Autoblow 2+XT (verbeterd) – Kunst mond masturbator

De Autoblow 2. is rond 2009 ontstaan nadat de bedenker en ontwikkelaar Brian Sloan een crowdfundingsactie was gestart. Sloan had $45,000 nodig om met de productie te kunnen beginnen. Binnen mum van tijd was 66% van het benodigde geld binnen, bijeen gebracht door ruim 3000 mannen. (bron: “A Word With The Creator Of The Autoblow 2“) Blijkbaar hadden mannen een grote behoefte aan een sextoy die een goede pijpbeurt kan nabootsen. Nu zoveel jaar later heeft de Autoblow 2 een aantal updates gehad waardoor het apparaat op een aantal punten is verbeterd.

De nieuwste versie is de Autoblow 2+XT. De XT staat voor “extra tight”. Deze vernieuwde uitvoering is om precies te zijn 50% nauwer dan de Autoblow 2+ masturbators en werkt niet met 2 of 3 maar met 5 op-en-neer bewegende massagearmen. De armen aan de binnenkant zijn voorzien van kralen. Deze kralen bewegen op en neer en masseren op die manier de schacht van de penis. Dit voelt aan alsof je verwend wordt door een likkende/masserende tong. Vandaag vertel ik je alles over de Autoblow 2+XT. Of de verbeteringen echte verbeteringen zijn, waarom de sleeve fijn aanvoelt en welke van de 3 maten sleeves je nodig hebt en ik ga kort in op de voor- en nadelen van het apparaat.

Naar de winkel

Weet je al genoeg over de Autoblow 2+XT en wil je direct naar de winkel om te bestellen? Onderstaand zie je de 3 uitvoeringen staan. Welke maat sleeve je nodig hebt, A, B of C? Sleeve A is geschikt voor mannen die wat kleiner geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 7,5 – 10 cm. Sleeve B is geschikt voor mannen die gemiddeld geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 10 tot 14 cm. Sleeve C is geschikt voor mannen die duidelijk een grotere penis hebben met een omtrek van 14 – 16 cm. Advies: De meeste mannen kopen bij ons de Autoblow 2+XT met sleeve maat B.

Bestellen

Autoblow 2+XT Sleeve B
Autoblow 2+XT Sleeve A
Autoblow 2+XT Sleeve C
›› Autoblow 2+XT Sleeve A
›› Autoblow 2+XT Sleeve B
›› Autoblow 2+XT Sleeve C

Blowjob simulator?

De winkel van Dildootjes.nl verkoopt de Autoblow tegenwoordig als ‘kunst mond masturbator’ en niet meer als ‘blowjob simulator’ omdat een echte pijpbeurt anders aanvoelt. Bij pijpen wordt aan de penis gelikt én gezogen, en zuigen kan de Autoblow niet. Een apparaat dat je wèl met recht een blowjob machine mag noemen is de Suck-O-Mat. In dit artikel vertel ik er alles over. Onder het kopje ‘Wat zijn slechte blowjob machines?’ maak ik over de Autoblow 2 – het oude model – het volgende grapje: “De Autoblow 2. probeert een pijpbeurt na te doen met blauwe kralen die langs de penis op en neer bewegen. Maar van blauwe kralen worden mannen niet geil.”

Wat is verbeterd?

De veel gehoorde klacht over de oude Autoblow 2 was dat die blauwe kralen (het waren er veel te weinig) de penis nauwelijks stimuleerden, zodat het mannen gewoonweg niet lukte om tot een orgasme te komen. Klote met de bok! Dat moet een afknapper geweest zijn voor al die 3000 mannen die voor Brian Sloan’s crowdfundingsactie $35,000 hadden gestort. Die zaten daarna op zwart zaad! Daar kwam nog eens bij dat het gevoel dat die kraaltjes moesten opleveren helemaal niets te maken had met iets wat op een echte blowjob lijkt. Maar het nieuwste model, de Autoblow 2+XT, is 50% nauwer, dus strakker en heeft nu dus van binnen niet 2 maar 5 op-en-neer bewegende massagearmen. Deze verbeteringen maken dat de machine nu wel in staat is de penis dusdanig effectief te masseren dat je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen, zonder dat je extra je handen op en neer hoeft te bewegen. Verreweg de meeste gebruikers vinden deze hands-free stimulatie heel prettig aanvoelen. De snelheid van de bewegende armen kun je zelf met een makkelijk te bedienen wieltje traploos regelen. De ervaring leert dat de meeste mannen het heel fijn vinden om in de laagste stand te beginnen. Langzaam kunnen zij de snelheid opvoeren en zodoende toewerken naar de climax. Om de likkende/masserende beweging zo echt mogelijk te laten lijken raad ik je aan om wat glijmiddel op waterbasis op de penis aan te brengen.

