Masturberen met een wegwerp Masturbator

Wat hebben de volgende dieren met elkaar gemeen? Pinguins, stekelvarkens, honden, olifanten, kangoeroes, schildpadden, walrussen, eekhoorns, paarden, dolfijnen en apen. Antwoord: Allemaal masturberen zij.

Maar hoe rukken zij zich af? Wat gebruiken ze daar voor?

Spring naar

Masturberen is heel normaal
Wat te doen als rukken saai wordt?
Masturberen met een masturbator voor eenmalig gebruik
Tenga masturbators: Eggs en Cups
Fifi Masturbator met wegwerp sleeve (tip)
Hoe gebruik je de Fifi Masturbatie huls?
Fifi masturbator bestellen

Masturberen is heel normaal

Apen en mannen trekken zich af *fap* *fap* met de hand, maar zo handig zijn de meeste dieren niet. Weet je hoe dieren masturberen? Een paar voorbeelden… Pinguïns wrijven hun cloaca tegen een rots of ander object en paarden wrijven hun penis tegen hun buik aan en schommelen hun heupen naar achteren en naar voren. De Kaapse grondeekhoorn in Namibië rukt zich af met zijn voorpoten. Zijn zaad peuzelt hij lekker op. Walrussen stoppen hun enorme fallus tussen hun flippers. Of ze stoppen hem in hun mond en bevredigen zichzelf oraal. Hoe zouden kangoeroes masturberen? Ik weet het niet. Heel hard op-en-neer springen? *plof* *plof* *plof* Wat ik wel weet is dat dolfijnen bijzonder creatief zijn; die masturberen met alles wat voorhanden is. Al in de jaren veertig beschreven zeebiologen een tuimelaar die bijvoorbeeld zijn stijve piemel graag in krachtige waterstromen hield.

Maar wat als rukken saai wordt?

Van dolfijnen is bekend dat zij een heel actief seksleven hebben. En masturberen is voor deze dieren de normaalste zaak van de wereld. Zó normaal dat het gaat vervelen. Daarom experimenteren dolfijnen er lustig op los. Tuimelaars hebben een behoorlijk lange penis, die kunnen de dieren bewegen alsof het een arm is. Biologen hebben tuimelaars waargenomen die als seksspeeltje een levende paling gebruikten. Hoe verzin je het? Blij dat ik glij.

Van de dolfijnen naar de mannen is een kleine stap, want ook mannen rukken graag. Maar liefst 94% van hen doet het, zo blijkt uit onderzoek. En om precies te zijn: 2,4 keer per week. Maar ik neem aan dat jonge mannen veel vaker rukken. En waarom rukken zij? Rukken is lekker, het ontspant en helpt bij het inslapen. Maar bovendien is sjorren gezond! Het is bijvoorbeeld goed voor je hart, het verlaagt de stress en ook niet verkeerd: mannen die vaak klaarkomen hebben 33% minder kans op prostaatkanker (Journal of the American Medical Association; April 2004). Al zijn over dat laatste voordeel niet alle geleerden het met elkaar eens.

Masturberen met een masturbator voor eenmalig gebruik

Maar wat voor dolfijnen geldt, gaat ook op voor mannen: rukken gaat vervelen. Daarom hebben raketgeleerden seksspeeltjes ontwikkeld waarmee masturberen spannend blijft. Ik heb het over de masturbator. Masturbators heb je in diverse soorten: de simpele maar doeltreffende kunstvagina, de automatische masturbator (deze draait, stoot en/of vibreert) en je hebt zelfs levensgrote neukpoppen die levensecht aanvoelen. Deze sextoys hebben 3 kleine nadelen: 1. sommige zijn duur (de poppen bijvoorbeeld); 2. je moet ze na gebruik schoonmaken en 3. grote, zware uitvoeringen kun je niet makkelijk meenemen. Meenemen? Ja, want mannen rukken niet alleen graag, velen masturberen het liefst OVERAL! Net als dolfijnen. En apen.

Op internet kwam ik een serieus onderzoek tegen waarin naar voren komt dat maar liefst 31% van de mannen weleens rukt op het werk. De resultaten van dit onderzoek komen uit de jaarlijkse mannenenquête van het Amerikaanse magazine Glamour, waarbij 1.000 mannen werden ondervraagd over geld, seks en relaties. Uit die enquête kwam ook naar voren dat mannen niet alleen op hun werk masturberen, maar dat ook doen tijdens een bezoekje aan hun ouders (31%), als zij achter het stuur zitten (24%) en 10% van de mannen bevredigt zich weleens op een feestje. Ik ben gek op dit soort masturbatie weetjes. Weet je trouwens waarom zeeolifanten niet masturberen? Die hebben een HAREM van 20 vrouwtjes! (bron: WikiPedia)

