Suck-O-Mat – Beste handsfree blowjob sexmachine

Suck-O-Mat - Beste handsfree blowjob sexmachineVoor vrouwen bestaat sinds een paar jaar de Womanizer luchtdruk vibrator. De Womanizer zuigt met pulserende luchtdrukgolven aan de clitoris. Dit levert een sensatie op die veel weg heeft van orale seks. Voor mannen bestaan ook seksspeeltjes die orale seks nabootsen, maar deze zogenaamde blowjob simulators stellen vaak teleur. Maar dat geldt niet voor de Suck-O-Mat van het Duitse merk You2Toys. De Suck-O-Mat is op dit moment zelfs een van de beste blowjob machines waarmee je handsfree tot een orgasme komt. Over dit apparaat vertel ik je vandaag alles. Wat de voordelen én de nadelen zijn. En ik geef een klein advies.

Product: Suck-O-Mat
Waar te koop: bestel.Dildootjes.nl
Prijs: € 179,00

Suck-O-Mat
Suck-O-Mat Vervangings Sleeve
Suck-O-Mat Auto Adapter
›› Bekijk de Suck-O-Mat in de winkel

Wat zijn slechte blowjob machines?

De Autoblow 2. probeert een pijpbeurt na te doen met blauwe kralen die langs de penis op en neer bewegen. Van blauwe kralen worden mannen niet geil. Er bestaan ook blowjob machines die kunnen zuigen, zoals de Robosuck 2. en de Vibrating Roto-Sucker. Maar de zuigkracht van deze apparaten is volgens bloggers die ze hebben getest echt huilen met de pet op. The Milker Milking machine van het merk LoveBotz doet wèl iets wat op pijpen lijkt, maar deze uiermachine krijgt op bijvoorbeeld Amazon.com erg veel zéér negatieve reviews. Weet je hoe duur The Milker is? Dildootjes en veel andere webshops verkopen hem voor € 999,95,- Voor dit schandalig hoge bedrag koop je 6 stofzuigers van topkwaliteit! (Ik geef meteen toe: aan ZES stofzuigers heb je óók geen zak.) Verreweg de meeste klanten van Amazon.com geven het advies The Milker niet te kopen en verder te zoeken naar een écht goede blowjob machine die wèl doet wat de fabrikant belooft. Maar de vraag is: waar vind je zo’n topper?

Suck-O-Mat is een goede blowjob machine

Sinds een paar weken verkoopt Dildootjes.nl de Suck-O-Mat blowjob simulator van het bekende Duitse merk You2Toys. Duitsers maken geen grappen. Ze maken wèl goeie spullen! (De Womanizer is óók Duits.) Over de Suck-O-Mat zijn inmiddels een paar reviews verschenen. Conclusie: bloggers en sex toy testers zijn aangenaam verrast, zij hebben overwegend positieve ervaringen met de Suck-O-Mat en raden de machine aan. Om de volgende 5 redenen:

Waarom is de Suck-O-Mat goed?

1. De Suck-O-Mat doet wat de fabrikant belooft en is een goede blowjob machine. (Die wèl behoorlijk wat geluid maakt.)
2. Het apparaat voldoet aan de verwachtingen van de gebruiker. Dat geldt vooral wat zijn zuig-prestaties betreft.
3. € 179,00 is niet goedkoop, maar wèl betaalbaar. Soortgelijke afzuigmachines – die minder goed presteren(!) – kosten vaak veel meer geld.
4. De Suck-O-Mat heeft een zachte, rekbare sleeve die écht over je pik heen en weer bewegingen maakt. Dit visuele effect werkt opwindend.
5. De machine is eenvoudig en hygiënisch te reinigen. Verderop vertel ik hoe.

Advies: gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor meer comfort. Breng wat glijmiddel aan op de sleeve en op de penis voordat je de Suck-O-Mat gebruikt.

Suck-O-Mat
Suck-O-Mat Vervangings Sleeve
Suck-O-Mat Auto Adapter
›› Bekijk de Suck-O-Mat in de winkel

Wat zijn de nadelen?