Onderstaand zie je de 3 Autoblow 2+XT uitvoeringen staan. Welke maat sleeve je nodig hebt, A, B of C- lees je verderop. Je kunt ook een video bekijken waarin de uitvinder Brian Sloan de Autoblow 2 demonstreert. Dit is dus het eerste en oudste model, met slechts 2 massagearmen.

Bestellen

Autoblow 2+XT Sleeve B
Autoblow 2+XT Sleeve A
Autoblow 2+XT Sleeve C
›› Autoblow 2+XT Sleeve A
›› Autoblow 2+XT Sleeve B
›› Autoblow 2+XT Sleeve C

Demonstratie video Autoblow 2 (oude model)

Die lul in de video… Pardon. Wat onaardig! Overnieuw! Die eikel is dus de uitvinder Brian Sloan. Hij doet erg grappig, beetje flauw humor. Hoe dan ook, hij maakt wel duidelijk hoe zijn uitvinding werkt. Let wel, dit is het allereerste model.

De sleeves

De sleeve is gemaakt van siliconen materiaal dat bijzonder zacht en prettig aanvoelt aan de penis. De sleeve is na gebruik eenvoudig te reinigen. Haal gewoon de sleeve uit de behuizing, keer hem binnenstebuiten en spoel hem vervolgens onder de kraan af. Gebruik eventueel wat milde zeep of toy cleaner. Daarna laat je de sleeve binnenstebuiten goed opdrogen. Het silicone materiaal heeft de neiging stof aan te trekken. Bewaar daarom de sleeve in een plastic zakje of iets wat je luchtdicht kunt afsluiten. Opgelet: Doordat de sleeve van de Autoblow 2 van siliconen is gemaakt, kan hij alleen gebruikt worden in combinatie met glijmiddel op waterbasis.

Welke maat sleeve?

De Autoblow 2+XT bestaat in 3 verschillende uitvoeringen, dat wil zeggen: bij het apparaat zijn 3 verschillende maten sleeves verkrijgbaar. Sleeve A is geschikt voor mannen die wat kleiner dan gemiddeld geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 7,5 – 10 cm. Sleeve B is geschikt voor mannen die ‘normaal’ geschapen zijn en een omtrek hebben van zo’n 10 tot 14 cm. Sleeve C is geschikt voor mannen die duidelijk een wat grotere penis hebben met een omtrek van 14 – 16 cm.

Advies: De meeste mannen kopen bij ons de Autoblow 2+XT met sleeve maat B.

Binnenin de Autoblow 2 XT

De voor- en nadelen

De Autoblow 2+XT voelt dankzij de zachte sleeve heel prettig aan de penis en de machine masseert de penis effectief zodat je makkelijk, zonder je te hoeven aftrekken, kunt klaarkomen. De sleeve is na gebruik makkelijk en snel schoon te maken. De machine werkt niet op een accu maar sluit je aan op het lichtnet. Hierdoor werkt de Autoblow extra krachtig en je hoeft nooit te wachten totdat de accu is opgeladen. Het snoer is 3 meter lang. Dit geeft je voldoende bewegingsvrijheid. Tot zover de voordelen. De Autoblow 2+XT heeft ook een paar nadelen. Hij is groot en zwaar en maakt veel geluid. Volgens de fabrikant is het geluid te vergelijken met het geluid dat de ruitenwissers van je auto maken. Van de Autoblow kun je zeker genieten, maar dat doe je dus niet in stilte! De machine is daarnaast behoorlijk groot (24 cm lang en 14 cm doorsnede). Dat is de afmeting van een flinke thermosfles die een flink gewicht heeft: bijna 1,5 kilo.

Bestellen

Autoblow 2+XT Sleeve B
Autoblow 2+XT Sleeve A
Autoblow 2+XT Sleeve C
›› Autoblow 2+XT Sleeve A
›› Autoblow 2+XT Sleeve B
›› Autoblow 2+XT Sleeve C

Advies: Wat zijn de beste masturbators? Bekijk ze hier

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.