Kleine Realistische Dildo EasyToys

Je wil een kleine dildo kopen? Dat kan voordelig bij Dildootjes.nl. Maar hoe klein moet de dildo zijn? Is nóg kleiner nóg fijner? En hoeveel mag het lulletje kosten? Is het handig als de mini dildo een zuignap heeft? En moet het pikkie wit zijn of mag hij zwart zijn? Of discrimineer ik nu heel erg?

Dit zijn niet de vragen des levens en ze houden je ’s nachts ook niet uit de slaap. Toch kunnen beginnende gebruikers deze vragen hebben.

Waarvoor gebruiken?

Een kleine dildo die bedoeld is voor uitwendige stimulatie mag best heel kort en smal zijn, zolang hij maar zacht en buigzaam is. Maar wil je met de toy kunnen penetreren, dan kan hij best wat langer, dikker en steviger zijn. Als hij maar glad is zodat hij makkelijk glijdt. Ben je van plan met de dildo anale spelletjes te spelen, dan is een lange, smalle dildo heel geschikt. Maar hij mag natuurlijk ook iets dikker zijn, zeker als hij voorzien is van een spitse top of ronde, gladde eikel.

Kleine Realistische Dildo EasyToys

Voor een levensechte ervaring is een dildo die lijkt op een echte penis een aanrader. Zo’n dildo is de Kleine Realistische Dildo van het merk EasyToys. Deze piemel bestaat in een witte en zwarte uitvoering. De dildo is  huidkleurig, de eikel is rond en glad en op de schacht bevinden zich aderen die tijdens het gebruik voor extra stimulatie zorgen. De schacht heeft een invoerdiepte van 12 cm en een diameter van 3,8 cm. Het speeltje is gemaakt van PVC. Dit materiaal is glad en flexibel en is stevig genoeg voor een fijne penetratie.

Onderaan de dildo zit een balzak. Want een echte vent heeft BALLEN. Die ballen zitten daar trouwens niet alleen voor de sier maar vooral ook voor een levensechte ervaring. Zet daarvoor de dildo met zijn sterke zuignap stevig vast op een vlakke ondergrond en laat je vervolgens heerlijk over de pik zakken. In een warm bad? Word je NAT van!

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Kleine Realistische Dildo - Lichte Huidkleur
Kleine Realistische Dildo - Zwart

›› Bekijk alle kleine dildo’s
›› Bekijk alle realistische dildo’s
›› Bekijk alle dildo’s

›› Wij zijn Annette en Marc Broekhuijsen en we bloggen over alle seksspeeltjes
van Dildootjes.nl, eigendom van EDC Internet BV in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar info@dildootjes.nl.

Niet kunnen vinden wat je zocht? Zoek verder in de winkel van Dildootjes.nl.
Op bestel.dildootjes.nl vind je alle 10.000+ artikelen. In de shop kun je gemakkelijk zoeken. De winkel is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.