Heeft de Suck-O-Mat ook nadelen? Ik weet er drie:

1. Voor wie € 179,00 teveel geld vindt voor een seksspeelje wordt blijer van de Fleshlight Turbo € 54,95. Deze blowjob masturbator voelt realistisch aan maar is niet elektronisch en moet je dus met de hand op en neer bewegen.

2. De Suck-O-Mat is voorzien van een krachtige motor. Nadeel van krachtige motors is dat die veel geluid produceren. Het geluid van de Suck-O-Mat kun je vergelijken met dat van een krachtige kruimelzuiger. Stel jezelf de vraag: Vind ik dit geluid storend? Is het antwoord ja, kies dan voor de handmatige Fleshlight Turbo. Opmerking: alle mechanische blowjob machines maken geluid, het is niet anders.

3. De Suck-O-Mat zuigt je handsfree af, maar het instellen van de juiste, voor jou fijnste zuigstand, moet je wel handmatig doen met de knoppen bovenop het apparaat. Heb je eenmaal jouw favoriete stand te pakken, dan kun je achterover gaan liggen.

Beste blowjob sexmachine

Voor de kenners en de fijnproevers: de aller beste blowjob machine ter wereld is volgens onafhankelijke bloggers over de hele wereld The Venus 2000 of Venus for Men, gemaakt door de fabrikant van de beroemde Sybian Orgasme Sexmachine. Maar net als de Sybian (die kost € 1650.00) is de Venus for Men schrikbarend duur: $956.00 (omgerekend: 811 euro!). Voor dit bedrag kun je 17 keer naar de hoeren. Handsfree! Barst je van het geld en heb je $956.00 over voor een blowjob simulator, dan moet ik je teleurstellen. De Venus for Men kun je alleen in de USA kopen, in Nederland is dit apparaat niet verkrijgbaar. Ook Amazon.com verkoopt hem niet. The Milker van het merk LoveBotz lijkt op de Venus for Men, maar is dus een slechte kopie.

Suck-O-Mat kopen?

Ik denk dat ik voorzichtig kan stellen dat de Suck-O-Mat op dit moment de beste handsfree blowjob sexmachine is die je in Nederland kunt kopen. En dát voor een betaalbare prijs. € 179,00 is zeker niet goedkoop maar is wel even wat anders dan € 811,- De Vibrating Roto-Sucker kost € 129,95 (weggegooid geld!) en de Autoblow 2. (met blauwe kralen !!!) kost € 159,95. De Suck-O-Mat zuigt je voor € 179,00 wèl lekker af.

Hoe werkt de Suck-O-Mat?

De Suck-O-Mat is voorzien van een zachte, rekbare sleeve met een geïntegreerde penisring. De machine zuigt de penissleeve eerst vacuüm. Daarna zullen krachtige pomp / zuig-impulsen de zachte, flexibele siliconen hoes op en neer doen bewegen op een automatische, ritmische manier. Achterover zittend zonder iets te hoeven doen word je zo dus afgezogen. Dit voelt niet alleen heel lekker, je ziet de sleeve ook echt over je pik heen en weer gaan, wat een extra opwindend effect heeft. Toegegeven; een mooie dame is opwindender. Een lelijke ook. Met de twee rode knoppen bovenop regel je eenvoudig de 5 snelheden en 5 intensiteiten. In stand 1 zuigt de blowjob machine 42 keer per minuut, in stand 5 doet hij dat 109 keer.

Schoonmaken

Schoonmaken gaat eenvoudig. In de machine zit een filter dat ervoor zorgt dat er geen vloeistoffen zoals glijmiddel en lichaamsvocht in de motor terechtkomen. Dit filter is te reinigen door het onder de kraan te houden en af te spoelen met lauw water. De sleeve is binnenstebuiten te keren. De sleeve spoel je af en laat je goed opdrogen.

Product: Suck-O-Mat
Kun je kopen bij: Dildootjes.nl
Prijs: € 179,00

Advies: gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor meer comfort. Breng wat glijmiddel aan op de sleeve en op de penis voordat je de Suck-O-Mat gebruikt.

Suck-O-Mat
Suck-O-Mat Vervangings Sleeve
Suck-O-Mat Auto Adapter
›› Bekijk de Suck-O-Mat in de winkel

Lees ook: De beste vibrerende masturbator

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.