Tenga masturbators: Eggs en Cups

Tenga masturbators: Eggs en CupsEr bestaan masturbators die je makkelijk kunt meenemen en die geschikt zijn voor eenmalig gebruik; op je werk gooi je die na de kwak in de prullenbak! Ik heb het over de bekende Japanse TENGA wegwerp masturbators, die zijn te koop in de modellen: Tange Eggs (ei-vorm) en Tenga Cups. De Tenga is gemaakt van levensecht aanvoelend rekbaar en flexibel materiaal en de EGGS en CUPS zijn aan de binnenkant standaard voorzien van hoog kwalitatief glijmiddel. Hierdoor voelen de Tenga toys lekker nat en glad aan. Sommige modellen hebben aan de binnenkant stimulerende noppen en/of ribbels voor extra stimulatie.

Voordelen

Voordelen van de Tenga masturbators: ze zijn goedkoop, compact dus handig, voor eenmalige gebruik, nooit meer schoonmaken. Maar het belangrijkste voordeel: de Tanga voelt gewoon geweldig lekker aan de penis en volgens veel gebruikers is masturberen met een Tenga lekkerder dan echte seks.

Onder zie je 6 voorbeelden van populaire Tenga Eggs en Cups die je kunt kopen bij Dildootjes.nl. De Tenga Cups zijn wat duurder, dus wil je die masturbator vaker gebruiken, gebruik dan uit hygiënisch oogpunt een condoom.

Tenga - Air Tech Vacuum Cup - Midden/Normaal
Tenga Cool - Deep Throat CUP
Tenga Standard - Original Vacuum Cup
Tenga Egg - Twister
Tenga Egg - Lovers
Tenga Egg - Thunder

Fifi Masturbator met wegwerp sleeve

Fifi Masturbator met wegwerp sleeveFifi Masturbator met wegwerp sleeveDe Tenga Egg is best duur voor een wegwerp artikel: € 7,95. Daarom gebruiken de meeste mannen het ei veel vaker. Dat krijgen zij voor elkaar door de binnenkant van de Tenga Egg naar buiten te drukken, op die manier is de masturbator na gebruik goed schoon te wassen. Heb je de Egg goed laten drogen, dan vul je hem opnieuw met jouw eigen glijmiddel.

Vind je dit allemaal teveel gedoe, dan is de Fifi masturbator met wegwerp sleeve een uitkomst. Na gebruik gooi je de oude sleeve gewoon in de prullenbak en je vervangt hem voor een nieuwe schone voor de volgende beurt. Bij een Fifi masturbator krijg je standaard 5 losse sleeves. Ben je door je voorraad heen, dan kun je een setje van 10 of 20 losse Fifi sleeves kopen. Met dat laatste setje ben je het goedkoopste uit: € 1,50 / stuk.

Hoe gebruik je de Fifi masturbatie huls?

De Fifi is een soort oprol masturbatie huls. Je bepaalt zelf hoe strak je hem wil hebben. Voordat je gaat beginnen rol je de Fifi eerst open, daarna leg je de sleeve erin en je rolt de Fifi weer op. Daarna breng je wat glijmiddel aan en je kunt beginnen met penetreren. De Fifi voelt aan de binnenkant zacht en glad aan. Tijdens het gebruik warmt de sleeve snel op, zodat je het gevoel krijgt een warm kutje te neuken. De Fifi masturbator is verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of printjes.

Fifi Masturbator met wegwerp sleeveDiskreet uiterlijk

Met de Fifi is schoonmaken dus verleden tijd. Maar weet je wat ook handig is? Je kunt dit masturbatie speeltje overal mee naartoe nemen; het is licht in gewicht en ziet er diskreet uit. Super handig voor die 31% van de mannen die weleens op het werk rukt. Mijn advies aan Ko de Boswachter en Jan Soldaat: gebruik de Fifi Masturbator met Camouflage print. Niemand ziet je staan! 😄

Advies: Mijn tekstje is vrees ik leuker dan het speeltje zelf. Ik lees niet al te positieve reviews. De FIFI is niet slecht, maar het haalt het niet bij de heerlijke Tenga. Trouwens de aller beste masturbators zijn volgens toy testers de Tenga Flip Zero, de Fleshlight en de KOKOS sekspoppen.

Fifi masturbator bestellen

Fifi Masturbator Dominator
Fifi Masturbator camo
Fifi Masturbator zwart
Fifi Masturbator blauw
Fifi Masturbator grijs
Fifi Masturbator rood

Hoe werkt de FIFI masturbator?

Bronnen

Blog.shoppie.nl
WikiPedia
– Ondertussen.nl
– Gemiddelden.nl

›› Wij zijn Marc en Annette Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de winkel kun je gemakkelijk zoeken.