bleek te zijn waarmee je de zuigkracht van de melkmachine regelt. John ging op zijn stoel zitten en begon te vertellen: “Al jaren melk ik elke dag mijn koeien. En vaak heb ik gedacht, wanneer ik die spenen in die vacuüm trekkende melkrobot zag verdwijnen: hoe zou dat voelen aan zo’n tiet? Vindt een koe dat lekker of niet?

Op de beurs in Californië ontmoette ik een kerel, een landbouwtechnisch ingenieur, die had – eigenlijk voor de grap – een geheel automatische melkmachine ontworpen voor mannen en heeft zijn prototype voor veel geld weten te verkopen aan een groot sextoy bedrijf. LoveBotz, heet die company. LoveBotz heeft het apparaat doorontwikkeld tot The Milker Milking Machine, een seks robot die kan zuigen. Niet zoals de stofzuiger zuigt, maar zoals de werkster zuigt: heerlijk melkend, net zolang tot je klaarkomt.

Review Video The Milker Automatic Stroker Sex Machine

In deze lange cilinder stop je de erectie. Die glijdt moeiteloos naar binnen doordat de cilinder gemaakt is van zacht en glad materiaal voor optimaal comfort. De kleine cilinder lijkt op de lange maar is bedoeld om op een tepel te zetten, op de clitoris of ander gevoelig plekje. De openingen van beide cilinders zijn afgewerkt met een sterke, zachte rubberen ring voor perfecte en luchtdichte sluiting.”

John pakte uit de onderste keukenla een dildo, goot er wat olijfolie overheen en stopte de vleeskleurige kunstpenis in de lange cilinder. Daarna pakte hij de afstandbediening en zette de Milking Machine aan. Ik zag hoe het krachtige apparaat melkende zuigbewegingen begon te maken. “Dat moet geweldig lekker aanvoelen”, zei ik, enthousiast wijzend naar de dildo. John knikte instemmend en zei: “Het is echt een geweldig lekkere sensatie. De Milking Machine is voorzien van een zeer sterke motor die zorgt voor een ongelooflijke zuigkracht. Je bedient de zuigkracht eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Begin langzaam en ga steeds een stapje verder. Met de draaiknop bepaal je eenvoudig de zuigkracht van de machine. Ga van zacht naar hard in slechts één beweging, voel hoe het gladde materiaal steeds strakker jouw penis of tepels omhult. Als je klaarkomt, begin je te loeien!” John deed een koe na. Ik moest lachen.
“Van wie is eigenlijk die joekel van een dildo?”, vroeg ik, wijzend naar de enorme kunstpenis die half uit de cilinder stak. John haalde de dildo helemaal uit de cilinder en antwoordde: “Hiermee insemineer ik mijn koeien!”

The Milker Milking Machine van LoveBotz bestellen

The Milker - Milking Machine

De technische beschrijving van de Milker Milking Machine van LoveBotz uit mijn verhaaltje is precies weergegeven zoals op de productpagina staat vermeld. Heb je nog vragen over dit luxe artikel, lees dan verder in onze shop.

The Milker Milking Machine van LoveBotz is te bestellen in onze winkel. Op deze luxe maar dure blowjob simulator geef ik 10% korting. Gebruik voor deze aanbieding mijn kortingscode (vetgedrukt): dildootjes.

En onthoud: The Milker Milking Machine van LoveBotz is niet gewoon een robot die kan zuigen, zoals de stofzuiger zuigt, maar zoals de werkster zuigt: heerlijk melkend, net zolang totdat je klaarkomt.

Eigenschappen:
Luxe machine
Sterke zuigkracht
Inclusief 2 cilinders
Traploos regelbaar
In stijlvolle kist
Manier van pompen: elektrisch
Geluidsniveau: normaal
Van de prijs gaat 10% af, mét de kortingscode!

Seksmachines & Neukschommels

Versa Fuk Seksmachine
The Saddle Deluxe Sexmachine
Love Chair
Bangin Bench Extreme Sex Stool
Athena's Ultimate Sex Machine
Roterende G- & P-Spot Machine
Tool Box Lover Seksmachine
Gigolo Fuck Machine
The Milker - Milking Machine
Rockin' Chair Sexmachine - Paars
Handzame Krachtige Seksmachine
Lichtgewicht Love Machine
Seks schommel
Strict Leather premium seks schommel
›› Bekijk alle seksmachines
›› Bekijk alle neukschommels

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.